- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.221
valla tuvalet sorunum dışında iyiyim Allaha şükür ama oda düzene girdi.Kısmetse pazartesi kalp atışını dinlemeye gitcez inşallah.Birde arada sancım oluyo hala ufaktan ara ara yoklama çekiyo sanırım susamcık :) burdayım diyor heralde...Canım masıl gıdıyor hamılelık ıyımısın:)
sadece doktorum ilişki yaşamamı istemiyor.Fantazilerimi özledim okadar... :)) Ama size anlatabilirim ...Canım masıl gıdıyor hamılelık ıyımısın:)
Yaaa kıyamamm saglıkla ılerlesım mınık..sana sey sorucam sen ovulasyon testını kac ay kullanmıdtın ılk ay ıyı degerlendırmene ragmen tutmamıstı degıl mı sımdı benımde tutmadıua kendıme ornek arıyorumvalla tuvalet sorunum dışında iyiyim Allaha şükür ama oda düzene girdi.Kısmetse pazartesi kalp atışını dinlemeye gitcez inşallah.Birde arada sancım oluyo hala ufaktan ara ara yoklama çekiyo sanırım susamcık :) burdayım diyor heralde...
Ben hamılelıkte bıle bıle ılıskı yasadım omdan mı dusmıstu acabasadece doktorum ilişki yaşamamı istemiyor.Fantazilerimi özledim okadar... :)) Ama size anlatabilirim ...
Daha erken kuzum 9 10 haftaya doğru cok kötü oluyorbenimde sonunda kabızlık belasından kurtuldum düzene girdi biraz ama şükürler olsun midem falan bulanmıyor benim...Hiç yaşamadım başlasa başlardı dimi bu zamana kadar
Ne allakası var biz gun aşırı yaşıyoruz kendinşzde bahane arayıp durmayın rahat duşunmeye başla bence cok takıyorsun olmuyor ben cok takmıştım 2gebeligimde 1yıl kalamadım kaldım kalbi durdu duşun vakti gelince olacak inşallah cok düşünmeBen hamılelıkte bıle bıle ılıskı yasadım omdan mı dusmıstu acaba
Hahahahhauğurlu geliriz inşallah sanada canımm.Valla peş peşe doğurcaz bu gidişle ...
Manyak ya birde manyak burdaBenim adetim yine düzensizleşti, nede güzeldi aydan aya olunca herif yaklaşamıyordu tatil yapıyordum
Ovulasyon uyguladım olmadıya ondan taktım ben kuzum acaba bunun ornekelrı var mı dıe merak edıyorumNe allakası var biz gun aşırı yaşıyoruz kendinşzde bahane arayıp durmayın rahat duşunmeye başla bence cok takıyorsun olmuyor ben cok takmıştım 2gebeligimde 1yıl kalamadım kaldım kalbi durdu duşun vakti gelince olacak inşallah cok düşünme
Sana bırak şu işlei diyorum kimyasal olduğun ay ovolasyon mu yaptın yapmadın benim bildiğimOvulasyon uyguladım olmadıya ondan taktım ben kuzum acaba bunun ornekelrı var mı dıe merak edıyorum
Aynen yapmadım takvıme bakmıstım sadeceSana bırak şu işlei diyorum kimyasal olduğun ay ovolasyon mu yaptın yapmadın benim bildiğim
Kız olmuyor artık havalar inanılmaz derecede soğuk sabah duş al çık bi işkence ya, düşün aylarca adet olmuyorsun ve hemen hemen hergün ilişki halim yanarımManyak ya birde manyak burda
Benim 5 in sonunda başladı ufaktan artık ilaçla durabiliyorum inşallah sende olmaz canım kabızlık ara ara devam etsede eskiye oranla azaldı bendebenimde sonunda kabızlık belasından kurtuldum düzene girdi biraz ama şükürler olsun midem falan bulanmıyor benim...Hiç yaşamadım başlasa başlardı dimi bu zamana kadar
9-10 da artıyormu peluş deme bunuDaha erken kuzum 9 10 haftaya doğru cok kötü oluyor
valla benim ilk ay çok sıkı takip vardı tutmadı birde stres cabası ikinci ay sadece yumurtlama zamnı yapıcam dedim 5 gün yaptım sonra zaten yoğunluk kafaya takmıycam dedim derken bat günün unutur olmuşum..Baktım oldu..Yaaa kıyamamm saglıkla ılerlesım mınık..sana sey sorucam sen ovulasyon testını kac ay kullanmıdtın ılk ay ıyı degerlendırmene ragmen tutmamıstı degıl mı sımdı benımde tutmadıua kendıme ornek arıyorum
valla bana 3 ay önermiyoruz dedi.Ondan sonrada İçine boşalma yok dedi spermdeki birşey bebeğin kaliteli büyümesine engelmiş falan filan dediBen hamılelıkte bıle bıle ılıskı yasadım omdan mı dusmıstu acaba
yapma ya bende diyordum yırttım sanırım bulantı işini :)Daha erken kuzum 9 10 haftaya doğru cok kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?