Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim hayırla kulağına al inşallah, bende böyle sürpriz yapma isterdim.

kızlar günaydın bu gün kontrole gidiyorum kısmet olursa bebişin kalp atışlarını duyucam inşallahhh.6 haftalıkken gömüştüm.allah nasip ederse bu gün duyucaz bakalım ...

Selam grubumun bebiş leri önce likle bebiş bekleyen tum gebelerimize hayırlı olsun RABBİM sag salim kucaklarına almayı nasip ettsin inşallah cokkkk aminnnnnnnn son durum nedir kızlar

Selam grubumun bebiş leri önce likle bebiş bekleyen tum gebelerimize hayırlı olsun RABBİM sag salim kucaklarına almayı nasip ettsin inşallah cokkkk aminnnnnnnn son durum nedir kızlar
Ben beklemedeyım canım bat pazartesı gunu arada oramda bı sızlama dısında bısey yok

kuzum bende dün gittim işte kontroller iyi bizimki 2 gr 2 cm olmuş herşey yolunda kalp atışımızı duyduk şükür.ama ben doktor değiştiriyorum.Hatta hastanede dün bunun kararını verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…