Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım canını sıkma bu ay olacak diye bekleme rahat ol bekle bir iki günü büyür inşallah , ben klomen kullanınca ufacıkta olsa büyümedi sonraki tedavide femara kullandım sağlıklı 4 yumurta oldu oda nasip değilmiş tutmadı

Hem bu arada erken gitmişsin genelde ilaç bittikten 5. gün gidiliyor

Gunlerjnı degerlendırmıydın canım
test kullanırkenmi evet çizgiyi koyu görünce değerlendirdim meğer o gün değil 2 gün sonra değerlendirmem gerekiyormuş. benim yumurtalarım düzenli çatlıyor çünkü ya 10. gün ya 12. gün ben testi 10. gün koyu gördüm değerlendirdim hemen o ay olcam sandım garanti gibi gördüm ama olmadı sonraki ay kullanmadım 10. ve 12. günü değerlendirdim şuan hamileyim

Doktor 10. Gün çağırdı o yüzden gitmiştim ilaç bitsin bir gün dinlen 2.gun gel demişti hatta bana da erken geldi ama vardır bir dediği dedim gittim boşuna stres yaşıyorum şimdi

Canım koyu cızgıyı gordukten sonra ıkı gun sonrasımı degerlendırmwk gerekıyor tam anlamadım

Doktor 10. Gün çağırdı o yüzden gitmiştim ilaç bitsin bir gün dinlen 2.gun gel demişti hatta bana da erken geldi ama vardır bir dediği dedim gittim boşuna stres yaşıyorum şimdi
Dr ne dediyse o artık, içini ferah tut büyür yumurtaların inşallah

valla bende tam bilmiyorum nezaman yapılıyo değerlendiriliyo o yüzden kafam karışmasın diye bidaha yapmadım :)
kızlarrrr benim midem ne bulanıyor nede böyle rahat anlamadım gitti böylemi başlıyo aşerme dönemi bulantı falan.Bu gün hem tuzlu yiyim diyorum hemde yedikten sonra bir garip oluyo...

kızlarrrr benim midem ne bulanıyor nede böyle rahat anlamadım gitti böylemi başlıyo aşerme dönemi bulantı falan.Bu gün hem tuzlu yiyim diyorum hemde yedikten sonra bir garip oluyo...
evet canım öle oluyo ne bulanıyo ne bulanmıyo ama rahatsız ediyo ben tuzlu leblebi falan atıyorum ağzıma bastırıyo biraz dinlenmene dikkat et bak ben bir gün önce geç yattıysam ve dinlenmediysem ertesi günü bulantı halsizlik gırla gidiyo kendini yorma uykuna çok dikkat et

Ben diyodum ki başlarda e kolaymış benim ya ne güzel diyodum sonra ufaktan yedikten sonra midem rahatsızlanmaya başladı şuan ilaçla yemek yiyebiliyorım

Ben diyodum ki başlarda e kolaymış benim ya ne güzel diyodum sonra ufaktan yedikten sonra midem rahatsızlanmaya başladı şuan ilaçla yemek yiyebiliyorım
valla benide 2 gündür baya etkiliyo paso çubukkıraker ayva yiyom bastırsın midemi diye öyle dayanılmayacak gibi değil ama inşallah artmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…