- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.261
Canım canını sıkma bu ay olacak diye bekleme rahat ol bekle bir iki günü büyür inşallah , ben klomen kullanınca ufacıkta olsa büyümedi sonraki tedavide femara kullandım sağlıklı 4 yumurta oldu oda nasip değilmiş tutmadıKızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomen ile tedavi görüyorum. 4.gunu başladım 2 gün önce ilaç bitti bugün adetimin 10.gunu kontrolden döndüm. Bugün ultrasonda baktık sağ tarafta sadece 1 tane 11 mm büyüklüğünde yumurta var sol tarafta yok... Cumartesi tekrar kontrole çağırdı doktor. Sizce büyür mü daha bu kadar küçük olma sebebi erken olması mı? Moralim bozuldu sadece 1 Yumurta var o da simdilik çok küçük
Hem bu arada erken gitmişsin genelde ilaç bittikten 5. gün gidiliyorKızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomen ile tedavi görüyorum. 4.gunu başladım 2 gün önce ilaç bitti bugün adetimin 10.gunu kontrolden döndüm. Bugün ultrasonda baktık sağ tarafta sadece 1 tane 11 mm büyüklüğünde yumurta var sol tarafta yok... Cumartesi tekrar kontrole çağırdı doktor. Sizce büyür mü daha bu kadar küçük olma sebebi erken olması mı? Moralim bozuldu sadece 1 Yumurta var o da simdilik çok küçük
Yaaa ıama herkes ovulasyonu kullandım kaldım dıyor kımse demıyorkı bıkac deneme dıe onu netlestırdımBen burda bir tarafımı yırtıyorum aylarca şimdi aklın başına geldi mi
bi kere denedim hayatımda onda da olmadı bence fazlasıyla strese sokuyor insanı ama içm rahat etsin diyorsan kullan tabiYaaa ıama herkes ovulasyonu kullandım kaldım dıyor kımse demıyorkı bıkac deneme dıe onu netlestırdım
Gunlerjnı degerlendırmıydın canımbi kere denedim hayatımda onda da olmadı bence fazlasıyla strese sokuyor insanı ama içm rahat etsin diyorsan kullan tabi
test kullanırkenmi evet çizgiyi koyu görünce değerlendirdim meğer o gün değil 2 gün sonra değerlendirmem gerekiyormuş. benim yumurtalarım düzenli çatlıyor çünkü ya 10. gün ya 12. gün ben testi 10. gün koyu gördüm değerlendirdim hemen o ay olcam sandım garanti gibi gördüm ama olmadı sonraki ay kullanmadım 10. ve 12. günü değerlendirdim şuan hamileyimGunlerjnı degerlendırmıydın canım
Canım koyu cızgıyı gordukten sonra ıkı gun sonrasımı degerlendırmwk gerekıyor tam anlamadımtest kullanırkenmi evet çizgiyi koyu görünce değerlendirdim meğer o gün değil 2 gün sonra değerlendirmem gerekiyormuş. benim yumurtalarım düzenli çatlıyor çünkü ya 10. gün ya 12. gün ben testi 10. gün koyu gördüm değerlendirdim hemen o ay olcam sandım garanti gibi gördüm ama olmadı sonraki ay kullanmadım 10. ve 12. günü değerlendirdim şuan hamileyim
Kesinlikle stresten başka bi işe yaramıyorbi kere denedim hayatımda onda da olmadı bence fazlasıyla strese sokuyor insanı ama içm rahat etsin diyorsan kullan tabi
Dr ne dediyse o artık, içini ferah tut büyür yumurtaların inşallahDoktor 10. Gün çağırdı o yüzden gitmiştim ilaç bitsin bir gün dinlen 2.gun gel demişti hatta bana da erken geldi ama vardır bir dediği dedim gittim boşuna stres yaşıyorum şimdi
valla bende tam bilmiyorum nezaman yapılıyo değerlendiriliyo o yüzden kafam karışmasın diye bidaha yapmadım :)Canım koyu cızgıyı gordukten sonra ıkı gun sonrasımı degerlendırmwk gerekıyor tam anlamadım
kızlarrrr benim midem ne bulanıyor nede böyle rahat anlamadım gitti böylemi başlıyo aşerme dönemi bulantı falan.Bu gün hem tuzlu yiyim diyorum hemde yedikten sonra bir garip oluyo...valla bende tam bilmiyorum nezaman yapılıyo değerlendiriliyo o yüzden kafam karışmasın diye bidaha yapmadım :)
evet canım öle oluyo ne bulanıyo ne bulanmıyo ama rahatsız ediyo ben tuzlu leblebi falan atıyorum ağzıma bastırıyo biraz dinlenmene dikkat et bak ben bir gün önce geç yattıysam ve dinlenmediysem ertesi günü bulantı halsizlik gırla gidiyo kendini yorma uykuna çok dikkat etkızlarrrr benim midem ne bulanıyor nede böyle rahat anlamadım gitti böylemi başlıyo aşerme dönemi bulantı falan.Bu gün hem tuzlu yiyim diyorum hemde yedikten sonra bir garip oluyo...
Yo ben mesela ovülasyonla denedim ettim olmadı denemediğim ay oldu ama zaten ovü yapa yapa hangi gün yumurtlama günü biliyordum artıkYaaa ıama herkes ovulasyonu kullandım kaldım dıyor kımse demıyorkı bıkac deneme dıe onu netlestırdım
Ben diyodum ki başlarda e kolaymış benim ya ne güzel diyodum sonra ufaktan yedikten sonra midem rahatsızlanmaya başladı şuan ilaçla yemek yiyebiliyorımkızlarrrr benim midem ne bulanıyor nede böyle rahat anlamadım gitti böylemi başlıyo aşerme dönemi bulantı falan.Bu gün hem tuzlu yiyim diyorum hemde yedikten sonra bir garip oluyo...
Yaaaa vok umıtlendım canımYo ben mesela ovülasyonla denedim ettim olmadı denemediğim ay oldu ama zaten ovü yapa yapa hangi gün yumurtlama günü biliyordum artık
valla benide 2 gündür baya etkiliyo paso çubukkıraker ayva yiyom bastırsın midemi diye öyle dayanılmayacak gibi değil ama inşallah artmazBen diyodum ki başlarda e kolaymış benim ya ne güzel diyodum sonra ufaktan yedikten sonra midem rahatsızlanmaya başladı şuan ilaçla yemek yiyebiliyorım
heh işte bende de ölevalla benide 2 gündür baya etkiliyo paso çubukkıraker ayva yiyom bastırsın midemi diye öyle dayanılmayacak gibi değil ama inşallah artmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?