- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.321
Evet kuzum çok şükür rabbimeay ay ay bir gebemiz daha var maşallah ...
Yaaa ne güzel Kübra, sence ben ne ara görebilirim? Değerim küçük geldi bana ama bilemiyorum. 115,44 çıktı 3,5-4 haftalık falan sanırım.he özel hastaneysede tabi iyice b... çıkarıyorlar.Her 15 günde bir çağırıyorlar.Malum para yağması lazım.Benim kese göründü kalp atışına gelin dedi kalp atışına gittik duyulmazki görünür dedi şimdi çarşamba gitcez kısmetse sonrada 1 ay sonra çağıracak.Erken gitmek bazende sıkıntı en iyisi sağlık ocağında takip ettircen sonra gitcen ben tecrübesizliğimden çok erken gittim...ama şansıma 4+2 de keseyi gördüm :)
maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallahhh...E bir hazırlık aşamaası dinleriz.Nezaman atladın koca koynuna ne zaman aralıklarda şey yaptın.Evet kuzum çok şükür rabbime
erken öğrenilince allah korusun dış gebelik vs olursa Tüpler zarar görmemiş oluyor ya ondan demişti benim doktorum biraz garantici bir kişilik kendisihe özel hastaneysede tabi iyice b... çıkarıyorlar.Her 15 günde bir çağırıyorlar.Malum para yağması lazım.Benim kese göründü kalp atışına gelin dedi kalp atışına gittik duyulmazki görünür dedi şimdi çarşamba gitcez kısmetse sonrada 1 ay sonra çağıracak.Erken gitmek bazende sıkıntı en iyisi sağlık ocağında takip ettircen sonra gitcen ben tecrübesizliğimden çok erken gittim...ama şansıma 4+2 de keseyi gördüm :)
valla güzelim bana doktor göremeyiz ama vajinal ultrasonda bakalım dedi.sonra babamız gel ufaklık kendini gösterdi dedi doktorda şaşırdı hatta dediki belliki bu regli öncesi olan ilişkiden olmuş ama biz prosedür gereği 4+2 diycez dedi. 6 haftalıkkende kalp atışını gördük duyamadık küçük diye.Çarşamba kısmetse duycaz bakalım 8+2 bugünYaaa ne güzel Kübra, sence ben ne ara görebilirim? Değerim küçük geldi bana ama bilemiyorum. 115,44 çıktı 3,5-4 haftalık falan sanırım.
Valla kuzum ben bu ay uçanı kaçanı değerlendirdim. 24'ü pikti 25'i çatlamaydı. 17-19-21-23-24-25-27 kasımı değerlendirdim. Aralıkta da 1-3-5 değerlendirildi. 6'sında da silik çizgi ile öğrendimmaşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallahhh...E bir hazırlık aşamaası dinleriz.Nezaman atladın koca koynuna ne zaman aralıklarda şey yaptın.
Yaa ne güzel rabbim bu günleri bana da nasip etsin inşallahvalla güzelim bana doktor göremeyiz ama vajinal ultrasonda bakalım dedi.sonra babamız gel ufaklık kendini gösterdi dedi doktorda şaşırdı hatta dediki belliki bu regli öncesi olan ilişkiden olmuş ama biz prosedür gereği 4+2 diycez dedi. 6 haftalıkkende kalp atışını gördük duyamadık küçük diye.Çarşamba kısmetse duycaz bakalım 8+2 bugün
amin canım benim inşallah sağlıklı olsunda inşallah devamı geliyor.Valla kuzum ben bu ay uçanı kaçanı değerlendirdim. 24'ü pikti 25'i çatlamaydı. 17-19-21-23-24-25-27 kasımı değerlendirdim. Aralıkta da 1-3-5 değerlendirildi. 6'sında da silik çizgi ile öğrendim
Yaa ne güzel rabbim bu günleri bana da nasip etsin inşallah
maşallah maşallah ne güzel peş peşe haberler geldi..... Tebrik ediyorum senide canım.... Rabbim sağlıklı kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahhh...Bende hamileyim kızlar benim aşılama ile oldu ilkinde tuttu çok şükür şuan 3+6 dayım daha çok yeni 5. Hafta gibi doktora gideceğim keseyi görmek için
hadi bakalım inşallah canım.Ne yaptın bu ay bakalım.Çalışmalar yoğun oldu mu testi devam lı yaptın mı ....Insallah haftaya bende guzel haberler verebılırımmm
Kuzum bu sekıöde oldu ovulasyon testınde pık gunum 1aralıkhadi bakalım inşallah canım.Ne yaptın bu ay bakalım.Çalışmalar yoğun oldu mu testi devam lı yaptın mı ....
Kuzummm cok sevındım saglıkla ılerlesın ınsallahBende hamileyim kızlar benim aşılama ile oldu ilkinde tuttu çok şükür şuan 3+6 dayım daha çok yeni 5. Hafta gibi doktora gideceğim keseyi görmek için
ooo baya olmuş desene hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inşallah....Kuzum bu sekıöde oldu ovulasyon testınde pık gunum 1aralık
Insallah kuzum ovulasyonda pık gordugum gun ve sonrakı gun yaptım ınaallah olmustur hamıle kaldıgın ay arada o bolgende ınce bır sızlama olmusmuydu?ooo baya olmuş desene hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inşallah....
valla benim genelde kasık ağrım çok hafif oldu ama böyle ayaklarını üşütürsün karnın ağrır ya öle oldu..Insallah kuzum ovulasyonda pık gordugum gun ve sonrakı gun yaptım ınaallah olmustur hamıle kaldıgın ay arada o bolgende ınce bır sızlama olmusmuydu?
ama sen yinede dört gözle bekleme gününü biraz kafanı oyala birşeylerle ve test yapma bir gün kalana kadar en azından.Insallah kuzum ovulasyonda pık gordugum gun ve sonrakı gun yaptım ınaallah olmustur hamıle kaldıgın ay arada o bolgende ınce bır sızlama olmusmuydu?
Haftaya pazartesı adet tarıhım cuma mı yapsam dıyordum yapmayım mıbıde dedıgım sızı sende oldu mu?ama sen yinede dört gözle bekleme gününü biraz kafanı oyala birşeylerle ve test yapma bir gün kalana kadar en azından.
Amin canım teşekkür ederimmaşallah maşallah ne güzel peş peşe haberler geldi..... Tebrik ediyorum senide canım.... Rabbim sağlıklı kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?