- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.381
1 Aralık'ta pik olduysa bat cumartesi Pazar testin koyulugu Süper bence hadi sağlıkla artar insAllah degerinCanım evet yaptım 1aralıkta pık oldu pıkden 1gun once pık gunu ve sonrası ılıskı oldu sonrası gun asırı kanı yarın vereyım dıyorum
biz duamızı ederiz ama sende bir anne olarak evladın için Rabbinden iste.Sağlık iste.Sen kendin ellerini aç dileğini dile canı gönülden.Ben ilk evde testi yaptım kandilde biliyonuz ovulasyonla öğrendim sabah kalktım iilk iş gebelik testi aldım.Sabah testi yaptım eşim işe gitmeden cmtsiydi.Ben öğrenndim ağla ağla sonra eşim gitti evde dört dönüyoum Allah'a dua ede ede sana şükürler olsun Rabbim diye ben o göz yaşlarımı hiç unutamam...Amın. Bıtanem annlerın duaları kabul olur nolur hep dua et bana bende sana edıcem esımın hıcbıseyden haberı yok ben sabah ısyerıne gelınce yaptım testı
Bende suan aglama fln yok ama heyecan cok fazlabiz duamızı ederiz ama sende bir anne olarak evladın için Rabbinden iste.Sağlık iste.Sen kendin ellerini aç dileğini dile canı gönülden.Ben ilk evde testi yaptım kandilde biliyonuz ovulasyonla öğrendim sabah kalktım iilk iş gebelik testi aldım.Sabah testi yaptım eşim işe gitmeden cmtsiydi.Ben öğrenndim ağla ağla sonra eşim gitti evde dört dönüyoum Allah'a dua ede ede sana şükürler olsun Rabbim diye ben o göz yaşlarımı hiç unutamam...
Ben de aynı oldum ya testte pozitifi görünce sevinçten şaşkınlıktan ağlamıştımbiz duamızı ederiz ama sende bir anne olarak evladın için Rabbinden iste.Sağlık iste.Sen kendin ellerini aç dileğini dile canı gönülden.Ben ilk evde testi yaptım kandilde biliyonuz ovulasyonla öğrendim sabah kalktım iilk iş gebelik testi aldım.Sabah testi yaptım eşim işe gitmeden cmtsiydi.Ben öğrenndim ağla ağla sonra eşim gitti evde dört dönüyoum Allah'a dua ede ede sana şükürler olsun Rabbim diye ben o göz yaşlarımı hiç unutamam...
Insalalh kuzum bugun verıcem kan testı kac cıkarkı1 Aralık'ta pik olduysa bat cumartesi Pazar testin koyulugu Süper bence hadi sağlıkla artar insAllah degerin
Hiç belli olmaZ cnm önemli olan değer değil unutma düşükte çıkabilir artış güzel olur insAllahInsalalh kuzum bugun verıcem kan testı kac cıkarkı
Insallah bıtanemHiç belli olmaZ cnm önemli olan değer değil unutma düşükte çıkabilir artış güzel olur insAllah
Kuzum hayırlı olsun sana dedim ama ben sakin düşünme die ol deyince oluyor hayırlı haberler bekliyoruzInsallah bıtanem
Kızlar yaptırdım test 65cıktı 2gun var regleKuzum hayırlı olsun sana dedim ama ben sakin düşünme die ol deyince oluyor hayırlı haberler bekliyoruz
Kızlar yaptırdım test 65cıktı 2gun var regle
hayırlı olsun inşallahKızlar bugun 289cıktı sonucum cuma 63,75dı
Hayırlı olsun kuzum bence iyiKızlar bugun 289cıktı sonucum cuma 63,75dı
senin cinsiyet belli oldu muHayırlı olsun kuzum bence iyi
kuzu durumun nedir varmı gelişme ...Kızlar bugun 289cıktı sonucum cuma 63,75dı
Kızum saı gel dedı haftaya kese ıcınkuzu durumun nedir varmı gelişme ...
ıyıık canım sen nasılsjnnheelloooooooooo napıyosunuz bakim kısçeler
iyiyim kuzuş griple nezle arası bişey oldum burnum akıyo boğazım acıyo başım ağrıyo bi hafta evde yattım bişi olmadı bugün iş başı ve ben hastayım ama allahtan vücutta ağrı yok.ıyıık canım sen nasılsjnn♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?