- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.141
Bence yok kuzum olsa dusuk bıle olsa cıkardı bencekızlar ya en son 22 ekimde ilişkimiz oldu eşimle sonra görüşemedik. ve adetim 3 gün gecikti. adet günümde kan verdim negatif. hiç adetim gecikmezdi. sizce gebelik olsa bukadar gün sonra illaki çıkardı demii
Tamam canımYa kızlar şu kendinizde belirti aramayı keser misiniz artık.Bir sakin olun unutun regli gününüzü.Valla en çok sana kızcam şimdiMartilikiz07 Yavrucum hiç beklemediğin anda geleceğini.Bütün belirtilerin adet belirtisiyle aynı olduğunu biliyoruz.Bak ben hala belimin ortası ve kasığım ağrıyo sanki patladı patlıycak regli olcak gibiyim.Bir sakin ol.Birdaha ki ay ovulasyon yapma sakın.Yumurtlama dönemide yapma ve hiç olacakmış gibi gün aşırıda ilişki yaşama oluruna bırak.Birde erken gebelik testine hayırrrrrr...
Mide bulantısından perişanım canım sen napıyosun nasılsınNabiyonuz kuzularım hamişlerimizin var mı
Benim bu ay da olmadı moralim bozukNabiyonuz kuzularım hamişlerimizin var mı
İnşallah olacak kusum olumlu düşünmemiz gerekBenim bu ay da olmadı moralim bozukyani Yumurtladim ne güzel 5 gün sürmüştü. Çatladı da ama tutmamış.. bugün adetin 3.gunu doktor klomen verdi ilk defa başlayacağım bu tedaviye bakalım nasıl olacak
Ah benide bit sorsan aynı durum ama bugun biraz daha iyim baş ağrım var sadeceMide bulantısından perişanım canım sen napıyosun nasılsın
Sat tan biraz öndeymişiz 6+4 üz ne kdar sürcek bu bulantılar ya çok zor allah yardımcımız olsunAh benide bit sorsan aynı durum ama bugun biraz daha iyim baş ağrım var sadecekaç haftalık oldunuz siz
Ben 14cekildim kuzum halla devam ediyor cok zorSat tan biraz öndeymişiz 6+4 üz ne kdar sürcek bu bulantılar ya çok zor allah yardımcımız olsun
Senin bir iki haftaya biter inşallah csnım cinsiyet belli oldu muBen 14cekildim kuzum halla devam ediyor cok zor
Hyr beli degil daha cnm inşallah biter kuzum cok kötü vallaSenin bir iki haftaya biter inşallah csnım cinsiyet belli oldu mu
uyumuşum dün ya cinsiyet ne zaman belli oluyorHyr beli degil daha cnm inşallah biter kuzum cok kötü valla
sersem gibiyim bendeGünaydın kızlar bulantım benimde bugün cok var16dan sonra beli oluyor galiba
İnşallah gececek kuzum biraz büyüseler 20haftaya doğrusersem gibiyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?