Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar hayırlı olsun kuzum, allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Sağolun kızlar halla birşey deyen yok bebeğe de bakmadılar geceden beri cnm sıkıldı iyice
zaman aşımına uğramış alıntı
yaaaa MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllah her zmn
cnm sürekli gecikmen oluyor muydu bilemem değisik geldi durumun bazen kanda da olsa geç çıkanlar var bence hayırlısi olsun insAllah hamilesindr
Selam grubumun sexy hatunları ❤❤❤❤ Biz evdeyiz çıktık cok şukur de iyiz
aleyküm selam cnm çok sevindim
coooookkk iyi anlıyorum seni vala takma düşünme diyemiycem elinde değil cunki biliyorum vakti geldiğinde sen de anlamadan takmiycaksn inan benim öyle oldu

Kuzum cok tesekkurler cok az ılıskı olmus ve tutmus

Catladıgı gun ve yumurtladın gun hangısı kuzum?

çok olması gerekmiyor ki bence önemli olan doğru zaman eğer yumurtanın çatladığı günü takip edemiyorsanda bana göre bir gün arayla yapmak lazım senin döngün kaç günde olur
30 gun veya 28gun kuzum yumurta oldugu gun 3kasımdı ustune 14ekledım tahmını 17kasıö adet tarıhım yanı 32gun oluyor bu ay ama takvıme gorede 15kasıö adet gunu ben takvımdekı adet tarıhıme gore test taptım olumsu cıktı gebelık

kuzum ozaman şöyle dene eğer bu ay gebe değilsen adetinin 14. günü 16. ,18. ve 20. günlerini değerlendir bakalım en verimli zamanlar bu tarihler gibi

ADET
Adetın basındanmı sayıcam canım mesela 17sı oldum o 1.gun mu olucak?ovulasyon yapmayım mı
Adetinin başladığı günden itibaren canım mesela şöyle hesaplama yaparlar 28 günde bir adet oluyorsan 14.gün yumurtlama günü diye hesap yaparlar yumurtlama gününden 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki önerirler

Evet kuzum ben ole yapmıstım ıste bu ay oyuxden neden olmadı merak edıuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…