- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.161
inşallah o günleri görebiliriz. ben çok tedirginim yarın 13:30 da randevum var. ilk kez gidicem kalbide duyabiliriz inş. bi önceki kürtaj olmuştum o yüzden çok stresliyimİnşallah gececek kuzum biraz büyüseler 20haftaya doğru
Amin inşallah kuzum duyacağız kötü düşünme sskın stres yapma herşey iyi olacak inşallahinşallah o günleri görebiliriz. ben çok tedirginim yarın 13:30 da randevum var. ilk kez gidicem kalbide duyabiliriz inş. bi önceki kürtaj olmuştum o yüzden çok stresliyim
Ben burdayım canım, yoğunluktan giremedim en başlarda sonra birde çok girince daha çok kafaya takıyorum diye bakmamıştım açıkcası merak ettim ama güzel haberler alanlar var mı diye ben hala alamadımY Yildiz04 -🕊
@neysemneyim -🕊
@cgokce -
@Azraa -🕊
@Kubradnz0 -🕊
@trncysl -🕊
@Zerdem2016 -
@Estetqiu -🕊
galaksidebirbalik -🕊
@Martilikiz07 -🕊
@MawidenKadin -
@blk1010 -🕊
@Kizannesiiii -🕊
@Ayga -🕊
@Orkidem2 -🕊
Semipermeable - 🕊
@bmbm -🕊
@nejlaa 86 -
PeLushbaby - 🕊
@Mucizeminik -
@bombshells -🕊
@m_aslicim
akrep2910 - 🕊
@bi prenses annesi -🕊
@Nurnurnur3434 -🕊
@Butterfly1987 -🕊
@turkanimsi🕊
@Alizeh🕊
@mayasiz🕊
NERDE BU MİLET
Var var uzaklaşmak daha iyi oluyor kuzum biraz kendini dinlemek iyi geliyor insana zaten insan surekli giremez ev çocuk yemek temizlik derken biliyon gun çabucak geciyorBen burdayım canım, yoğunluktan giremedim en başlarda sonra birde çok girince daha çok kafaya takıyorum diye bakmamıştım açıkcası merak ettim ama güzel haberler alanlar var mı diye ben hala alamadım
Hadi hayırlısı inşallah kuzumBen aşılamaya başladım kızlar şuan iğnelerimi oluyorum bu ay ilk aşılamam olacak
GünaydınlarGünaydın kızlar ❤
Kup şeker at bitane cnmKonunun dışına çıkacam şu mide yanması için ne yapılıyor, vaktim yok doktora gidim, perişan oldum
İnşallah vardır kuzum bekle az daha bakalım cok sesz krup evetGünaydınlargeçen ay 33. Günümde regl olmuştum bugun 33. Gün ancak benim regl düzensiz 39 da olduğu olmuştu beklemedeyim. Dün karnım ağırıdı hafif sanırım bu ayda yok
Direk ağızamıKup şeker at bitane cnm
Evt erit agzında işe yarıyorDirek ağızamı
Ya off yaramadı ya öyle bişeyki boğazımı yara yapmışEvt erit agzında işe yarıyor
Yinede çook teşekkür ederimEvt erit agzında işe yarıyor
Cig zencefil cok iyi geliyormus canimGünaydın kızlar bulantım benimde bugün cok var16dan sonra beli oluyor galiba
Dr git kuzum mutlakaYa off yaramadı ya öyle bişeyki boğazımı yara yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?