- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.921
Kızz Allah seni hamilesin ya ayy çok sevindim canım tebrik ederimKozlarrrrr biraz önceki sonuç
AminnnnnnŞükürler olsun ki Rabbim herkese nasip etsin sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Amin insallah vallahi cok sevindim kuzucum seni cok severim bilirsinŞükürler olsun ki Rabbim herkese nasip etsin sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Esine soyledin mi kuzucumYok pztsi gitcem kana hemde gün geçsin iyice hiçbirşey yapmıycam dün mubarek günde aldımya bu haberi sizden sonra birdaha ovu yaptım ben gece 2 lerde yüne aynıydı
Sağol canım benimm relaks sakin olun ve kendinizi şartlandırmayın Allahtan isteyin en kısa zamanda olur inşallah dün bol bol dua ettim hepimizeAmin insallah vallahi cok sevindim kuzucum seni cok severim bilirsin
Zerdoyla görüştüm haberi var çok sevindi tabiZerdo da olsaydi nasil sevinirdi❤❤
Tabi oda benle bekledi benle her aşamayı :))Esine soyledin mi kuzucum
Ya nasil gorustun ki yeni bi hesap mi acti bende numarasi yok cok selam soyle eger telden gorustuyseniz canim. Ne zaman gelecekZerdoyla görüştüm haberi var çok sevindi tabi
Kiyamam ya nasil mutlu olmustturTabi oda benle bekledi benle her aşamayı :))
Neler duydummmmŞükürler olsun ki Rabbim herkese nasip etsin sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah. En kısa zamanda bize de nasip etsinSağol canım benimm relaks sakin olun ve kendinizi şartlandırmayın Allahtan isteyin en kısa zamanda olur inşallah dün bol bol dua ettim hepimize
Zerdem uçuyor sevinçtenZerdo da olsaydi nasil sevinirdi❤❤
Anam yeğen geliyorRabbim en kısa zamanda sizlerede sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Rabbim çok büyük en güzel günde müjdesini verdi bana dün çok garip heyecanlıyım ya
Kız sen burdamıydınÇok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah. En kısa zamanda bize de nasip etsin
Evet burdayım tabi takipteyim yazamıyorum ben pek yoğunum okulda giremiyorum. Ama gönlüm sizinle her daimKız sen burdamıydın
Anladım kuzumEvet burdayım tabi takipteyim yazamıyorum ben pek yoğunum okulda giremiyorum. Ama gönlüm sizinle her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?