- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.021
Allah Allah niye kiSağolun kızlar halla birşey deyen yok bebeğe de bakmadılar geceden beri cnm sıkıldı iyice
Bilmiyorum bekliyorum kan felan aldılar ama tansiyonum duşukAllah Allah niye ki
Çok geçmiş olsun canım bize de haber et inşallah iyi olursun bebiş için iyi olmak zorundasınBilmiyorum bekliyorum kan felan aldılar ama tansiyonum duşuk
Evet onemli olan oÇok geçmiş olsun canım bize de haber et inşallah iyi olursun bebiş için iyi olmak zorundasın
hadi kız bitmedimi kontrolün dahaevet ümitsiz vakkaa bile hamile kaldı düşün artık... :)
canımmm çok çok mutlu oldum sonuna kadar böyle güzel gider inşallah tekrardan hayırlı olsunkızllarrr ben geldim...Benim susam tanesi 4 hafta 3 günlükmüş ve kesemiz göründü.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.Herşey güzel dedi doktor.Kesenin görünmesini beklemiyordu bile doktor.Şükür gördük.Çok heyecanlıydı valla..Bakalım 2 hafta sonra gidicez tekrar.bu arada 3 ay ilişki yasak dedi....
yaaa bak gördünmü bana laf sölemiştin yapmıyorum diyekızllarrr ben geldim...Benim susam tanesi 4 hafta 3 günlükmüş ve kesemiz göründü.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.Herşey güzel dedi doktor.Kesenin görünmesini beklemiyordu bile doktor.Şükür gördük.Çok heyecanlıydı valla..Bakalım 2 hafta sonra gidicez tekrar.bu arada 3 ay ilişki yasak dedi....
heee elleşmek serbestmi dedim doktora 3 ay serbest dedi :)yaaa bak gördünmü bana laf sölemiştin yapmıyorum diyeaman onlar iyi olsunda ben 9 ay bişey yapmam
ee onda sorun yok istediğin yere el atabilirsinheee elleşmek serbestmi dedim doktora 3 ay serbest dedi :)
hayır canım yeterince günün geçmiş okadar uzun aralıklarla kan tahilili sonucun okadar düşük olmaması lazım bence bir kadın doğuma görünArkadaşlar 31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi geç döllenme falan olabilir mi şuan 10 gün gecdi adet gunumden
ne uygulaması kızKızlar merhaba bir ara aranızdaydım sonra kayboldum şimdi yine geldimakrep2910 canım hangi uygulama bu kullandığın
takvimim uygulaması regli günlerii ilişki günleri herşeyi ekleyebiliyorsun...Telefonda
ama ben ovulasyon testi yaptım yumurtalama haftası buradaki yumuş günü net göstermiyor.hm bende pepapp kullanıyorum 2 3 tane yükledim sildim deliriyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?