Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CAnım desteklerın ıcın cok tsk ederım belkıde bu trstlerı cok erken yaptım yumurtlamadan henuz 9gun gectı cunku
rica ederim canım anlıyorum seni hemen olsun istiyorsun ama rahat olmaya çalış bak ben sana dedim editime 5 gün kala sabah yaptım negatifti ozaman bende senin gibi ümitsizliğe kapıldım akşam işten geldim dedim dur ya son kez yine yapayım bir baktım pozitif çok şaşırdım bence bekle biraz daha en olmadı cuma sabahı kalktığın gibi yap

Canım sen normal test mı yapmıstın??ama benım yakvımde cuma gunu adet tarıgım ovulasyonda pazar ben oyuzden yaptım

Canım sen normal test mı yapmıstın??ama benım yakvımde cuma gunu adet tarıgım ovulasyonda pazar ben oyuzden yaptım
Kuzum benimde 2 gün var bata 6 gün kala başladım hala negatif adet sancım vardı dün bugün yok gelen giden de yok doktor kan testi istedi ilaç yazmak için ama yaptırmadım adet günümü bekleyeceğim çok takmamaya çalış adeti geçip pozitifi göremeyen var o yüzden karamsarlığa bu dönemlerde stres en büyük etken

Insallah olumlu sonuc alırız kuzum

adet tarihi geçip pozitifi gören var yazacaktım

her gün yapmak da önemli değil yumurtlama gününü yakalamak önemli gün aşırı tavsiye eder doktorlar genelde

Kızlar bişey soracağım gebelik belirtileri arasında vajinada yanma ve batma hissi oluyor mu? Ya acayip yanıyor ve sanki ince çubuk var içinde geziniyor batıyor gibi dünden beri başladı anlamadım gitti

Erken geblıkte cıkmamıstı dımı kuzum neyse bekleyelımmya
ben erken gebelik yapmadım canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyor o yüzden kendimi kaptırmamaya çalışıyorum sende öyle yapmaya çalış adet gününü bekle hayal kırıklığına uğrama sonra kendini her türlü sonuca hazırla

Ole yapoyorum suan chnku dun olumsuz sonucu gordum adetı beklıyorum canım

Ole yapoyorum suan chnku dun olumsuz sonucu gordum adetı beklıyorum canım
Ben ilk kimyasal gebelikte vücudumda komple enfeksiyon oluştu acilde dr ilaç vermeden önce tahlil yaptı negatif çıktı adetime bi 6 veya 7 gün vardı, adet tarihim 1 gün geçince pozitifdi 4 gün sora tabiki gitti, canım erken test yaptın günün gelsin sonra yap böyle olunca çok stres oluyor, bende ovu testine karşıyım en güzel gün aşırı hem sen hem eşin kafa rahat görev olarak da algılamazsınız

Yaaaaa canım cok tesekkur ederım bende ılk defa denedım ovuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…