- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.001
Canım sağ ol detaylı anlatımın için, yarın netleşince de haber et bize miniğin ne kadarlık olduğunu takip edelim seninle birlikteRegli son günü değerlendirdim fakat regli bir gün önceside değerlendirdim. Ama tahminim 29 da olan ilişki tuttu diye hissediyorum bilmiyorum. Malum gece gec saatlere kadar çalıştım.7 kere ilişkim olmuş hesap et. Zaten kafamda illa bu ay tutmalı diye bir heves bile olmadı. 4 yada 5 kere ovu testi yaptım yumurtlama zamanı işte değerlendirdim. Kiminde alttaydım kiminde domalmıştım. Kiminde sırtım dönük kiminde kucakta anlıycağın yatıp bir beş dk ayaklarımı dikmediğim zaman olmuştur emin ol. Ama ben gece yapıp sabah kalkıp işe giderken duş alanlardanım. Allah nasip edince zamanı yerin önemi yok şükürler olsun şimdide yarın 11 de kontrolüm varr bakalım hayırlı haberler alırım inşallah. Ama cuma günü kandil günü herkese hepinize buradaki isimlerinizle bol bol dua ettim. Rabbim kabul olmuş en güzel duaları nasip etsin. Sonrada işte güzel haberi aldım o gece malum cmtside gerçek gebelik yaptım. Bu arada ovulasyon testiyle gebelik öğrenildiğinide öğrenmiş oldum.Eki Görüntüle 2553258
GUNaydınn kuzumm bızede haber vergünaydın kızlar. ben bol bol erkenden uyuyom .bugun 11 de randevum var herşey bugun gun yuzune çıkacak...:) çok heyecanlı..
Kız ciddi misin hamiş misinHem acele etmiyorum büyüsün birazcık bakalım salı günü gidip bakarım bebişime :)) Bu kese kalp atışı falan ne zaman duyuluyor noluyo azcık bilgi istiyorum
günaydınnn haber et bizedegünaydın kızlar. ben bol bol erkenden uyuyom .bugun 11 de randevum var herşey bugun gun yuzune çıkacak...:) çok heyecanlı..
hayırdır üşüttün mü sen noldu kiGünaydın kızlar ben hastanedeyim cok mide bulantısı kusma ile
Geçmiş olsun canım dikkat etGünaydın kızlar ben hastanedeyim cok mide bulantısı kusma ile
evet ümitsiz vakkaa bile hamile kaldı düşün artık... :)Kız ciddi misin hamiş misinçok sevindim canım yaaaa gözün aydın hiç umudun yoktu bak bir tane daha beklemediği ay hamiş olduğunu öğrenen yaşaaaaaassssssssııııınnnnnnn kese 6 haftalıkken karından gözükür yedi haftalıkta hatta 6+3 lerde bile kalp atışı duyulabilir bazılarında 8. Haftada duyuluyor kalp atışı bu değişebiliyor hadi bakalım güzel haberlerle gel
Maşallah canım sağlıkla devam etsinevet ümitsiz vakkaa bile hamile kaldı düşün artık... :)
Günaydın geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ben hastanedeyim cok mide bulantısı kusma ile
Geçmiş olsun kuzum, kötü bir şey yoktur inşallah?Günaydın kızlar ben hastanedeyim cok mide bulantısı kusma ile
Neden kendine ümitsiz vaka diyordun Kübra sen? Misler gibi de hamilesinevet ümitsiz vakkaa bile hamile kaldı düşün artık... :)
canım çok geçmiş olsunSağolun kızlar halla birşey deyen yok bebeğe de bakmadılar geceden beri cnm sıkıldı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?