Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum bende dün gittim işte kontroller iyi bizimki 2 gr 2 cm olmuş herşey yolunda kalp atışımızı duyduk şükür.ama ben doktor değiştiriyorum.Hatta hastanede dün bunun kararını verdim...
Maşallah kuzum memnun değilsen degiştir için rahat etsin

Allahımmmmm kız ben sana demedim ki sakin ol rahat bırak diye bak maşallahhh gelmiş kuzuuu ....Tebrik ederim canım benim hafta sonu girmeden git kan ver hemen sonra pztsi yine verirsin kendine çok dikkat et aman diyim
Kuzum yarın verıcem kanı ya doktorum haftasonuda. Calısıyor suan mal gıvıyım ısyerınde ama maıl bıle okuyamıyorum kalbım gum gum napacagımı bılemedım esımın haberı bıle yok

eşin varmıydı test yaptığında haberi var mı ...Ay oda nasıl sevinmiştir.Sakin ol canım.Dikkatli ol.Bol dua et kendin için.İnşallah bu sefer bebiş sana sıkı sıkı tutunacak.Senin düşük olayın olduğundan ilişkiyide unutun aman diyim.Bizim herşey sağlıklı olduğu halde yeni izin çıktı.biz hala yapamadık korkuyoz :) Çok çok sevindim canım benim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Amın. Bıtanem annlerın duaları kabul olur nolur hep dua et bana bende sana edıcem esımın hıcbıseyden haberı yok ben sabah ısyerıne gelınce yaptım testı

İnsAllah canım gayet net bı çizgi valla kuzum acayip sevindim Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı dualarım seninle sağlıkla tutunacak insAllah annesi ne zmn kan vereceksin bu ay ovu ile takip yapmış mıydın
Canım evet yaptım 1aralıkta pık oldu pıkden 1gun once pık gunu ve sonrası ılıskı oldu sonrası gun asırı kanı yarın vereyım dıyorum

Amın. Bıtanem annlerın duaları kabul olur nolur hep dua et bana bende sana edıcem esımın hıcbıseyden haberı yok ben sabah ısyerıne gelınce yaptım testı
Sen izin alabiliyorsan izin al çık istersen bu gün duvarlar basar sana orda... eşinede söyle kız yazık adamda ne üzülmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…