Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Misafirlige gittik geldik oğlumu uyutucam simdi :)

Kızlar durum bu gebelik testi alamadım dedim ovu yapayım ama resimde çok silik çıkmış t çizgim kopkoyu ben regli günü yumurtluyo olabilir miyim

Kızlar durum bu gebelik testi alamadım dedim ovu yapayım ama resimde çok silik çıkmış t çizgim kopkoyu ben regli günü yumurtluyo olabilir miyimEki Görüntüle 2552634
Canim regliden önce boyle koyu cikabiliyor diger topicte dideminde boyle çıktı koyu oldu hep bikac gun. Sen en iyisi yarin test yap insallah hamilesindir

Offfff sorma yaaaa dedim relaksım rahatım ama stres oldum valla
Hiç stres yapma ben bu süreçlerde kadının kendi hissine çok güveniyorum eğer bende bi gariplik var diyosan yarın kesin test yap yok her şey normal bu ayda hamile değilimdir diyosan pazartesiye kadar oyalan bekle

Hiç stres yapma ben bu süreçlerde kadının kendi hissine çok güveniyorum eğer bende bi gariplik var diyosan yarın kesin test yap yok her şey normal bu ayda hamile değilimdir diyosan pazartesiye kadar oyalan bekle
Valla bilmiyorumki uyku hali çok oldu ama dedimya iş stresi yoğun 12 lere gece mesaisi ben ona yordum birde çok üstelemedim anlamadımda amann bilemedim şimdi kafam çorba oldu regli olcam gibi bel ağrısı falan akıntım var

Mesela bende adet öncesi kuruluk olur akıntı gebelik döneminde bi garip oluyor şu an mesela yumurtlama dönemi gibi sık iç çamaşırı değiştiriyorum yarın bi test yap bence

Umut vermek istemem ama ben de ovulasyonla ogrendim ve aynisiydi. InsaAllah sen de hamilesindir
Ama regli olcam gibi karnım belim akıntım var sanki patladı patlıycak ama test regli günü böyle çıkması valla bilemedim mubarek gün Allah büyük ben şimdi gideyim eve yeni geldim ibadetimi yapayım hepinize bol bol dua edeyim hakkımızda hayırlısı

Gebelik belirtisi adetle tamamen ayni. Ben sadece akintida degisiklik gordum onun disinda hepsi ayniydi. Rabbim dualarini kabul etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…