- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.961
Zerdem de giti ilgim kalmadı fazlaBende Bayadir bakmıyormusum şimdi farkettimneden giremiyorsun canım hayır mi
yaa dağılmış herkes o zamanZerdem de giti ilgim kalmadı fazla
akıntı belirtti değil pek bence canım ama insAllah hamilesndrKızlar ıyı geceler ıc camasırıma beyaz kıvamda yaoıskan kıvamlı beyaz bısey bulasmıs adetıme 1hafta var bundan mı yoksa hamılemıyım acaba ahahah
AKıntı degılde canım katı kıvamlı bole cok az..bende bu belırtı mı dıe merak ettımyaa dağılmış herkes o zaman
akıntı belirtti değil pek bence canım ama insAllah hamilesndr
Kimi belirtti diyor kimi değil canım kişiden kişiye değişiyor belkiAKıntı degılde canım katı kıvamlı bole cok az..bende bu belırtı mı dıe merak ettım
İki defa düşük yaşadım ya o yüzden verdi doktorO ilacı ne için iciyorsun kuzum birde benim cok gaz sancım oluyor
Benim adetime bir hafta varken sürekli öyle oluyordu cnmm normalKızlar ıyı geceler ıc camasırıma beyaz kıvamda yaoıskan kıvamlı beyaz bısey bulasmıs adetıme 1hafta var bundan mı yoksa hamılemıyım acaba ahahah
geçmiş olsun cnmİki defa düşük yaşadım ya o yüzden verdi doktor
günaydın kuzumGünaydın
İnşallah kuzumgeçmiş olsun cnmcok dikat et kendine cok ama
Gidip kan verdi bence beklemek imkansız ben bekleyememiştimUyuyor herhalde
Teşekkür ederim canım benim en kısa zamanda sizlerede inşallah Rabbim nasip etsinHadı gozun aydın bak demıstımmmm nasıll mutluu oldum yaaaaaaaaaaaaa tebrık ederım bıtanem
Burdayımmmm yok kız yogun bir pazar geçirdim bol gezmeli
Yok bekliyorum ki hatta pztsi doktorumdan randevu alamadım salı gitcem inşallah 11 de kontrol varGidip kan verdi bence beklemek imkansız ben bekleyememiştim
Büyüsün büyüsün iyi yapıyosun canım normalde son adet tarihin ilk günü hamileliğin ilk günü kabul ediliyor bu hesaba göre 5+3 civarı kese görünüyor. 6+4 civarı kalp duyuluyor. Ancak ben sancım var diye 5+1 de gitmiştim kese göründü doktor 5+6 görünüyor kese büyüklüğü olarak dedi.. inşallah güzel olur her şeyHem acele etmiyorum büyüsün birazcık bakalım salı günü gidip bakarım bebişime :)) Bu kese kalp atışı falan ne zaman duyuluyor noluyo azcık bilgi istiyorum
Tmm canım söylerim ben çünkü gebelik testinde pozitif çıktı biz geldik hocam diycem ona göre düşüğe ona buna baksın . Yalnız 2 gündür sigara içmiyorum hala hayret ediyorum nasıl içmediğimeBüyüsün büyüsün iyi yapıyosun canım normalde son adet tarihin ilk günü hamileliğin ilk günü kabul ediliyor bu hesaba göre 5+3 civarı kese görünüyor. 6+4 civarı kalp duyuluyor. Ancak ben sancım var diye 5+1 de gitmiştim kese göründü doktor 5+6 görünüyor kese büyüklüğü olarak dedi.. inşallah güzel olur her şeytavsiyem beta baktırırken progesteronuna baktır düşük 9-15 arası ise düşük riski var demek önlem alırsınız❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?