Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HIx umıdım yok canım dunku trstte cok sılk bıle olsa gorurdum dıe dusunuyorum
göremeyebilirsin kendini çizgi görmeye şartlandırma lütfen bizim iş yeri hekimi bile bana dediki nasıl adetten önce görürsün poztif öle bişi olamaz adetin geçmesi lazım idrarda görmen için düşün doktorlar bile ihtimal vermiyo biz kendimiz adetten önce illa çizgi görmek için şartlıyoruz.

Umut verdın kuzum bana

rica ederim canım bu süreç çok sabır isteyen bi süreç hamile kalmaya çalışıyosun sonra kalıyosun sonra diyosunki aman hadi kesesi görünsün 2 hafta sabret sonra gidiyosun kese var 2 hafta daha sabret kalbi atsın oda tamam diyosun hayde ayda bir kontrole git ki o bir ay asla geçmiyo hergün ultrasona girip bebeğini görmek istiyosun sonra diyosunki ya şu 9 ay bi geçse yüzünü görsem sabırla bekliyosun bi bakmışsın kucağında ama sonrası çok hızlı benim kızım şuan 3,5 yaşında ama ne ara büyüdü orayı anlamadım işte daha dün gibi kucağıma aldım

MASalllah kuzummmmmm dua et bızede nasıp olsun ben bıraz yapım geregı sabırsız bı ınsanım ondan stres yaptım ılk denemde olmustu kımyasal oldu ara verdım sımdı tekrar ovulasyondakı yum onemlı gunlerı degerlendırdım oyuzden bu ay kesın gozuyle bakıyordum

benim de yeni bat 23 kasım geçen ay olmadı daha doğrusu biz yumu tutturamamışız ben 1 hafta geç regl oldum hatta hamileyim acaba diye test falan yaptım bu ay yumu hissettim ve çalışmamızı yaptık hayırlısı bakalım.

Kızlar bişey soracağım gebelik belirtileri arasında vajinada yanma ve batma hissi oluyor mu? Ya acayip yanıyor ve sanki ince çubuk var içinde geziniyor batıyor gibi dünden beri başladı anlamadım gitti

evet yanma hissi oluyor bende olmuştu resmen çalışma var orada anlıyorsun yani şişme batma hep belirtilerden.Yanlız bunlar vajinada değil de rahimde olmalı alt karında yani.

evet yanma hissi oluyor bende olmuştu resmen çalışma var orada anlıyorsun yani şişme batma hep belirtilerden.Yanlız bunlar vajinada değil de rahimde olmalı alt karında yani.
Aynen ya yanma hissi baya içeri de zaten dışarıda olan bişi değil önceden mantar vardı dışarı yanardı kaşınırdı şimdi içeride sürekli çişim varmış gibi dolu dolu hissediyorum

kızlar ya en son 22 ekimde ilişkimiz oldu eşimle sonra görüşemedik. ve adetim 3 gün gecikti. adet günümde kan verdim negatif. hiç adetim gecikmezdi. sizce gebelik olsa bukadar gün sonra illaki çıkardı demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…