- 20 Ağustos 2019
- 4
- 28
- 3
- 40
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.901
Canim akintida degisiklik gordum dedin ya. Nasil bi degisiklikti?Gebelik belirtisi adetle tamamen ayni. Ben sadece akintida degisiklik gordum onun disinda hepsi ayniydi. Rabbim dualarini kabul etsin amin
Herkesin akintisi olurmus hamilelik belirtisi olarak ama benim tam tersi normalde akintim hep vardir. Adete son bir hafta kala kupkuru yani o derece akintim yoktu. Buna bakip da uzuluyordum kesin degilim diye. Bir gun belim tutuldu okulda baktim dogrulamiyorum bile. Aksamina ovulasyon yaptim 2. Cizgi belirgindi baya.Diger gun yapinca t cizgisi koyu cikti ve gebelik testi aldim yaptim vardi cok sukur. Rabbim sizlere de nasip etsin hayirla insaAllah aminCanim akintida degisiklik gordum dedin ya. Nasil bi degisiklikti?
Sen regli günümü böyle çıktı pekiUmut vermek istemem ama ben de ovulasyonla ogrendim ve aynisiydi. InsaAllah sen de hamilesindir
Peki didonun regli günümüydü böyle çıktığındaCanim regliden önce boyle koyu cikabiliyor diger topicte dideminde boyle çıktı koyu oldu hep bikac gun. Sen en iyisi yarin test yap insallah hamilesindir❤
3 gun once belirgindi 2 oncesinde de ayni senin ki gibiydi canim.Sen regli günümü böyle çıktı peki
Amin canim cok sagolasin. Benimde normalde akintim olmaz ama simdi baya akintim var bilemedim insallah hayirlisiyla hamileyimdirHerkesin akintisi olurmus hamilelik belirtisi olarak ama benim tam tersi normalde akintim hep vardir. Adete son bir hafta kala kupkuru yani o derece akintim yoktu. Buna bakip da uzuluyordum kesin degilim diye. Bir gun belim tutuldu okulda baktim dogrulamiyorum bile. Aksamina ovulasyon yaptim 2. Cizgi belirgindi baya.Diger gun yapinca t cizgisi koyu cikti ve gebelik testi aldim yaptim vardi cok sukur. Rabbim sizlere de nasip etsin hayirla insaAllah amin
Benim resim silik çıkarmış kopkoyu kan kormızısı gibiydi belkide testi geç yaptımya ölesine ondan saati tutmadı yada sıvı alımı saati uymadı hayırlısı artık3 gun once belirgindi 2 oncesinde de ayni senin ki gibiydi canim.
Onu tam hatirlayamiyorum canim ama bata 1-2 gun vardi sanirimPeki didonun regli günümüydü böyle çıktığında
Canim bugun test yap insallah pozitifi görürsünAmin canım hepimize inşallah sizler gebe olanlarada sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
Cokk sevindimmm Allah tamamina erdirsin canim. Darisi digerlerine de olsun aminKozlarrrrr biraz önceki sonuç
Sana da nasip olsun insaAllah hayirlisiylaİnanilmaz cok sevindirik oldum
Ahh ah.. insallahSana da nasip olsun insaAllah hayirlisiyla
Yok pztsi gitcem kana hemde gün geçsin iyice hiçbirşey yapmıycam dün mubarek günde aldımya bu haberi sizden sonra birdaha ovu yaptım ben gece 2 lerde yüne aynıydıAhh ah.. insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?