- 25 Eylül 2019
- 65
- 101
- 8
- 29
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.121
Çok sağoolun teşekkür ederimenfeksiyon olma ihtimali daha yüksek cnm
Bende ilk ovu denememde çift çizgi gördüm günleri değerlendirdim hevesle bekliyorsun kesin oldu diye ama olmadı elimde ovu var yapmıyorum akışına bırakmışımYaaaaa canım cok tesekkur ederım bende ılk defa denedım ovuyu
Sen hanılemısın canımBende ilk ovu denememde çift çizgi gördüm günleri değerlendirdim hevesle bekliyorsun kesin oldu diye ama olmadı elimde ovu var yapmıyorum akışına bırakmışım
Yok gülüm nerde tadavideydim bu ay ara verdimSen hanılemısın canım
KUzum en yakın zamanda ınsallah kucagına alırsınYok gülüm nerde tadavideydim bu ay ara verdim
Amin canım cümlemizeKUzum en yakın zamanda ınsallah kucagına alırsın
evet kuzum normal test yaptım sn yinede cuma sabahını bekleCanım sen normal test mı yapmıstın??ama benım yakvımde cuma gunu adet tarıgım ovulasyonda pazar ben oyuzden yaptım
Tamam canım cuma sabahı yapyım (pikten sonra 12.gun oluyor cuma gunuevet kuzum normal test yaptım sn yinede cuma sabahını bekle
evet en azından daha iyi sonuç alabilirsin ama lütfen moralini yüksek tut eğer gebeysen içindeki miniği stresinle üzmeTamam canım cuma sabahı yapyım (pikten sonra 12.gun oluyor cuma gunu
HIx umıdım yok canım dunku trstte cok sılk bıle olsa gorurdum dıe dusunuyorumevet en azından daha iyi sonuç alabilirsin ama lütfen moralini yüksek tut eğer gebeysen içindeki miniği stresinle üzme
göremeyebilirsin kendini çizgi görmeye şartlandırma lütfen bizim iş yeri hekimi bile bana dediki nasıl adetten önce görürsün poztif öle bişi olamaz adetin geçmesi lazım idrarda görmen için düşün doktorlar bile ihtimal vermiyo biz kendimiz adetten önce illa çizgi görmek için şartlıyoruz.HIx umıdım yok canım dunku trstte cok sılk bıle olsa gorurdum dıe dusunuyorum
Umut verdın kuzum banagöremeyebilirsin kendini çizgi görmeye şartlandırma lütfen bizim iş yeri hekimi bile bana dediki nasıl adetten önce görürsün poztif öle bişi olamaz adetin geçmesi lazım idrarda görmen için düşün doktorlar bile ihtimal vermiyo biz kendimiz adetten önce illa çizgi görmek için şartlıyoruz.
canım adetini olana kadar umudun olsun ama çok stres yapıp adetinide etkilemeUmut verdın kuzum bana
COK saol kuzumcanım adetini olana kadar umudun olsun ama çok stres yapıp adetinide etkileme
MASalllah kuzummmmmm dua et bızede nasıp olsun ben bıraz yapım geregı sabırsız bı ınsanım ondan stres yaptım ılk denemde olmustu kımyasal oldu ara verdım sımdı tekrar ovulasyondakı yum onemlı gunlerı degerlendırdım oyuzden bu ay kesın gozuyle bakıyordumrica ederim canım bu süreç çok sabır isteyen bi süreç hamile kalmaya çalışıyosun sonra kalıyosun sonra diyosunki aman hadi kesesi görünsün 2 hafta sabret sonra gidiyosun kese var 2 hafta daha sabret kalbi atsın oda tamam diyosun hayde ayda bir kontrole git ki o bir ay asla geçmiyo hergün ultrasona girip bebeğini görmek istiyosun sonra diyosunki ya şu 9 ay bi geçse yüzünü görsem sabırla bekliyosun bi bakmışsın kucağında ama sonrası çok hızlı benim kızım şuan 3,5 yaşında ama ne ara büyüdü orayı anlamadım işte daha dün gibi kucağıma aldım
Kızlar bişey soracağım gebelik belirtileri arasında vajinada yanma ve batma hissi oluyor mu? Ya acayip yanıyor ve sanki ince çubuk var içinde geziniyor batıyor gibi dünden beri başladı anlamadım gitti
Aynen ya yanma hissi baya içeri de zaten dışarıda olan bişi değil önceden mantar vardı dışarı yanardı kaşınırdı şimdi içeride sürekli çişim varmış gibi dolu dolu hissediyorumevet yanma hissi oluyor bende olmuştu resmen çalışma var orada anlıyorsun yani şişme batma hep belirtilerden.Yanlız bunlar vajinada değil de rahimde olmalı alt karında yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?