Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya en son 22 ekimde ilişkimiz oldu eşimle sonra görüşemedik. ve adetim 3 gün gecikti. adet günümde kan verdim negatif. hiç adetim gecikmezdi. sizce gebelik olsa bukadar gün sonra illaki çıkardı demii
Bence yok kuzum olsa dusuk bıle olsa cıkardı bence

Ya kızlar şu kendinizde belirti aramayı keser misiniz artık.Bir sakin olun unutun regli gününüzü.Valla en çok sana kızcam şimdi Martilikiz07 Yavrucum hiç beklemediğin anda geleceğini.Bütün belirtilerin adet belirtisiyle aynı olduğunu biliyoruz.Bak ben hala belimin ortası ve kasığım ağrıyo sanki patladı patlıycak regli olcak gibiyim.Bir sakin ol.Birdaha ki ay ovulasyon yapma sakın.Yumurtlama dönemide yapma ve hiç olacakmış gibi gün aşırıda ilişki yaşama oluruna bırak.Birde erken gebelik testine hayırrrrrr...

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 35 yaşındayım bir kızım var 12 yaşında ikinci çocuk için bende 4 aydır deniyorum ama malesef nasip olmadı bu ayda adet olursam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum malum yasim geçiyor rabbim herkese bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin herşey Allah'tan kafayı takmayinca düşünmeyinve hamile kalmak daha kolay oluyormuş ama takmamak elde değil

Tamam canım

Benim bu ay da olmadı moralim bozuk yani Yumurtladim ne güzel 5 gün sürmüştü. Çatladı da ama tutmamış.. bugün adetin 3.gunu doktor klomen verdi ilk defa başlayacağım bu tedaviye bakalım nasıl olacak
İnşallah olacak kusum olumlu düşünmemiz gerek

13. haftadan sonra belli olan var kızım 16 da belli olmuştu. benimde bir günüm diğerini tutmuyor akşamdan dinlenirsem ertesi günü iyiyim. dün çok halsiz ve bulantım vardı ama şükür bugün iyiyim

Günaydın kızlar bulantım benimde bugün cok var 16dan sonra beli oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…