Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ıste aradıgım ornekk gunlerdır bu soruma cevap alamadım..herkes ovulasyonla denedım oldu dıyor...bende denedım ıyı calıstım neden olmadı dıyorum kafayı yemıstım bırde kımuasal olmustuya takvımle olduysa ovulasyonla kesın olur dıyordum olmayınca cok uzuldum neyse senın su yazdıgın bana cok moral verdı

kız manyak seni ben herzaman diyorum veren Allah nasip edince günü mü belli olur.diyorum ya benimki Yumurtlamayla alakalı değil.sadece kafana taktığın için olmuyor bence.ben yumuş günü ovulaasyon yaptım ama sonrada bat günümü unuttum ve bu ayda olmasaydı kasım ayında hiç ovulasyon yapmıycam diye karar vermiştim bile.Bence ovulasyon testini bırakın.Sadece Allahtan isteyin yeter.ha birde gün aşırı ilişkide hikaye ben söyleyim...Boşuna strese giriyoz ..

Tamam kuzum ole yapıcam valla kafayı yemıstım neysekı senınde degerlendırmene ragmen olmadıgı olmus sımdı motıve oldım

Kızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomen ile tedavi görüyorum. 4.gunu başladım 2 gün önce ilaç bitti bugün adetimin 10.gunu kontrolden döndüm. Bugün ultrasonda baktık sağ tarafta sadece 1 tane 11 mm büyüklüğünde yumurta var sol tarafta yok... Cumartesi tekrar kontrole çağırdı doktor. Sizce büyür mü daha bu kadar küçük olma sebebi erken olması mı? Moralim bozuldu sadece 1 Yumurta var o da simdilik çok küçük

Normal de akıntın oluyor mu

Agzını yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…