Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım masıl gıdıyor hamılelık ıyımısın:)
valla tuvalet sorunum dışında iyiyim Allaha şükür ama oda düzene girdi.Kısmetse pazartesi kalp atışını dinlemeye gitcez inşallah.Birde arada sancım oluyo hala ufaktan ara ara yoklama çekiyo sanırım susamcık :) burdayım diyor heralde...

Yaaa kıyamamm saglıkla ılerlesım mınık..sana sey sorucam sen ovulasyon testını kac ay kullanmıdtın ılk ay ıyı degerlendırmene ragmen tutmamıstı degıl mı sımdı benımde tutmadıua kendıme ornek arıyorum

Ben hamılelıkte bıle bıle ılıskı yasadım omdan mı dusmıstu acaba
Ne allakası var biz gun aşırı yaşıyoruz kendinşzde bahane arayıp durmayın rahat duşunmeye başla bence cok takıyorsun olmuyor ben cok takmıştım 2gebeligimde 1yıl kalamadım kaldım kalbi durdu duşun vakti gelince olacak inşallah cok düşünme

Ovulasyon uyguladım olmadıya ondan taktım ben kuzum acaba bunun ornekelrı var mı dıe merak edıyorum

Kızlar çok saçma olacak ama yine soracam, ben genelde rahat bi insanım anlık duygusallık yaşarım sonra herşeyi akışına bırakırım, yumurtalıklar çalışınca bende 5ngünlük yoğun akıntı olur, geçen ay femara+ çatlatıcı iğne kullandım hiç akıntı olmadı ve adet oldum, bu ay ayın 13 de sağ kasığıma bi ağrı girdi 1 saat sonra yoğun akıntı geldi ve kesildi tekrar 15 de aynı şekilde sol kasığıma da oldu acaba umut edimmi

benimde sonunda kabızlık belasından kurtuldum düzene girdi biraz ama şükürler olsun midem falan bulanmıyor benim...Hiç yaşamadım başlasa başlardı dimi bu zamana kadar
Benim 5 in sonunda başladı ufaktan artık ilaçla durabiliyorum inşallah sende olmaz canım kabızlık ara ara devam etsede eskiye oranla azaldı bende

benim 5. haftaya girdiğimde çok bulantı ama şuan 7+2 yim o günlere göre azaldı ama gün günü tutmuyor. ara ara hala var ama şükür sizin kadar değil

valla benim ilk ay çok sıkı takip vardı tutmadı birde stres cabası ikinci ay sadece yumurtlama zamnı yapıcam dedim 5 gün yaptım sonra zaten yoğunluk kafaya takmıycam dedim derken bat günün unutur olmuşum..Baktım oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…