- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.241
Anladım kuzum hıc bılmıyordumvalla bana 3 ay önermiyoruz dedi.Ondan sonrada İçine boşalma yok dedi spermdeki birşey bebeğin kaliteli büyümesine engelmiş falan filan dedi
Yaaa ıste aradıgım ornekk gunlerdır bu soruma cevap alamadım..herkes ovulasyonla denedım oldu dıyor...bende denedım ıyı calıstım neden olmadı dıyorum kafayı yemıstım bırde kımuasal olmustuya takvımle olduysa ovulasyonla kesın olur dıyordum olmayınca cok uzuldum neyse senın su yazdıgın bana cok moral verdıvalla benim ilk ay çok sıkı takip vardı tutmadı birde stres cabası ikinci ay sadece yumurtlama zamnı yapıcam dedim 5 gün yaptım sonra zaten yoğunluk kafaya takmıycam dedim derken bat günün unutur olmuşum..Baktım oldu..
kız manyak seni ben herzaman diyorum veren Allah nasip edince günü mü belli olur.diyorum ya benimki Yumurtlamayla alakalı değil.sadece kafana taktığın için olmuyor bence.ben yumuş günü ovulaasyon yaptım ama sonrada bat günümü unuttum ve bu ayda olmasaydı kasım ayında hiç ovulasyon yapmıycam diye karar vermiştim bile.Bence ovulasyon testini bırakın.Sadece Allahtan isteyin yeter.ha birde gün aşırı ilişkide hikaye ben söyleyim...Boşuna strese giriyoz ..Yaaa ıste aradıgım ornekk gunlerdır bu soruma cevap alamadım..herkes ovulasyonla denedım oldu dıyor...bende denedım ıyı calıstım neden olmadı dıyorum kafayı yemıstım bırde kımuasal olmustuya takvımle olduysa ovulasyonla kesın olur dıyordum olmayınca cok uzuldum neyse senın su yazdıgın bana cok moral verdı
Tamam kuzum ole yapıcam valla kafayı yemıstım neysekı senınde degerlendırmene ragmen olmadıgı olmus sımdı motıve oldımkız manyak seni ben herzaman diyorum veren Allah nasip edince günü mü belli olur.diyorum ya benimki Yumurtlamayla alakalı değil.sadece kafana taktığın için olmuyor bence.ben yumuş günü ovulaasyon yaptım ama sonrada bat günümü unuttum ve bu ayda olmasaydı kasım ayında hiç ovulasyon yapmıycam diye karar vermiştim bile.Bence ovulasyon testini bırakın.Sadece Allahtan isteyin yeter.ha birde gün aşırı ilişkide hikaye ben söyleyim...Boşuna strese giriyoz ..
eğer yumurtladıktan 14 gün sonra regli oluyorsan düzenli 23 kasım canımkizlar ben 9 kasimda yumurtladim hangi gun regli olurum karisti kafam 23 mu 24 kasim mi
yapma ya bende diyordum yırttım sanırım bulantı işini :)
[/Q
bulantıdan kaçamazsınnnnnbulantı değilde uyku ve halsizlik beni benden alıyo
eğer yumurtladıktan 14 gün sonra regli oluyorsan düzenli 23 kasım canım
Cok superrKızlar @Zerdem2016 ne yapıyor? Keyfi nasıl? Haberleşiyor musunuz?
Normal de akıntın oluyor muKızlar çok saçma olacak ama yine soracam, ben genelde rahat bi insanım anlık duygusallık yaşarım sonra herşeyi akışına bırakırım, yumurtalıklar çalışınca bende 5ngünlük yoğun akıntı olur, geçen ay femara+ çatlatıcı iğne kullandım hiç akıntı olmadı ve adet oldum, bu ay ayın 13 de sağ kasığıma bi ağrı girdi 1 saat sonra yoğun akıntı geldi ve kesildi tekrar 15 de aynı şekilde sol kasığıma da oldu acaba umut edimmi
Agzını yerimmmkız manyak seni ben herzaman diyorum veren Allah nasip edince günü mü belli olur.diyorum ya benimki Yumurtlamayla alakalı değil.sadece kafana taktığın için olmuyor bence.ben yumuş günü ovulaasyon yaptım ama sonrada bat günümü unuttum ve bu ayda olmasaydı kasım ayında hiç ovulasyon yapmıycam diye karar vermiştim bile.Bence ovulasyon testini bırakın.Sadece Allahtan isteyin yeter.ha birde gün aşırı ilişkide hikaye ben söyleyim...Boşuna strese giriyoz ..
Ben burda bir tarafımı yırtıyorum aylarca şimdi aklın başına geldi miTamam kuzum ole yapıcam valla kafayı yemıstım neysekı senınde degerlendırmene ragmen olmadıgı olmus sımdı motıve oldım
Aman çok şükür RabbimeCok superr
Şuan konuşuyoruzAman çok şükür Rabbime
Yaaaaa Çok selam söyle bendenŞuan konuşuyoruz
Seninle ozelden konusuyorduk galiba hatırlıyorsan uygulamayı sildin miYaaaaa Çok selam söyle bendenöpüyorum kocaman
Aaa doğru kız iyi akıl ettin dur tekrar indireyimSeninle ozelden konusuyorduk galiba hatırlıyorsan uygulamayı sildin mi
Evet 5 gün sürüyorNormal de akıntın oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?