Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakın kendi başına birsey yapma dr git kuzum

Kızlar biliyorum artık siz gebesiniz konularınız çok farklı ama ben bugun test yaptım düne kadar bi kaç gündür regl olacak gibi agrım vardı bugun gitti bazen olur böyle seyler o yüzden ona da çok takılmadım ama test yaptım 35. Gün bugün demiştim benim düzenli değil 33-39 günde oluyor. Test böyle cıktı daha önce böyle çıkan oldu mu aranızda? Belli belirsiz rengini tam anlayamadığım ikinci çizgi çıktı hemen ilk dakikalarda

Eklentiler

• 1D1E2FED-F627-419B-9799-2CA59E6F4908.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 57
Kaseten cıkarıp ceke bilirmisn görünmüyor birşey

Kızlar nasılsınız giremedim bu gün doktora gittik karından kalp atımını tam duyamadık vajinal bakıldı inşallah bişey olmaz.. o şekilde duyduk çok şükür 6+4 deyim mide bulantısından hayat enerjim neredeyse sıfırlandı

Cope mi atın manyakkk
Ay evet ne bileyim bak bide böyle çekmişim ışığa tuttuğumda yeri inanılmaz belliydi arkadan öyle her testte belli mi bilmiyorum tabiki ilk defa böyle gölge gibi görünce ışığa tuttum yokluk

Eklentiler

• B0A362D9-41A5-4F48-B763-515A98C9F081.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 49
  • D1CA9325-D469-4CA2-B375-A3A8B2D02892.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 7EE8BE05-D258-4507-8664-81E2C267782F.webp
    4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar merhabalar benimde 10 gündür adetim gecikti hiç bu kadar gecikmezdi kan testinde bhcg değerim 1,6 çıktı bugünde tekrar yumurtlama akıntısı geldi kıvamlı şeffaf ben anlamadım neden böyle oldu hamile olabilirmiyim acaba

kuzum sanki gebesin gibi bence her gün testin varsa ilk idrarınla yap birde...hadi hayırlı haberler inşallahh..

heee bunuda deneyim...
Kuzum günaydın, ben yıllardır kabızlık ile savaşan biri olarak denemediğim şey kalmadı. Bana faydası olan bir yöntem söyleyeyim sana istersen uygularsın şu bildiğimiz sarı süt mısırlar var ya, onlardan 1-2 koçan ye. Ardından hemen git ılık bir su iç wcye gitmeye hazırsın Bağırsakların yumuş yumuş olacak.

valla kuzum inşallah vardı benimde akıntılarım hiç geçmedi regli öncesi akıntı zannettim ama hamileymişim ve çok yoğun oluyordu bende akıntı birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…