- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.941
Zerdo diyorki eline işeye işeye tutturdun hem ağladım hem güldüm manyağa :))Anam yeğen geliyor❤ ❤Ben dedim ama
Ayy bende yaptım onu bazenZerdo diyorki eline işeye işeye tutturdun hem ağladım hem güldüm manyağa :))
Kız bende beceriksizliğimden oldu hepsi birde ovulasyon takibini bilmeyen ben düşün yaniAyy bende yaptım onu bazen
Bardak bulamadım bende gebelik yaparken evde elime işemiştimKız bende beceriksizliğimden oldu hepsi birde ovulasyon takibini bilmeyen ben düşün yani
Enişte de durumlar nedirZerdo diyorki eline işeye işeye tutturdun hem ağladım hem güldüm manyağa :))
kaç hafta oldun kuzumEnişte de durumlar nedir
Valla dünden malum bir kafası karıştı sabah kalkar kalkmaz pijamalarla eczaneye gittik işte öptü kokladı işe gitti oda heyecanlıEnişte de durumlar nedir
Ay kıyamam kumrular yaValla dünden malum bir kafası karıştı sabah kalkar kalkmaz pijamalarla eczaneye gittik işte öptü kokladı işe gitti oda heyecanlı
13gidiyoruz kuzum allahın izniyleSen
kaç hafta oldun kuzum
Maşallah canım ben de 1013gidiyoruz kuzum allahın izniylesen ne kadar oldun
Maşallah kuzum belirtilerin nedir ben cok uyuyorumMaşallah canım ben de 10
Kız hamilesin hayırlı olsun sağlıkla sıhatle kucağına al, inanki içime doğmuştu telimde sıkıntı vardı giremiyordum çokta merak ettimKozlarrrrr biraz önceki sonuç
Aynen ya ben de uyuyorum ama progestan beni çok etkiliyor mide bulantısı baş dönmesi ve uyku halsizlik çok yapıyor yoksa normalde midem bulantım bu kadar olmayacakmış o ilaç yüzündenMaşallah kuzum belirtilerin nedir ben cok uyuyorum
Hadı gozun aydın bak demıstımmmm nasıll mutluu oldum yaaaaaaaaaaaaa tebrık ederım bıtanemKozlarrrrr biraz önceki sonuç
Yaa inanmıyorumm hamilemisinnnKozlarrrrr biraz önceki sonuç
Ya en umursamadığın ayda oluyor demiştimmŞükürler olsun ki Rabbim herkese nasip etsin sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
O ilacı ne için iciyorsun kuzum birde benim cok gaz sancım oluyorAynen ya ben de uyuyorum ama progestan beni çok etkiliyor mide bulantısı baş dönmesi ve uyku halsizlik çok yapıyor yoksa normalde midem bulantım bu kadar olmayacakmış o ilaç yüzünden
İsmi çoktan degişti sakin bu aralar giremiyorum fazlaPeLushbaby slm canım hayırlı geceler kız senin diğer topik noldu isim mi değişti ya da bulamadım ☺
Bende Bayadir bakmıyormusum şimdi farkettimİsmi çoktan degişti sakin bu aralar giremiyorum fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?