Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah o günleri görebiliriz. ben çok tedirginim yarın 13:30 da randevum var. ilk kez gidicem kalbide duyabiliriz inş. bi önceki kürtaj olmuştum o yüzden çok stresliyim
Amin inşallah kuzum duyacağız kötü düşünme sskın stres yapma herşey iyi olacak inşallah

Ben burdayım canım, yoğunluktan giremedim en başlarda sonra birde çok girince daha çok kafaya takıyorum diye bakmamıştım açıkcası merak ettim ama güzel haberler alanlar var mı diye ben hala alamadım

Ben burdayım canım, yoğunluktan giremedim en başlarda sonra birde çok girince daha çok kafaya takıyorum diye bakmamıştım açıkcası merak ettim ama güzel haberler alanlar var mı diye ben hala alamadım
Var var uzaklaşmak daha iyi oluyor kuzum biraz kendini dinlemek iyi geliyor insana zaten insan surekli giremez ev çocuk yemek temizlik derken biliyon gun çabucak geciyor

Günaydınlar geçen ay 33. Günümde regl olmuştum bugun 33. Gün ancak benim regl düzensiz 39 da olduğu olmuştu beklemedeyim. Dün karnım ağırıdı hafif sanırım bu ayda yok
İnşallah vardır kuzum bekle az daha bakalım cok sesz krup evet @maalo dediği gibi

Kızlar günaydın. Nasılsınız. Ben biliyonuz geçen hafta cuma gebe olduğumu öğrendim sigaragı bıraktım ogün bugündür wc ye gidemiyorum lavma yapıyım mı birkere birşey olurmu 4 aylık gebe gibi karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…