- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.081
Tekrar hayırlı olsun kuzum, allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahkızllarrr ben geldim...Benim susam tanesi 4 hafta 3 günlükmüş ve kesemiz göründü.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.Herşey güzel dedi doktor.Kesenin görünmesini beklemiyordu bile doktor.Şükür gördük.Çok heyecanlıydı valla..Bakalım 2 hafta sonra gidicez tekrar.bu arada 3 ay ilişki yasak dedi....
Ohhhh çok şükür, şimdi iyisin değil mi?Selam grubumun sexy hatunları ❤❤❤❤ Biz evdeyiz çıktık cok şukur de iyiz
zaman aşımına uğramış alıntıSağolun kızlar halla birşey deyen yok bebeğe de bakmadılar geceden beri cnm sıkıldı iyice
yaaaa MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllah her zmnkızllarrr ben geldim...Benim susam tanesi 4 hafta 3 günlükmüş ve kesemiz göründü.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.Herşey güzel dedi doktor.Kesenin görünmesini beklemiyordu bile doktor.Şükür gördük.Çok heyecanlıydı valla..Bakalım 2 hafta sonra gidicez tekrar.bu arada 3 ay ilişki yasak dedi....
cnm sürekli gecikmen oluyor muydu bilemem değisik geldi durumun bazen kanda da olsa geç çıkanlar var bence hayırlısi olsun insAllah hamilesindrArkadaşlar 31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi geç döllenme falan olabilir mi şuan 10 gün gecdi adet olmadim
aleyküm selam cnm çok sevindimSelam grubumun sexy hatunları ❤❤❤❤ Biz evdeyiz çıktık cok şukur de iyiz
coooookkk iyi anlıyorum seni vala takma düşünme diyemiycem elinde değil cunki biliyorum vakti geldiğinde sen de anlamadan takmiycaksn inan benim öyle olduGunaydınnn kızlar bu ayı cok sıkı degerlendırmıstım obulsyonla ama olmadı(yazım hatalarım tel yuzunden:)) ılk kaldıgım ay takvıme bakarak kalmıstım ovulasyon sanırım strese sokuyor kesın hamıle kalcam gıbı dusundum ana dun erken test yaptım negatıf cıktı ve moralım coktu artık takılmıcam cok cunku dusunmedıgım ay olmustu olesıne yaptıgım...ovulasyon testınde pık gunu oncesı sonrası degerlendırdım ama demekkı olmayınca olmuyor sabaha kadar hamılelıkle ılgılı ruya gordum kafata cok taktıgım ıcın esımlede aram lımoni cunku canım sıkkın oldugu ıcın çatacak yer arıyorum ....
Kuzum cok tesekkurler cok az ılıskı olmus ve tutmusMartilikiz07 bak canım 30 eylülde adetimin 1. günüydü ayın 5 inde bitti 6 sında ilk ilişki 9 da 2. ,11 de de 3.
ben ya 24 günde yada 26 günde adet olurum hiç şaşmaz 24 güne göre adetimin 10. günü yumurtam çatlıyo 26 güne görede 12. günü çatlıyor.
Catladıgı gun ve yumurtladın gun hangısı kuzum?Martilikiz07 bak canım 30 eylülde adetimin 1. günüydü ayın 5 inde bitti 6 sında ilk ilişki 9 da 2. ,11 de de 3.
ben ya 24 günde yada 26 günde adet olurum hiç şaşmaz 24 güne göre adetimin 10. günü yumurtam çatlıyo 26 güne görede 12. günü çatlıyor.
bilmiyorum canım ne zaman yumurtladım ama 10. günü çatlıyo yada 12. günü bende çatladığı gün yapıyorum bu ay garanti olsun diye hem 10. hem 12. gün yaptımCatladıgı gun ve yumurtladın gun hangısı kuzum?
çok olması gerekmiyor ki bence önemli olan doğru zaman eğer yumurtanın çatladığı günü takip edemiyorsanda bana göre bir gün arayla yapmak lazım senin döngün kaç günde olurKuzum cok tesekkurler cok az ılıskı olmus ve tutmus
Yumurtladıgım gun 3kasım catladıgım gun 4kasım kuzumCatladıgı gun ve yumurtladın gun hangısı kuzum?
normalde kaç günde bir adet olursun düzenlimidir.Yumurtladıgım gun 3kasım catladıgım gun 4kasım kuzum
30 gun veya 28gun kuzum yumurta oldugu gun 3kasımdı ustune 14ekledım tahmını 17kasıö adet tarıhım yanı 32gun oluyor bu ay ama takvıme gorede 15kasıö adet gunu ben takvımdekı adet tarıhıme gore test taptım olumsu cıktı gebelıkçok olması gerekmiyor ki bence önemli olan doğru zaman eğer yumurtanın çatladığı günü takip edemiyorsanda bana göre bir gün arayla yapmak lazım senin döngün kaç günde olur
28veya 30kuuzm duzenlıdırnormalde kaç günde bir adet olursun düzenlimidir.
kuzum ozaman şöyle dene eğer bu ay gebe değilsen adetinin 14. günü 16. ,18. ve 20. günlerini değerlendir bakalım en verimli zamanlar bu tarihler gibi30 gun veya 28gun kuzum yumurta oldugu gun 3kasımdı ustune 14ekledım tahmını 17kasıö adet tarıhım yanı 32gun oluyor bu ay ama takvıme gorede 15kasıö adet gunu ben takvımdekı adet tarıhıme gore test taptım olumsu cıktı gebelık
ve bu ay ovülasyonda yapma bakalım28veya 30kuuzm duzenlıdır
Adetın basındanmı sayıcam canım mesela 17sı oldum o 1.gun mu olucak?ovulasyon yapmayım mıkuzum ozaman şöyle dene eğer bu ay gebe değilsen adetinin 14. günü 16. ,18. ve 20. günlerini değerlendir bakalım en verimli zamanlar bu tarihler gibi
Adetinin başladığı günden itibaren canım mesela şöyle hesaplama yaparlar 28 günde bir adet oluyorsan 14.gün yumurtlama günü diye hesap yaparlar yumurtlama gününden 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki önerirlerAdetın basındanmı sayıcam canım mesela 17sı oldum o 1.gun mu olucak?ovulasyon yapmayım mı
evet canım 17 si 1. günden hesapla bana sorarsan yapma ama yok içim rahat etmez dersen sen bilirsin aklında kalmasın ama lütfen senden ricam kafan rahat olsunAdetın basındanmı sayıcam canım mesela 17sı oldum o 1.gun mu olucak?ovulasyon yapmayım mı
Evet kuzum ben ole yapmıstım ıste bu ay oyuxden neden olmadı merak edıuorumADET
Adetinin başladığı günden itibaren canım mesela şöyle hesaplama yaparlar 28 günde bir adet oluyorsan 14.gün yumurtlama günü diye hesap yaparlar yumurtlama gününden 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki önerirler
KAfamın rahat olması ıcın sanırım bursan uyelıgımı ıptal etmem gerekıyor:/evet canım 17 si 1. günden hesapla bana sorarsan yapma ama yok içim rahat etmez dersen sen bilirsin aklında kalmasın ama lütfen senden ricam kafan rahat olsun
gerekiyorsa yap canım bencedeKAfamın rahat olması ıcın sanırım bursan uyelıgımı ıptal etmem gerekıyor:/
CAnım desteklerın ıcın cok tsk ederım belkıde bu trstlerı cok erken yaptım yumurtlamadan henuz 9gun gectı cunkugerekiyorsa yap canım bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?