Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar bugun doktor gittim kontrole kalp atışını duyamadık çok küçük daha ama kalp atış görüntülerini gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole.Bir sıkıntı yok dedi.Herşey normal.2 kilo almışım maşallah bana bizim susamcık 36 mm olmuş :)

ohh sağlıkla sıhhatle inşallah bende 6+5 te gitmiştim ozaman duyduk :)

Yaaaa masallalh yerımmm onu

Maşallah maşallah ben 6+2 de vajinal duyabildim beklediğin iyi olmuş canım

kızlar gunaydınnn
Adetim 3 gün gecikti doğal yolla korunuyoruz ama hamile kalmış olabilir miyim? adetlerimde düzenlidir 3 gün gecikmezdi hiç.. 1 gün gectiğinde test yaptım negatif çıktı aradan 2 gün daha gecti ama adet olmadım hala 3 gün gecikti yani

Stres kaynaklı olabilir canım negatif çıkmazdı yoksa

ben de hamile olduğumu öğrendim geçen hafta. dün keseyi gördük haftaya perşembe kalpa atışına çagırdı doktor. allah ısteyen herkese nasıp etsın. bu ay olmaz dedığim ayda hamıle kaldım

ben de hamile olduğumu öğrendim geçen hafta. dün keseyi gördük haftaya perşembe kalpa atışına çagırdı doktor. allah ısteyen herkese nasıp etsın. bu ay olmaz dedığim ayda hamıle kaldım
bende tebrik ediyorum canım benim..Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah

günaydın kızlar geçen hafta grip oldum ve şu son 3 gündürde bulantıdan geberiyorum.Şu bulantıyla nasıl başediyorsunuz nolur banada bir fikir verin.Herşeyden tiksiniyorum ya.içime çeke çeke kurutucam kokusunu dediğim Eşimin kokusundan bile düşünün. Ne olur akıl verin psikolojim hiç iyi değil benim valla ...

merhaba canım bende hiç olmadı ama bildiğim kadarıyla zencefıl cok ıyı gelıyormuş

Ayy ben artık ağlıyorum deli gibi bulantı başlayınca dünya duruyo sanki.. başlarda limon yiyodum kokluyodum yatışıyodu ayva yiyodum yatışıyodu deneyebilirsin canım ama sonra onlarda kesmiyo ilaç verdi dr bir iki direndim kullandım artık o da etki etmiyo serumlarla duruyorum inşallah sen öyle olmazsın

offff bende aradım banada ilaç verdi mide bulantısı için bugün istedim eczaneden gelsin başlıycam.Ya mide bulantısını geçtim tiksinme mahvetti beni ya .Kiloda veriyorum 2 günde 1,5 kilo verdim çubuk kraker sabah tost peynirli sonra mandalina elma portakal onlarla besleniyorum.aç aç dolanıyom valla ..

Kaçıncı hafta oldu senin kendime benzettim başta 6. Haftalarda aynen bunları yiyodum ama şuan çubuk kraker görünce çıkarasım geliyo beyaz leblebi yiyorum o da tutuyo.. bide kabızlık var geçer gibi olup tekrar başlıyo

6+5 teyim bugun valla iyice psikolojimi bozdun.İnşallah ilerlemez daha 2 günde geldiğim duruma bak.evde yemek nasıl yapıyon peki

6+5 teyim bugun valla iyice psikolojimi bozdun.İnşallah ilerlemez daha 2 günde geldiğim duruma bak.evde yemek nasıl yapıyon peki
İlacı içiyorum yarım saate jilet gibi kesiliyo yemek yapıyorum hemen ve yiyorum.. 8-10 hafta arası zirve yapcak sonra aşama aşama azalcak dedi benim doktor. Kız moral bozmak yok bu sıkıntıları çekmek için insanlar kaç yıl uğraşıyor daha burda doğum anılarımızı anlatcaz yaşıt olcak bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…