- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.181
Sakın kendi başına birsey yapma dr git kuzumKızlar günaydın. Nasılsınız. Ben biliyonuz geçen hafta cuma gebe olduğumu öğrendim sigaragı bıraktım ogün bugündür wc ye gidemiyorum lavma yapıyım mı birkere birşey olurmu 4 aylık gebe gibi karnım
Yapma kayısı suyu falan bişiler iç olmadı elma ye üstüne su içKızlar günaydın. Nasılsınız. Ben biliyonuz geçen hafta cuma gebe olduğumu öğrendim sigaragı bıraktım ogün bugündür wc ye gidemiyorum lavma yapıyım mı birkere birşey olurmu 4 aylık gebe gibi karnım
Kıyamam yaYa neler deniyom kayısı kuruları üzümler hoşaflar bakalım bugün birazcık çıktım inşallah iyi gelir
gebelikte ilk zamanlar kabızlık oluyor canım doktorunla görüş belki ilaç falan verirYa neler deniyom kayısı kuruları üzümler hoşaflar bakalım bugün birazcık çıktım inşallah iyi gelir
Kaseten cıkarıp ceke bilirmisn görünmüyor birşeyKızlar biliyorum artık siz gebesiniz konularınız çok farklı amaben bugun test yaptım düne kadar bi kaç gündür regl olacak gibi agrım vardı bugun gitti bazen olur böyle seyler o yüzden ona da çok takılmadım ama test yaptım 35. Gün bugün demiştim benim düzenli değil 33-39 günde oluyor. Test böyle cıktı daha önce böyle çıkan oldu mu aranızda? Belli belirsiz rengini tam anlayamadığım ikinci çizgi çıktı hemen ilk dakikalarda
Canım attım başka foto var mı bakayım.Kaseten cıkarıp ceke bilirmisn görünmüyor birşey
Testi attım yaniCanım attım başka foto var mı bakayım.
Cope mi atın manyakkkTesti attım yani
Ay evet ne bileyimCope mi atın manyakkk
iyiyim kuzum paso kayısı yiyom hoşaf içiyom valla dün çok rahattım artık öle yapcam napıyım alışanan kadarakrep2910 nasıl oldun kuzum
heee bunuda deneyim...Yapma kayısı suyu falan bişiler iç olmadı elma ye üstüne su iç
kuzum sanki gebesin gibi bence her gün testin varsa ilk idrarınla yap birde...hadi hayırlı haberler inşallahh..Kızlar biliyorum artık siz gebesiniz konularınız çok farklı amaben bugun test yaptım düne kadar bi kaç gündür regl olacak gibi agrım vardı bugun gitti bazen olur böyle seyler o yüzden ona da çok takılmadım ama test yaptım 35. Gün bugün demiştim benim düzenli değil 33-39 günde oluyor. Test böyle cıktı daha önce böyle çıkan oldu mu aranızda? Belli belirsiz rengini tam anlayamadığım ikinci çizgi çıktı hemen ilk dakikalarda
Kuzum günaydın, ben yıllardır kabızlık ile savaşan biri olarak denemediğim şey kalmadı. Bana faydası olan bir yöntem söyleyeyim sana istersen uygularsın şu bildiğimiz sarı süt mısırlar var ya, onlardan 1-2 koçan ye. Ardından hemen git ılık bir su iç wcye gitmeye hazırsınheee bunuda deneyim...
valla kuzum inşallah vardı benimde akıntılarım hiç geçmedi regli öncesi akıntı zannettim ama hamileymişim ve çok yoğun oluyordu bende akıntı birdeKızlar merhabalar benimde 10 gündür adetim gecikti hiç bu kadar gecikmezdi kan testinde bhcg değerim 1,6 çıktı bugünde tekrar yumurtlama akıntısı geldi kıvamlı şeffaf ben anlamadım neden böyle oldu hamile olabilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?