- 13 Eylül 2019
- 569
- 550
- 103
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.061
yok abi kardeşliğede gelemem ben arada sürtünüyom elliyom öle kuru kuru ben tahammül edemem birkere ...Hahaha hayırlı olsun seni temmuz anneleri grubuna bekliyorum biz evde abi kardeşe döndük
zaten adetin bittikten sonra belli aralıklarla ilişki olursa ovülasyona hiç gerek yok bende geçen ay ilk defa dedim kullanayım kullanmayıda beceremedim kırmızı olunca ilişki olcak sandım yaptım sonra daha hevesle bekledim çünkü bana göre zamanında yapmıştım başladım testlere adete 9 kala bi başladım olucam güne kadar ve sonuç adet oldum aman dedim ya ne uğraşçam test mest gerer beni sonraki ay normal adetimin 8. günü 10. günü ve 12. günü 3 ilişkim oldu daha önce tecbrübe etmiştim edetin 13. gününden sonra ben hamile kalamıyorum o düzene göre yaptım ve şuan 7 haftalık hamileyimCanımm cok tesekkur ederım ne guzel yazmıssın ovulasyon yapmasamda yumurtlamayı kacırırım dıe korkuyorum oyızden bu ay ılk defa ovulasyon yaptım 3kaaımda pık gordum aradan 9gun gectı erken yest yap hıcbısey cıkmadı acaba ben mı erken davrandım bılmıyorum hamıle kaldıgım ay takvıme gore yaomıstım tutmustu hangısı dogru takvımmı ovumu bılemedım ve baya stres yasıyorum ıstemsız Allah evlatlarına sana bagıslasın ınsallah ısteyenlerede nasıp etsın ben agıstosda korummayı bıraktım eylulde kaldım ama kımyasal oldu doktor 3ay olması daha yuksek dedı o ay korundum bu ayda olur umıdıyle ovulasyonla yaptım ılk aydan olduysa olur dıe dusunmustum ama modum ıyce dustu
teşekkür ederim canım benimm sonunda evet :) Dün Susamımızı gördük şükür..Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
Anammmmakrep2910 hamilemisinnnnnn ay cok sevıındımm hadi gozunaydın bebişim
mantıklıyok abi kardeşliğede gelemem ben arada sürtünüyom elliyom öle kuru kuru ben tahammül edemem birkere ...
ya siz yemin ediyorum ki sopalıksınız sen benim durumu biliyorsun işte ..Ne diye hala stres yapıyorsun.Stres olunca olmayacağı garantiCanımm cok tesekkur ederım ne guzel yazmıssın ovulasyon yapmasamda yumurtlamayı kacırırım dıe korkuyorum oyızden bu ay ılk defa ovulasyon yaptım 3kaaımda pık gordum aradan 9gun gectı erken yest yap hıcbısey cıkmadı acaba ben mı erken davrandım bılmıyorum hamıle kaldıgım ay takvıme gore yaomıstım tutmustu hangısı dogru takvımmı ovumu bılemedım ve baya stres yasıyorum ıstemsız Allah evlatlarına sana bagıslasın ınsallah ısteyenlerede nasıp etsın ben agıstosda korummayı bıraktım eylulde kaldım ama kımyasal oldu doktor 3ay olması daha yuksek dedı o ay korundum bu ayda olur umıdıyle ovulasyonla yaptım ılk aydan olduysa olur dıe dusunmustum ama modum ıyce dustu
Onu bizde yapıyoruz kız o başka diğeri başkayok abi kardeşliğede gelemem ben arada sürtünüyom elliyom öle kuru kuru ben tahammül edemem birkere ...
pelusum çok geçmiş olsun canım benim. Şükürler olsunn dikkat etSelam grubumun sexy hatunları ❤❤❤❤ Biz evdeyiz çıktık cok şukur de iyiz
Canım ornek takvımın varsa atabaolırmısım hangı tarıhlerde olduguna bakacagımzaten adetin bittikten sonra belli aralıklarla ilişki olursa ovülasyona hiç gerek yok bende geçen ay ilk defa dedim kullanayım kullanmayıda beceremedim kırmızı olunca ilişki olcak sandım yaptım sonra daha hevesle bekledim çünkü bana göre zamanında yapmıştım başladım testlere adete 9 kala bi başladım olucam güne kadar ve sonuç adet oldum aman dedim ya ne uğraşçam test mest gerer beni sonraki ay normal adetimin 8. günü 10. günü ve 12. günü 3 ilişkim oldu daha önce tecbrübe etmiştim edetin 13. gününden sonra ben hamile kalamıyorum o düzene göre yaptım ve şuan 7 haftalık hamileyim
Oleymıs..ya siz yemin ediyorum ki sopalıksınız sen benim durumu biliyorsun işte ..Ne diye hala stres yapıyorsun.Stres olunca olmayacağı garanti
Canım ben devamı gırdım bak kalplerGünaydın kızlarMartilikiz07 canım bu kadar takıntı yapmamaya çalış birde yumurtlamadan 3 gün önce ilişkiye girmek de hamilelik şansını arttırıyormuş maalesef ne kadar uğraşsakta yazılan birgün var o zaman bebişlerimize kavuşacağız nasip Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
valla bir soğukluk olsun keserim pipisini yok öle birşey hamileysek keyfimizden değil valla acımam :)Onu bizde yapıyoruz kız o başka diğeri başkaAma bir süre sonra erkekler eşinin anneliğine odaklanıyo o zman biraz soğukluk oluyo bu konuda ama geçer hamilelikten sonra diye düşünüyorum
Amin canımmmbugün benim doğum günüm ve şuan dilek diliyorum bir dileğim bu topikteki herkesin ennnnn kısa sürede hamile olması ve bir diğeri de hamile olanların sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucaklarına almaları
yani ben takvim kullanmıyorum ama senin için bir şey hazırlarımCanım ornek takvımın varsa atabaolırmısım hangı tarıhlerde olduguna bakacagım
Tatlımmm ıykı dogmussun nıce guzel seneleere ınsallahbugün benim doğum günüm ve şuan dilek diliyorum bir dileğim bu topikteki herkesin ennnnn kısa sürede hamile olması ve bir diğeri de hamile olanların sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucaklarına almaları
Hahah keselim hepsinivalla bir soğukluk olsun keserim pipisini yok öle birşey hamileysek keyfimizden değil valla acımam :)
Cok tesekkurler canımmyani ben takvim kullanmıyorum ama senin için bir şey hazırlarım
tşk ederim cnmTatlımmm ıykı dogmussun nıce guzel seneleere ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?