- 17 Nisan 2019
- 2.848
- 3.051
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.281
İnşallah enn hayırlı vakitte olur canımYaaaa vok umıtlendım canım
İnşallah canım ben ağlıyorum artıkvalla benide 2 gündür baya etkiliyo paso çubukkıraker ayva yiyom bastırsın midemi diye öyle dayanılmayacak gibi değil ama inşallah artmaz
ohh sağlıkla sıhhatle inşallah bende 6+5 te gitmiştim ozaman duyduk :)günaydın kızlar bugun doktor gittim kontrole kalp atışını duyamadık çok küçük daha ama kalp atış görüntülerini gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole.Bir sıkıntı yok dedi.Herşey normal.2 kilo almışım maşallah bana bizim susamcık 36 mm olmuş :)
Yaaaa masallalh yerımmm onugünaydın kızlar bugun doktor gittim kontrole kalp atışını duyamadık çok küçük daha ama kalp atış görüntülerini gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole.Bir sıkıntı yok dedi.Herşey normal.2 kilo almışım maşallah bana bizim susamcık 36 mm olmuş :)
Maşallah maşallahgünaydın kızlar bugun doktor gittim kontrole kalp atışını duyamadık çok küçük daha ama kalp atış görüntülerini gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole.Bir sıkıntı yok dedi.Herşey normal.2 kilo almışım maşallah bana bizim susamcık 36 mm olmuş :)
Stres kaynaklı olabilir canım negatif çıkmazdı yoksakızlar gunaydınnn
Adetim 3 gün gecikti doğal yolla korunuyoruz ama hamile kalmış olabilir miyim? adetlerimde düzenlidir 3 gün gecikmezdi hiç.. 1 gün gectiğinde test yaptım negatif çıktı aradan 2 gün daha gecti ama adet olmadım hala 3 gün gecikti yani
bakalım canım hayırlısı bugunde olmazsam yarın sabah test yapıcam yineStres kaynaklı olabilir canım negatif çıkmazdı yoksa
teşşekkür ederim canım benim ...selam kızlar kulağımdaki sıkıntıdan dolayı doktor işleri falan biliyorsunuz bır suredir giremedim. gebe kalanlar olmuşakrep2910 tebrik ederim:)
bende tebrik ediyorum canım benim..Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallahben de hamile olduğumu öğrendim geçen hafta. dün keseyi gördük haftaya perşembe kalpa atışına çagırdı doktor. allah ısteyen herkese nasıp etsın. bu ay olmaz dedığim ayda hamıle kaldım
merhaba canım bende hiç olmadı ama bildiğim kadarıyla zencefıl cok ıyı gelıyormuşgünaydın kızlar geçen hafta grip oldum ve şu son 3 gündürde bulantıdan geberiyorum.Şu bulantıyla nasıl başediyorsunuz nolur banada bir fikir verin.Herşeyden tiksiniyorum ya.içime çeke çeke kurutucam kokusunu dediğim Eşimin kokusundan bile düşünün. Ne olur akıl verin psikolojim hiç iyi değil benim valla ...
Ayy ben artık ağlıyorum deli gibi bulantı başlayınca dünya duruyo sanki.. başlarda limon yiyodum kokluyodum yatışıyodu ayva yiyodum yatışıyodu deneyebilirsin canım ama sonra onlarda kesmiyo ilaç verdi dr bir iki direndim kullandım artık o da etki etmiyo serumlarla duruyorum inşallah sen öyle olmazsıngünaydın kızlar geçen hafta grip oldum ve şu son 3 gündürde bulantıdan geberiyorum.Şu bulantıyla nasıl başediyorsunuz nolur banada bir fikir verin.Herşeyden tiksiniyorum ya.içime çeke çeke kurutucam kokusunu dediğim Eşimin kokusundan bile düşünün. Ne olur akıl verin psikolojim hiç iyi değil benim valla ...
offff bende aradım banada ilaç verdi mide bulantısı için bugün istedim eczaneden gelsin başlıycam.Ya mide bulantısını geçtim tiksinme mahvetti beni ya .Kiloda veriyorum 2 günde 1,5 kilo verdim çubuk kraker sabah tost peynirli sonra mandalina elma portakal onlarla besleniyorum.aç aç dolanıyom valla ..Ayy ben artık ağlıyorum deli gibi bulantı başlayınca dünya duruyo sanki.. başlarda limon yiyodum kokluyodum yatışıyodu ayva yiyodum yatışıyodu deneyebilirsin canım ama sonra onlarda kesmiyo ilaç verdi dr bir iki direndim kullandım artık o da etki etmiyo serumlarla duruyorum inşallah sen öyle olmazsın
Kaçıncı hafta oldu senin kendime benzettim başta 6. Haftalarda aynen bunları yiyodum ama şuan çubuk kraker görünce çıkarasım geliyo beyaz leblebi yiyorum o da tutuyo.. bide kabızlık var geçer gibi olup tekrar başlıyooffff bende aradım banada ilaç verdi mide bulantısı için bugün istedim eczaneden gelsin başlıycam.Ya mide bulantısını geçtim tiksinme mahvetti beni ya .Kiloda veriyorum 2 günde 1,5 kilo verdim çubuk kraker sabah tost peynirli sonra mandalina elma portakal onlarla besleniyorum.aç aç dolanıyom valla ..
6+5 teyim bugun valla iyice psikolojimi bozdun.İnşallah ilerlemez daha 2 günde geldiğim duruma bak.evde yemek nasıl yapıyon pekiKaçıncı hafta oldu senin kendime benzettim başta 6. Haftalarda aynen bunları yiyodum ama şuan çubuk kraker görünce çıkarasım geliyo beyaz leblebi yiyorum o da tutuyo.. bide kabızlık var geçer gibi olup tekrar başlıyo
İlacı içiyorum yarım saate jilet gibi kesiliyo yemek yapıyorum hemen ve yiyorum.. 8-10 hafta arası zirve yapcak sonra aşama aşama azalcak dedi benim doktor. Kız moral bozmak yok bu sıkıntıları çekmek için insanlar kaç yıl uğraşıyor6+5 teyim bugun valla iyice psikolojimi bozdun.İnşallah ilerlemez daha 2 günde geldiğim duruma bak.evde yemek nasıl yapıyon peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?