- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.101
rica ederim canım anlıyorum seni hemen olsun istiyorsun ama rahat olmaya çalış bak ben sana dedim editime 5 gün kala sabah yaptım negatifti ozaman bende senin gibi ümitsizliğe kapıldım akşam işten geldim dedim dur ya son kez yine yapayım bir baktım pozitif çok şaşırdım bence bekle biraz daha en olmadı cuma sabahı kalktığın gibi yapCAnım desteklerın ıcın cok tsk ederım belkıde bu trstlerı cok erken yaptım yumurtlamadan henuz 9gun gectı cunku
Canım sen normal test mı yapmıstın??ama benım yakvımde cuma gunu adet tarıgım ovulasyonda pazar ben oyuzden yaptımrica ederim canım anlıyorum seni hemen olsun istiyorsun ama rahat olmaya çalış bak ben sana dedim editime 5 gün kala sabah yaptım negatifti ozaman bende senin gibi ümitsizliğe kapıldım akşam işten geldim dedim dur ya son kez yine yapayım bir baktım pozitif çok şaşırdım bence bekle biraz daha en olmadı cuma sabahı kalktığın gibi yap
Kuzum benimde 2 gün var bata 6 gün kala başladım hala negatif adet sancım vardı dün bugün yok gelen giden de yok doktor kan testi istedi ilaç yazmak için ama yaptırmadım adet günümü bekleyeceğim çok takmamaya çalış adeti geçip pozitifi göremeyen var o yüzden karamsarlığa bu dönemlerde stres en büyük etkenCanım sen normal test mı yapmıstın??ama benım yakvımde cuma gunu adet tarıgım ovulasyonda pazar ben oyuzden yaptım
Insallah olumlu sonuc alırız kuzumKuzum benimde 2 gün var bata 6 gün kala başladım hala negatif adet sancım vardı dün bugün yok gelen giden de yok doktor kan testi istedi ilaç yazmak için ama yaptırmadım adet günümü bekleyeceğim çok takmamaya çalış adeti geçip pozitifi göremeyen var o yüzden karamsarlığa bu dönemlerde stres en büyük etken
adet tarihi geçip pozitifi gören var yazacaktımKuzum benimde 2 gün var bata 6 gün kala başladım hala negatif adet sancım vardı dün bugün yok gelen giden de yok doktor kan testi istedi ilaç yazmak için ama yaptırmadım adet günümü bekleyeceğim çok takmamaya çalış adeti geçip pozitifi göremeyen var o yüzden karamsarlığa bu dönemlerde stres en büyük etken
inşallah canım daha yeni evliyim ama istiyorum artık anne olmakInsallah olumlu sonuc alırız kuzum
Sen ovulasyon yapıp gınlerı degerlendırdın mı canımadet tarihi geçip pozitifi gören var yazacaktım
evet kuzum ben ovulasyonla hemde takvimle takip ettim pik gününü yakaladım ama o gün olmadı sonraki gün oldu iki gün koyu kırmızıydı ovu testim zaten spermler 36 saat yaşıyormuşSen ovulasyon yapıp gınlerı degerlendırdın mı canım
hatta 48 saat yaşarmış hatta çok iyi sperm parametreleri varsa ve ortam da uygunsa bu süre 72 saate kadar çıkabilirmişher gün yapmak da önemli değil yumurtlama gününü yakalamak önemli gün aşırı tavsiye eder doktorlar genelde
Bat ne zaman canım benım ovulasyoka gore 17siher gün yapmak da önemli değil yumurtlama gününü yakalamak önemli gün aşırı tavsiye eder doktorlar genelde
kasım 15 benim pek düzenli değil 26-28 gün de bir gelir bende 27 gün olarak hesapladım ona göre 2 gün varBat ne zaman canım benım ovulasyoka gore 17si
Erken geblıkte cıkmamıstı dımı kuzum neyse bekleyelımmyakasım 15 benim pek düzenli değil 26-28 gün de bir gelir bende 27 gün olarak hesapladım ona göre 2 gün var
ben erken gebelik yapmadım canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyor o yüzden kendimi kaptırmamaya çalışıyorum sende öyle yapmaya çalış adet gününü bekle hayal kırıklığına uğrama sonra kendini her türlü sonuca hazırlaErken geblıkte cıkmamıstı dımı kuzum neyse bekleyelımmya
Ole yapoyorum suan chnku dun olumsuz sonucu gordum adetı beklıyorum canımben erken gebelik yapmadım canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyor o yüzden kendimi kaptırmamaya çalışıyorum sende öyle yapmaya çalış adet gününü bekle hayal kırıklığına uğrama sonra kendini her türlü sonuca hazırla
En güzeli canım elbet o bebişler göbüşlere gelecekOle yapoyorum suan chnku dun olumsuz sonucu gordum adetı beklıyorum canım
Ben ilk kimyasal gebelikte vücudumda komple enfeksiyon oluştu acilde dr ilaç vermeden önce tahlil yaptı negatif çıktı adetime bi 6 veya 7 gün vardı, adet tarihim 1 gün geçince pozitifdi 4 gün sora tabiki gitti, canım erken test yaptın günün gelsin sonra yap böyle olunca çok stres oluyor, bende ovu testine karşıyım en güzel gün aşırı hem sen hem eşin kafa rahat görev olarak da algılamazsınızOle yapoyorum suan chnku dun olumsuz sonucu gordum adetı beklıyorum canım
Yaaaaa canım cok tesekkur ederım bende ılk defa denedım ovuyuBen ilk kimyasal gebelikte vücudumda komple enfeksiyon oluştu acilde dr ilaç vermeden önce tahlil yaptı negatif çıktı adetime bi 6 veya 7 gün vardı, adet tarihim 1 gün geçince pozitifdi 4 gün sora tabiki gitti, canım erken test yaptın günün gelsin sonra yap böyle olunca çok stres oluyor, bende ovu testine karşıyım en güzel gün aşırı hem sen hem eşin kafa rahat görev olarak da algılamazsınız
enfeksiyon olma ihtimali daha yüksek cnmKızlar bişey soracağım gebelik belirtileri arasında vajinada yanma ve batma hissi oluyor mu? Ya acayip yanıyor ve sanki ince çubuk var içinde geziniyor batıyor gibi dünden beri başladı anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?