- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.201
he evet oda işe yarıyor bak aklıma gelmemişti.Kuzum günaydın, ben yıllardır kabızlık ile savaşan biri olarak denemediğim şey kalmadı. Bana faydası olan bir yöntem söyleyeyim sana istersen uygularsın şu bildiğimiz sarı süt mısırlar var ya, onlardan 1-2 koçan ye. Ardından hemen git ılık bir su iç wcye gitmeye hazırsınBağırsakların yumuş yumuş olacak.
bende sürekli ishal olan biri olarak bikaç haftadır düzgün çıkamıyorum karnım şişti davul gibi sanırsın 5 aylık hamileyim hergün 3 kere yapan ben 3 günde bir anca yapıyorumhe evet oda işe yarıyor bak aklıma gelmemişti.
kız benim karnımı görsen dersin rahat 4 aylık birde doktor 3 ay kilo alma dedi ben 2 kilo aldım rahatbende sürekli ishal olan biri olarak bikaç haftadır düzgün çıkamıyorum karnım şişti davul gibi sanırsın 5 aylık hamileyim hergün 3 kere yapan ben 3 günde bir anca yapıyorum
bende 1 kilo almıştım en son dahada artmadıysa tabikız benim karnımı görsen dersin rahat 4 aylık birde doktor 3 ay kilo alma dedi ben 2 kilo aldım rahat
Olmazsam yarın sabah yapayım o zaman böyle olup hamile olan oldu mu aranızda hiçkuzum sanki gebesin gibi bence her gün testin varsa ilk idrarınla yap birde...hadi hayırlı haberler inşallahh..
Önce iki kilo aldım mide bulantıları başlayınca 3 kilo vermişimkız benim karnımı görsen dersin rahat 4 aylık birde doktor 3 ay kilo alma dedi ben 2 kilo aldım rahat
bende yiyemiyorum hiç bulantım çok az ama yinede bi çorba tıkıyo beniÖnce iki kilo aldım mide bulantıları başlayınca 3 kilo vermişimyiyebiliyoken ye zaten 6-7. Haftalarda yenilmiyor hiç
Kaçıncı haftadasın canım eğer miden bulanmıyosa çok şanslısınbende yiyemiyorum hiç bulantım çok az ama yinede bi çorba tıkıyo beni
7+1 bugün canım bulanıyo ara ara ama çekilmicek gibi değil senin fazla sanırımKaçıncı haftadasın canım eğer miden bulanmıyosa çok şanslısın
Yapayım hemen kuzum
Benim fena bu gün ilaç içtim ilk defa ve günler sonra akşam yemek yedim çok şükür7+1 bugün canım bulanıyo ara ara ama çekilmicek gibi değil senin fazla sanırım
benimde sonunda kabızlık belasından kurtuldum düzene girdi biraz ama şükürler olsun midem falan bulanmıyor benim...Hiç yaşamadım başlasa başlardı dimi bu zamana kadarBenim fena bu gün ilaç içtim ilk defa ve günler sonra akşam yemek yedim çok şükür
Ben gecenlerde konustu. Kuzum cok ıyıKızlarZerdem2016 ne yapıyor? Keyfi nasıl? Haberleşiyor musunuz?
Oh çok şükür, çok sevindimBen gecenlerde konustu. Kuzum cok ıyı
uğurlu geliriz inşallah sanada canımm.Valla peş peşe doğurcaz bu gidişle ...kızz bu neee herkesın ımzasında hamilelik şeysiii maşallah maşalllahh
Cuma doktora gitçez aşılama düşünüyoruz bi konuscaz bakalım doktorla
Canım masıl gıdıyor hamılelık ıyımısın:)uğurlu geliriz inşallah sanada canımm.Valla peş peşe doğurcaz bu gidişle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?