- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.301
sana ne ilaç verdi peki doktor.ya öle zaten bulantıdanda şikayetim yok.zaten kaçışta yok beni tiksinme mahvetti.Herşeymi tiksindirir. Birde nazlı biride değilim aaslında herşeyden şikayet ediyim şöyle böyle diye ama bu tiksinme mahfetti.midemi tuzlu ekşi şeyler yatıştırıyor oda asit az yiyin diyorlar napcamı bilemedim.İlacı içiyorum yarım saate jilet gibi kesiliyo yemek yapıyorum hemen ve yiyorum.. 8-10 hafta arası zirve yapcak sonra aşama aşama azalcak dedi benim doktor. Kız moral bozmak yok bu sıkıntıları çekmek için insanlar kaç yıl uğraşıyordaha burda doğum anılarımızı anlatcaz yaşıt olcak bebeler
Zofran diye bir ilaç verdi bana prilam veriliyomuş genelde hiç önermiyor onu bilmiyorum bazı zararları tespit edildi diyor bende dediğinden kullanıyorum. Asitli şeyler yakmıyo mu mideni mesela mandalina artık yanma yapıyo bende. Kız bi arkadaşım siyah renginden bile tiksiniyodu olabiliyo öyle şeylersana ne ilaç verdi peki doktor.ya öle zaten bulantıdanda şikayetim yok.zaten kaçışta yok beni tiksinme mahvetti.Herşeymi tiksindirir. Birde nazlı biride değilim aaslında herşeyden şikayet ediyim şöyle böyle diye ama bu tiksinme mahfetti.midemi tuzlu ekşi şeyler yatıştırıyor oda asit az yiyin diyorlar napcamı bilemedim.
Testinizi nerden aldinizKızlar sanırım ben pik oldummm. Ahanda tatil müjdesi vereyim size bugün yarın öbürgün üçyüz beşyüz yaparım ben artıkEki Görüntüle 2539537
instagramdan aldım canım birgebenin günlüğü diye bir hesaptıTestinizi nerden aldiniz
valla vanım genelde yumurtlama zamanı akıntı yoğun olur ve kiminde kasık ağrısı olurmuş.Kimi ateşiyle takip ediyorda ama ben akıntıdan anlayamadım çünkü devamlı akıntım oluyordu.Öle kasık ağrım falanda olmadı.Yani o iş psikolojik bende.Düşünürsem olurdu kasık ağrım.En iyisi test yapman zamanını öğrenmen için ama onuda adet biter bitmez yap pik olunca 3 gün üst üste dene sonra kısmet.allah büyük tabiki umarım olur.Kendini psikolojik olarak kptırma test yaptım yumurtlamayı gördüm değerlendirdim kesin hamileyim dersen o ay unut o işi kesinlikle hamile kalmdığın gibi reglinde erteleniyo...Kizlar test almadan yumurtlamayi nasil anliycam hangi belirtilerden sonra yumurta catlar ve iliski ne zaman olmali. Deneyimli arkadaslardan destek bekliyorum
Cok tesekkurler canimvalla vanım genelde yumurtlama zamanı akıntı yoğun olur ve kiminde kasık ağrısı olurmuş.Kimi ateşiyle takip ediyorda ama ben akıntıdan anlayamadım çünkü devamlı akıntım oluyordu.Öle kasık ağrım falanda olmadı.Yani o iş psikolojik bende.Düşünürsem olurdu kasık ağrım.En iyisi test yapman zamanını öğrenmen için ama onuda adet biter bitmez yap pik olunca 3 gün üst üste dene sonra kısmet.allah büyük tabiki umarım olur.Kendini psikolojik olarak kptırma test yaptım yumurtlamayı gördüm değerlendirdim kesin hamileyim dersen o ay unut o işi kesinlikle hamile kalmdığın gibi reglinde erteleniyo...
Kuzum durum nasıl sabah saglam bir kahvaltıyla başla gune ben oyle yapmaya başladım tiksinti cok oluyor aşırı cok ben vitaminleri bile içemiyorum sabahları kolayını buldum yatmadan önceZofran diye bir ilaç verdi bana prilam veriliyomuş genelde hiç önermiyor onu bilmiyorum bazı zararları tespit edildi diyor bende dediğinden kullanıyorum. Asitli şeyler yakmıyo mu mideni mesela mandalina artık yanma yapıyo bende. Kız bi arkadaşım siyah renginden bile tiksiniyodu olabiliyo öyle şeyler
Çok kötü serum ve ilaçlarla devam ediyorum hayatımaKuzum durum nasıl sabah saglam bir kahvaltıyla başla gune ben oyle yapmaya başladım tiksinti cok oluyor aşırı cok ben vitaminleri bile içemiyorum sabahları kolayını buldum yatmadan öncealıyorum geçecek inşallah sabah yemek yersen bulantı gidiyor meyveli yoğurt ye cok iyi geliyor
Cok geçmiş oslun kuzumÇok kötü serum ve ilaçlarla devam ediyorum hayatımabir de zeytin .. inşallah geçecek gün sayıyorum
Daha beli degil kuzumCinsiyetin belli oldu mu pelushum
Canım tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallahKızlar merhabaaaaaa
Nasılsınız? Ben çok iyiyim
Size müjde vermeye geldim, sanırım ben de hamileyim
Dün kan verdim sonucum 115,44 çıktı
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen, kocaman öpüyorummm hepinizi
Allah razı olsun kuzum, inşallahCanım tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah
Doktora gidip takip ettir canım erken öğrenmenin olumlu yanlarını kullan doktorum öyle demişti bana olası risklere karşı önlem alınıyor erken öğrenilip takip edildiğindeAllah razı olsun kuzum, inşallah
ay ay ay bir gebemiz daha var maşallah ...Kızlar merhabaaaaaa
Nasılsınız? Ben çok iyiyim
Size müjde vermeye geldim, sanırım ben de hamileyim
Dün kan verdim sonucum 115,44 çıktı
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen, kocaman öpüyorummm hepinizi
Aynen güzelim öyle yapacağım salı perşembe kan vereceğim cuma da doktordayım zatenDoktora gidip takip ettir canım erken öğrenmenin olumlu yanlarını kullan doktorum öyle demişti bana olası risklere karşı önlem alınıyor erken öğrenilip takip edildiğinde
he özel hastaneysede tabi iyice b... çıkarıyorlar.Her 15 günde bir çağırıyorlar.Malum para yağması lazım.Benim kese göründü kalp atışına gelin dedi kalp atışına gittik duyulmazki görünür dedi şimdi çarşamba gitcez kısmetse sonrada 1 ay sonra çağıracak.Erken gitmek bazende sıkıntı en iyisi sağlık ocağında takip ettircen sonra gitcen ben tecrübesizliğimden çok erken gittim...ama şansıma 4+2 de keseyi gördüm :)Doktora gidip takip ettir canım erken öğrenmenin olumlu yanlarını kullan doktorum öyle demişti bana olası risklere karşı önlem alınıyor erken öğrenilip takip edildiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?