- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.361
Yok yapmadım cunku pık 1aralıkta oldu 12.gun bugun kuzum :)))pazartesıye kadar yapmayım dıyorjm durabılırsem ınsallah kuzumcanımcım test hiç yapmadın mı...Ay hadi bakalım inşallah bu sefer tuttun ya kendini belkide güzeellik senle beraberdir ...
dur dur yapma elinden geldiğincede sakin ol ....Yok yapmadım cunku pık 1aralıkta oldu 12.gun bugun kuzum :)))pazartesıye kadar yapmayım dıyorjm durabılırsem ınsallah kuzum
Ah sakın olabılsem elım teste gıdıp gıdıp gelıyor vallahıdur dur yapma elinden geldiğincede sakin ol ....
bu ay kaç gün yaptın ovu testiniAh sakın olabılsem elım teste gıdıp gıdıp gelıyor vallahı
Kuzum valla pıkı gorene kadar yaptım sılıklestı ogunde yaptım somrada yapmadım suan oram nabız atar gıvı atıyor elımı dokunuyorum elımdede hıssedılen zonklama gıvı bıseybu ay kaç gün yaptın ovu testini
enfeksiyon falan olmasında mazallahh... Hadi bakalım inşallah hayırlı haber alırız inşallah ..Kuzum valla pıkı gorene kadar yaptım sılıklestı ogunde yaptım somrada yapmadım suan oram nabız atar gıvı atıyor elımı dokunuyorum elımdede hıssedılen zonklama gıvı bısey
Insallah kuzummenfeksiyon falan olmasında mazallahh... Hadi bakalım inşallah hayırlı haber alırız inşallah ..
Maşallah kuzumkuzum bende dün gittim işte kontroller iyi bizimki 2 gr 2 cm olmuş herşey yolunda kalp atışımızı duyduk şükür.ama ben doktor değiştiriyorum.Hatta hastanede dün bunun kararını verdim...
kız bu gebelik testi mi ....Kızlar adet gunum pazartesı sabah testım ben yıne dayanamadım erken yaptımakrep2910
Allahımmmmm kız ben sana demedim ki sakin ol rahat bırak diye bak maşallahhh gelmiş kuzuuu ....Tebrik ederim canım benim hafta sonu girmeden git kan ver hemen sonra pztsi yine verirsin kendine çok dikkat et aman diyimKızlar adet gunum pazartesı sabah testım ben yıne dayanamadım erken yaptımakrep2910
Evettttt:)kız bu gebelik testi mi ....
Yaaaaaa inanmıyorum tebrik ederim çok sevindim canım ya sağlıkla ilerler insAllahKızlar adet gunum pazartesı sabah testım ben yıne dayanamadım erken yaptımakrep2910
Kuzum yarın verıcem kanı ya doktorum haftasonuda. Calısıyor suan mal gıvıyım ısyerınde ama maıl bıle okuyamıyorum kalbım gum gum napacagımı bılemedım esımın haberı bıle yokAllahımmmmm kız ben sana demedim ki sakin ol rahat bırak diye bak maşallahhh gelmiş kuzuuu ....Tebrik ederim canım benim hafta sonu girmeden git kan ver hemen sonra pztsi yine verirsin kendine çok dikkat et aman diyim
Amın kuzum nolur dua edınde dusmesın[
Yaaaaaa inanmıyorum tebrik ederim çok sevindim canım ya sağlıkla ilerler insAllah
eşin varmıydı test yaptığında haberi var mı ...Ay oda nasıl sevinmiştir.Sakin ol canım.Dikkatli ol.Bol dua et kendin için.İnşallah bu sefer bebiş sana sıkı sıkı tutunacak.Senin düşük olayın olduğundan ilişkiyide unutun aman diyim.Bizim herşey sağlıklı olduğu halde yeni izin çıktı.biz hala yapamadık korkuyoz :) Çok çok sevindim canım benim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah...Evettttt:)
İnsAllah canım gayet net bı çizgi valla kuzum acayip sevindim Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı dualarım seninle sağlıkla tutunacak insAllah annesi ne zmn kan vereceksin bu ay ovu ile takip yapmış mıydınAmın kuzum nolur dua edınde dusmesın
Amın. Bıtanem annlerın duaları kabul olur nolur hep dua et bana bende sana edıcem esımın hıcbıseyden haberı yok ben sabah ısyerıne gelınce yaptım testıeşin varmıydı test yaptığında haberi var mı ...Ay oda nasıl sevinmiştir.Sakin ol canım.Dikkatli ol.Bol dua et kendin için.İnşallah bu sefer bebiş sana sıkı sıkı tutunacak.Senin düşük olayın olduğundan ilişkiyide unutun aman diyim.Bizim herşey sağlıklı olduğu halde yeni izin çıktı.biz hala yapamadık korkuyoz :) Çok çok sevindim canım benim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Canım evet yaptım 1aralıkta pık oldu pıkden 1gun once pık gunu ve sonrası ılıskı oldu sonrası gun asırı kanı yarın vereyım dıyorumİnsAllah canım gayet net bı çizgi valla kuzum acayip sevindim Rabbim emeklerini boşa çıkarmadı dualarım seninle sağlıkla tutunacak insAllah annesi ne zmn kan vereceksin bu ay ovu ile takip yapmış mıydın
Sen izin alabiliyorsan izin al çık istersen bu gün duvarlar basar sana orda... eşinede söyle kız yazık adamda ne üzülmüştü.Amın. Bıtanem annlerın duaları kabul olur nolur hep dua et bana bende sana edıcem esımın hıcbıseyden haberı yok ben sabah ısyerıne gelınce yaptım testı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?