Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne güzel Kübra, sence ben ne ara görebilirim? Değerim küçük geldi bana ama bilemiyorum. 115,44 çıktı 3,5-4 haftalık falan sanırım.

erken öğrenilince allah korusun dış gebelik vs olursa Tüpler zarar görmemiş oluyor ya ondan demişti benim doktorum biraz garantici bir kişilik kendisi bende sürekli gidip durdum geçen en son kanama olunca iki günde üç kez gördüm yavrumu artık salın beni rahat rahat büyüyeyim ne çılgın annem babam var der gibiydi

Yaaa ne güzel Kübra, sence ben ne ara görebilirim? Değerim küçük geldi bana ama bilemiyorum. 115,44 çıktı 3,5-4 haftalık falan sanırım.
valla güzelim bana doktor göremeyiz ama vajinal ultrasonda bakalım dedi.sonra babamız gel ufaklık kendini gösterdi dedi doktorda şaşırdı hatta dediki belliki bu regli öncesi olan ilişkiden olmuş ama biz prosedür gereği 4+2 diycez dedi. 6 haftalıkkende kalp atışını gördük duyamadık küçük diye.Çarşamba kısmetse duycaz bakalım 8+2 bugün

maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallahhh...E bir hazırlık aşamaası dinleriz.Nezaman atladın koca koynuna ne zaman aralıklarda şey yaptın.
Valla kuzum ben bu ay uçanı kaçanı değerlendirdim. 24'ü pikti 25'i çatlamaydı. 17-19-21-23-24-25-27 kasımı değerlendirdim. Aralıkta da 1-3-5 değerlendirildi. 6'sında da silik çizgi ile öğrendim
Yaa ne güzel rabbim bu günleri bana da nasip etsin inşallah

amin canım benim inşallah sağlıklı olsunda inşallah devamı geliyor.

Bende hamileyim kızlar benim aşılama ile oldu ilkinde tuttu çok şükür şuan 3+6 dayım daha çok yeni 5. Hafta gibi doktora gideceğim keseyi görmek için
maşallah maşallah ne güzel peş peşe haberler geldi..... Tebrik ediyorum senide canım.... Rabbim sağlıklı kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahhh...

hadi bakalım inşallah canım.Ne yaptın bu ay bakalım.Çalışmalar yoğun oldu mu testi devam lı yaptın mı ....
Kuzum bu sekıöde oldu ovulasyon testınde pık gunum 1aralık

Eklentiler

• 16B10BAF-3E3A-4C24-97A8-26DD74F3940A.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 29
Insallah kuzum ovulasyonda pık gordugum gun ve sonrakı gun yaptım ınaallah olmustur hamıle kaldıgın ay arada o bolgende ınce bır sızlama olmusmuydu?
ama sen yinede dört gözle bekleme gününü biraz kafanı oyala birşeylerle ve test yapma bir gün kalana kadar en azından.

selam kızlar benimde dün kıpkırmızıydı ovü biz zaten cumartesi yapmıştık dün yine yaptık ama bugün çatlama ihtimaline karşı bugünde yapıp artık rutine dönerim inşallahhhhhh :) bu ay 3.denememiz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…