- 17 Nisan 2019
- 2.989
- 3.304
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.981
Bayada koyu muhtemelen 70-80civarıydı senin değer test yaparken. Güdüsel ya biliyomusun insanın içine önce kuşkusu yerleşiyo ve diğer aylardan farklı bi şüphe oluyo ve olumsuz şeyler yapmanı etmeni bişeyler engelliyo sanki. Allah öyle büyük ki ne kadar şükretsek azTmm canım söylerim ben çünkü gebelik testinde pozitif çıktı biz geldik hocam diycem ona göre düşüğe ona buna baksın . Yalnız 2 gündür sigara içmiyorum hala hayret ediyorum nasıl içmediğime
Valla gebe kalırsam nasıl yaparım diyordum ağlasamda zırlasamda içmem diyordum ama gerçekten hiç sıkıntısını çekmedimBayada koyu muhtemelen 70-80civarıydı senin değer test yaparken. Güdüsel ya biliyomusun insanın içine önce kuşkusu yerleşiyo ve diğer aylardan farklı bi şüphe oluyo ve olumsuz şeyler yapmanı etmeni bişeyler engelliyo sanki. Allah öyle büyük ki ne kadar şükretsek az
İnşallah öyle de devam eder şimdi o çabalıyo tutunmak içinValla gebe kalırsam nasıl yaparım diyordum ağlasamda zırlasamda içmem diyordum ama gerçekten hiç sıkıntısını çekmedim
ayy ne güzel ben içiyorum 1-2 ama yarım yarım bitiremiyorum midem almıyo ama canımda çekiyoValla gebe kalırsam nasıl yaparım diyordum ağlasamda zırlasamda içmem diyordum ama gerçekten hiç sıkıntısını çekmedim
günaydın canım dur birazdan detayları yazıcam tabloda paylaşıcam merak etme .... Ben detay severim bilirsin detaylı yazcam :))akrep2910 canım naptın gecen ayı nasıl degerlendırmıstın?
Beklıyrum kuzu:)))günaydın canım dur birazdan detayları yazıcam tabloda paylaşıcam merak etme .... Ben detay severim bilirsin detaylı yazcam :))
canım hayırlı olsun inanki çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsingünaydın canım dur birazdan detayları yazıcam tabloda paylaşıcam merak etme .... Ben detay severim bilirsin detaylı yazcam :))
Regli son günü değerlendirdim fakat regli bir gün önceside değerlendirdim. Ama tahminim 29 da olan ilişki tuttu diye hissediyorum bilmiyorum. Malum gece gec saatlere kadar çalıştım.7 kere ilişkim olmuş hesap et. Zaten kafamda illa bu ay tutmalı diye bir heves bile olmadı. 4 yada 5 kere ovu testi yaptım yumurtlama zamanı işte değerlendirdim. Kiminde alttaydım kiminde domalmıştım. Kiminde sırtım dönük kiminde kucakta anlıycağın yatıp bir beş dk ayaklarımı dikmediğim zaman olmuştur emin ol. Ama ben gece yapıp sabah kalkıp işe giderken duş alanlardanım. Allah nasip edince zamanı yerin önemi yok şükürler olsun şimdide yarın 11 de kontrolüm varr bakalım hayırlı haberler alırım inşallah. Ama cuma günü kandil günü herkese hepinize buradaki isimlerinizle bol bol dua ettim. Rabbim kabul olmuş en güzel duaları nasip etsin. Sonrada işte güzel haberi aldım o gece malum cmtside gerçek gebelik yaptım. Bu arada ovulasyon testiyle gebelik öğrenildiğinide öğrenmiş oldum.akrep2910 canım naptın gecen ayı nasıl degerlendırmıstın?
Canım istiyor evet ama cmtsi sabah gebelik testinde net gördüm ya ondan sonra içmedim. Rabbim sebebini sabrını veriyo ya sende içme yazıkayy ne güzel ben içiyorum 1-2 ama yarım yarım bitiremiyorum midem almıyo ama canımda çekiyo
sağol canım benimmmm darısı size inşallah .ALLAH RAZI OLSUNN..canım hayırlı olsun inanki çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinve bizlerede nasip etsin
inşallah canım en kısa zamanda bizlerede nasip olsun inşallah.. benimde son 5 günüm heyecanla bekliyorum adet olmamayısağol canım benimmmm darısı size inşallah .ALLAH RAZI OLSUNN..
Heyecanla beklemeyin benim bu ay umudum yoktu ve regli gunumun geldiğini 2 gun kala farkettim okadar umidim yoktu.inşallah canım en kısa zamanda bizlerede nasip olsun inşallah.. benimde son 5 günüm heyecanla bekliyorum adet olmamayı
KUzummm saglıklaaa ılerlesınn ınsallahh cok cok mutlu oldum ınankı cok duygulandım sana demsıtım bu ay hatırlıyormusun?ayrıca 29nda ılıskı tutmamıstır adetten 1hafta onceymıs cunku 1haftada dollenme olmazkı senın 24 25ndekı tutmusRegli son günü değerlendirdim fakat regli bir gün önceside değerlendirdim. Ama tahminim 29 da olan ilişki tuttu diye hissediyorum bilmiyorum. Malum gece gec saatlere kadar çalıştım.7 kere ilişkim olmuş hesap et. Zaten kafamda illa bu ay tutmalı diye bir heves bile olmadı. 4 yada 5 kere ovu testi yaptım yumurtlama zamanı işte değerlendirdim. Kiminde alttaydım kiminde domalmıştım. Kiminde sırtım dönük kiminde kucakta anlıycağın yatıp bir beş dk ayaklarımı dikmediğim zaman olmuştur emin ol. Ama ben gece yapıp sabah kalkıp işe giderken duş alanlardanım. Allah nasip edince zamanı yerin önemi yok şükürler olsun şimdide yarın 11 de kontrolüm varr bakalım hayırlı haberler alırım inşallah. Ama cuma günü kandil günü herkese hepinize buradaki isimlerinizle bol bol dua ettim. Rabbim kabul olmuş en güzel duaları nasip etsin. Sonrada işte güzel haberi aldım o gece malum cmtside gerçek gebelik yaptım. Bu arada ovulasyon testiyle gebelik öğrenildiğinide öğrenmiş oldum.Eki Görüntüle 2553258
içimicem bende ctesi kalbini duymaya gidicem o günden sonra son içmem bidahaCanım istiyor evet ama cmtsi sabah gebelik testinde net gördüm ya ondan sonra içmedim. Rabbim sebebini sabrını veriyo ya sende içme yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?