- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.341
Tebrik ederim hayırla kulağına al inşallah, bende böyle sürpriz yapma isterdim.Kızlar merhabaaaaaa
Nasılsınız? Ben çok iyiyim
Size müjde vermeye geldim, sanırım ben de hamileyim
Dün kan verdim sonucum 115,44 çıktı
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen, kocaman öpüyorummm hepinizi
Çok teşekkür ederim, inşallahTebrik ederim hayırla kulağına al inşallah, bende böyle sürpriz yapma isterdim.
Hayırlı olsun sağlıkla inşallah. Darısı artık bizlereBende hamileyim kızlar benim aşılama ile oldu ilkinde tuttu çok şükür şuan 3+6 dayım daha çok yeni 5. Hafta gibi doktora gideceğim keseyi görmek için
yok bende sızı falan olmadı valla her ay erkenden yaptın bu seferde totem yap yapma bekle pazar günü akşam yap hemde en erkenHaftaya pazartesı adet tarıhım cuma mı yapsam dıyordum yapmayım mıbıde dedıgım sızı sende oldu mu?
Tamam kuzum ole deneyımyok bende sızı falan olmadı valla her ay erkenden yaptın bu seferde totem yap yapma bekle pazar günü akşam yap hemde en erken
Demek ki bizim sizinle aynıBende hamileyim kızlar benim aşılama ile oldu ilkinde tuttu çok şükür şuan 3+6 dayım daha çok yeni 5. Hafta gibi doktora gideceğim keseyi görmek için
Evet canım aynı benimde 12.11 satDemek ki bizim sizinle aynı
Sat 12.11.2019'du benim
Kan verdiniz mi peki? Ne kadar çıktı?Evet canım aynı benimde 12.11 sat
Cuma 46 çıkmıştı pazar 143 sizin?Kan verdiniz mi peki? Ne kadar çıktı?
Ben sadece pazar günü verebilmiştim, 115 çıktıCuma 46 çıkmıştı pazar 143 sizin?
Düşük değil bence yarın yada çarşamba tekrarlayın artış önemli ben çarşamba tekrar baktıracağımBen sadece pazar günü verebilmiştim, 115 çıktıDüşük mü sizce?
Ben de yarın tekrarlamak istiyorum, devlet hastanesinin acilinde yaptırabilir miyim peki mesai çıkışı?Düşük değil bence yarın yada çarşamba tekrarlayın artış önemli ben çarşamba tekrar baktıracağım
Bilmiyorum ben özelde yaptırıyorumBen de yarın tekrarlamak istiyorum, devlet hastanesinin acilinde yaptırabilir miyim peki mesai çıkışı?
canım sağlık ocağına git kan testi ver akşama sonuçları sen sistemden görüyorsun zaten 9,5 geçmeden git sen hastaneye gitmene gerek bile yokBen de yarın tekrarlamak istiyorum, devlet hastanesinin acilinde yaptırabilir miyim peki mesai çıkışı?
Oyy yerım ben mınnosukızlar günaydın bu gün kontrole gidiyorum kısmet olursa bebişin kalp atışlarını duyucam inşallahhh.6 haftalıkken gömüştüm.allah nasip ederse bu gün duyucaz bakalım ...
Ben beklemedeyım canım bat pazartesı gunu arada oramda bı sızlama dısında bısey yokSelam grubumun bebiş leri önce likle bebiş bekleyen tum gebelerimize hayırlı olsun RABBİM sag salim kucaklarına almayı nasip ettsin inşallah cokkkk aminnnnnnnn son durum nedir kızlar
canımcım test hiç yapmadın mı...Ay hadi bakalım inşallah bu sefer tuttun ya kendini belkide güzeellik senle beraberdir ...Ben beklemedeyım canım bat pazartesı gunu arada oramda bı sızlama dısında bısey yok
kuzum bende dün gittim işte kontroller iyi bizimki 2 gr 2 cm olmuş herşey yolunda kalp atışımızı duyduk şükür.ama ben doktor değiştiriyorum.Hatta hastanede dün bunun kararını verdim...Selam grubumun bebiş leri önce likle bebiş bekleyen tum gebelerimize hayırlı olsun RABBİM sag salim kucaklarına almayı nasip ettsin inşallah cokkkk aminnnnnnnn son durum nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?