Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar Martilikiz07 canım bu kadar takıntı yapmamaya çalış birde yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye girmek de hamilelik şansını arttırıyormuş maalesef ne kadar uğraşsakta yazılan birgün var o zaman bebişlerimize kavuşacağız nasip Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

zaten adetin bittikten sonra belli aralıklarla ilişki olursa ovülasyona hiç gerek yok bende geçen ay ilk defa dedim kullanayım kullanmayıda beceremedim kırmızı olunca ilişki olcak sandım yaptım sonra daha hevesle bekledim çünkü bana göre zamanında yapmıştım başladım testlere adete 9 kala bi başladım olucam güne kadar ve sonuç adet oldum aman dedim ya ne uğraşçam test mest gerer beni sonraki ay normal adetimin 8. günü 10. günü ve 12. günü 3 ilişkim oldu daha önce tecbrübe etmiştim edetin 13. gününden sonra ben hamile kalamıyorum o düzene göre yaptım ve şuan 7 haftalık hamileyim

ya siz yemin ediyorum ki sopalıksınız sen benim durumu biliyorsun işte ..Ne diye hala stres yapıyorsun.Stres olunca olmayacağı garanti

yok abi kardeşliğede gelemem ben arada sürtünüyom elliyom öle kuru kuru ben tahammül edemem birkere ...
Onu bizde yapıyoruz kız o başka diğeri başka Ama bir süre sonra erkekler eşinin anneliğine odaklanıyo o zman biraz soğukluk oluyo bu konuda ama geçer hamilelikten sonra diye düşünüyorum

Canım ornek takvımın varsa atabaolırmısım hangı tarıhlerde olduguna bakacagım

Canım ben devamı gırdım bak kalpler

Eklentiler

• ADEF06F2-E1C5-4390-B1A4-FF4487EE434E.webp
    37 KB · Görüntüleme: 29
Onu bizde yapıyoruz kız o başka diğeri başka Ama bir süre sonra erkekler eşinin anneliğine odaklanıyo o zman biraz soğukluk oluyo bu konuda ama geçer hamilelikten sonra diye düşünüyorum
valla bir soğukluk olsun keserim pipisini yok öle birşey hamileysek keyfimizden değil valla acımam :)

Tatlımmm ıykı dogmussun nıce guzel seneleere ınsallah

Martilikiz07 bak canım 30 eylülde adetimin 1. günüydü ayın 5 inde bitti 6 sında ilk ilişki 9 da 2. ,11 de de 3.
ben ya 24 günde yada 26 günde adet olurum hiç şaşmaz 24 güne göre adetimin 10. günü yumurtam çatlıyo 26 güne görede 12. günü çatlıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20191113_093946.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…