Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayada koyu muhtemelen 70-80civarıydı senin değer test yaparken. Güdüsel ya biliyomusun insanın içine önce kuşkusu yerleşiyo ve diğer aylardan farklı bi şüphe oluyo ve olumsuz şeyler yapmanı etmeni bişeyler engelliyo sanki. Allah öyle büyük ki ne kadar şükretsek az

Valla gebe kalırsam nasıl yaparım diyordum ağlasamda zırlasamda içmem diyordum ama gerçekten hiç sıkıntısını çekmedim

akrep2910 canım naptın gecen ayı nasıl degerlendırmıstın?
Regli son günü değerlendirdim fakat regli bir gün önceside değerlendirdim. Ama tahminim 29 da olan ilişki tuttu diye hissediyorum bilmiyorum. Malum gece gec saatlere kadar çalıştım.7 kere ilişkim olmuş hesap et. Zaten kafamda illa bu ay tutmalı diye bir heves bile olmadı. 4 yada 5 kere ovu testi yaptım yumurtlama zamanı işte değerlendirdim. Kiminde alttaydım kiminde domalmıştım. Kiminde sırtım dönük kiminde kucakta anlıycağın yatıp bir beş dk ayaklarımı dikmediğim zaman olmuştur emin ol. Ama ben gece yapıp sabah kalkıp işe giderken duş alanlardanım. Allah nasip edince zamanı yerin önemi yok şükürler olsun şimdide yarın 11 de kontrolüm varr bakalım hayırlı haberler alırım inşallah. Ama cuma günü kandil günü herkese hepinize buradaki isimlerinizle bol bol dua ettim. Rabbim kabul olmuş en güzel duaları nasip etsin. Sonrada işte güzel haberi aldım o gece malum cmtside gerçek gebelik yaptım. Bu arada ovulasyon testiyle gebelik öğrenildiğinide öğrenmiş oldum.

KUzummm saglıklaaa ılerlesınn ınsallahh cok cok mutlu oldum ınankı cok duygulandım sana demsıtım bu ay hatırlıyormusun?ayrıca 29nda ılıskı tutmamıstır adetten 1hafta onceymıs cunku 1haftada dollenme olmazkı senın 24 25ndekı tutmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…