Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben hem uygulamayla hemde ovuyla takip ettim yumurtlama günleri denk geldi ama uygulamaya pek güvenmemek lazım bu arada tebrik etmeyi unuttum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

ama ben ovulasyon testi yaptım yumurtalama haftası buradaki yumuş günü net göstermiyor.
Adete 5gun kala ovulasyon yaotım hamılelık olsa ıkısıde koyu olurdu dımı sıvı alımına dıkkat etmedım

Eklentiler

• 5E26098A-071C-4EF7-AE7D-32D572E086C2.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 29
YAAAAaaaa ne kader erken gorunmus masallah kuzum erken dollenmemı acaba

ben hem uygulamayla hemde ovuyla takip ettim yumurtlama günleri denk geldi ama uygulamaya pek güvenmemek lazım bu arada tebrik etmeyi unuttum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim canım benim Allah hepinize nasip etsin inşallah..

Gunaydınnn kızlar bu ayı cok sıkı degerlendırmıstım obulsyonla ama olmadı(yazım hatalarım tel yuzunden:)) ılk kaldıgım ay takvıme bakarak kalmıstım ovulasyon sanırım strese sokuyor kesın hamıle kalcam gıbı dusundum ana dun erken test yaptım negatıf cıktı ve moralım coktu artık takılmıcam cok cunku dusunmedıgım ay olmustu olesıne yaptıgım...ovulasyon testınde pık gunu oncesı sonrası degerlendırdım ama demekkı olmayınca olmuyor sabaha kadar hamılelıkle ılgılı ruya gordum kafata cok taktıgım ıcın esımlede aram lımoni cunku canım sıkkın oldugu ıcın çatacak yer arıyorum ....

günaydın canım üzülme takma kafana diyince olmuyo malesef çünkü çok istiyorsun biliyorum bende acayip kafaya takan biriyim ben adete 10 gün öncesinden bıkmadan usanmadan test yapıp çift çizgiyi görmek için çabalayan biriyim. ama evet gerçekten oluruna bırakmak gerekiyor. vardır onunda gelmesi için hayırlı bi zaman yazmıştır rabbim. ama şuda bi gerçek ben ovülasyon testlerine karşıyım gerçekten insanı fazlasıyla strese sokuyor.ben bu zamana kadar şuanki dahil 4 gebelik yaşadım ilk gebeliğimden kızım var çok şükür sonrasında bir kimsayal bir kürtaj ve şuan yine hamileyim ama hiç birinde ovülasyon kullanmadım. kullananlara da saygılıyım tabiki. ama kullanan kızları görüyorsun hiç adetim gecikmezdi bu yumurtam geç çatladı vs. gibi şeyler söylüyorlar. benim nacizane fikrim bir daha kullanma. ayrıca şuan umutsuzluk içinde çok erken bence bak ben kızımda da şuanki gebeliğimde de erken gebelik yaptım negatif çıktı bikaç gün sonra normal testte pozitif gördüm kendini umutsuzluğa düşürüp sakın strese sokma

Canımm cok tesekkur ederım ne guzel yazmıssın ovulasyon yapmasamda yumurtlamayı kacırırım dıe korkuyorum oyızden bu ay ılk defa ovulasyon yaptım 3kaaımda pık gordum aradan 9gun gectı erken yest yap hıcbısey cıkmadı acaba ben mı erken davrandım bılmıyorum hamıle kaldıgım ay takvıme gore yaomıstım tutmustu hangısı dogru takvımmı ovumu bılemedım ve baya stres yasıyorum ıstemsız Allah evlatlarına sana bagıslasın ınsallah ısteyenlerede nasıp etsın ben agıstosda korummayı bıraktım eylulde kaldım ama kımyasal oldu doktor 3ay olması daha yuksek dedı o ay korundum bu ayda olur umıdıyle ovulasyonla yaptım ılk aydan olduysa olur dıe dusunmustum ama modum ıyce dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…