- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.401
Canım cok. Gecmıs olsun dıkkat et lutfen Allah ızın verırse salı gunu kuzum 24uiyiyim kuzuş griple nezle arası bişey oldum burnum akıyo boğazım acıyo başım ağrıyo bi hafta evde yattım bişi olmadı bugün iş başı ve ben hastayım ama allahtan vücutta ağrı yok.
sen napıyosun canısı dr kontrolün nezaman
İlk yaptığınız test muhtemelen ya bozuk ya da çok aşırı idrar damlatlmis gibi gözüküyor belirtilere takılmayın cidden ben de bı buçuk sene boşuna belirtti aradım durdum hamile kaldığım ay hiç belirtim yoktu desem yeridir erken gebelik testlerine de güvenemiyorum ben açıkçası adet gününüzmus insAllah nasibinzde varsa gelmez kanda negatifi görmek doktordan gebelik yok sözünü duymak kadar itici bişey yok sanırım o yüzden kan verin demiycem bekleyin bı kaç güne gelmezse testi yenileyin mümkünse kaset tipi ucuz testlerle insAllah hamilesnzdr Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahKızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler
İlk yaptığınız test muhtemelen ya bozuk ya da çok aşırı idrar damlatlmis gibi gözüküyor belirtilere takılmayın cidden ben de bı buçuk sene boşuna belirtti aradım durdum hamile kaldığım ay hiç belirtim yoktu desem yeridir erken gebelik testlerine de güvenemiyorum ben açıkçası adet gününüzmus insAllah nasibinzde varsa gelmez kanda negatifi görmek doktordan gebelik yok sözünü duymak kadar itici bişey yok sanırım o yüzden kan verin demiycem bekleyin bı kaç güne gelmezse testi yenileyin mümkünse kaset tipi ucuz testlerle insAllah hamilesnzdr Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah❤
Hakkında hayırlısı olsunAminnn cok tesekkür ederim bugün olmazsa yarin sabah yapicam 3 liralik testlerden yine olmazsa 3 gün sonra tekrar. Hayirlisiysa olsun. Bebişin hayirli olsun canim saglikla kavusun insallah❤
Canım merhabaa oncelıkle ıkıncı testın bozuk. Hamıle kalmwk ıcın ovulasyon testını uygulayabılırsın hıc denedın mı?Kızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler
Merhaba vanm tam olarak ayni sorun bizdede var sperm 100 milyon ustu hareket 0 ve morfoloji 2 neler yapiyosunuz bu surecteevet bebişim düzelecekmiş ama ınsanın aklı kalıyo yınede ona belli etmemeye calısıyorum:)
ve benım eşimne alkol içer ne sigara içer ev sevıdgı sey domates yumurta çook fazla tüketir.Evlendıkten sonra Bursaya geldi heralde stres etkiledi
Erken tetst halla sendeyse kaseti söküp cekermisib ben hayal çizgi görüyorumKızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler
Halla ovolasyon diyor yaCanım merhabaa oncelıkle ıkıncı testın bozuk. Hamıle kalmwk ıcın ovulasyon testını uygulayabılırsın hıc denedın mı?
Erken tetst halla sendeyse kaseti söküp cekermisib ben hayal çizgi görüyorum
Var kuzum var hadi inşallah bekle biraz daha ben o erken gebelik testinde gölge çizgi gordum sonuçu yaz burada RABBİM gönlüne göre versin inşallahKizlar dayanamadim yaptim 1 saatlik idrarla simdi 15 dk sonra flu bise var gibi de bilemedim bi baksaniza
Ben uzman oldum artıkBunu biri daha yazmisti ben atmistim onu hemen canim sıkıldı diye. Emin misin canim yaa
cinsiyet belli oldumu seninBen uzman oldum artıkbu işte cok test yaptım bu gebeliğimde kaçmaz
kız ne var ben içime sinerek yapamadım ya ondan herkese öneriyom :)
var kız var geliyo minik yavaş yavaş ne güzellll. :)Kizlar dayanamadim yaptim 1 saatlik idrarla simdi 15 dk sonra flu bise var gibi de bilemedim bi baksaniza
O bana kızdı:))kız ne var ben içime sinerek yapamadım ya ondan herkese öneriyom :)
Canım ben akıntım olmasa hamıle oldugumu anlamı am hıcbıseyım yok aeada adet olcakmıs gıbı kasıklarıma bısey gırıyo o var sadece bu normal mı
normal canım ama yinede dr ne bilgi ver ben ctesi akşamı resmen kasıldım kaldım kramp girdi karnıma sağa sola dönemedim resmen yatağıma zor gitti yastık koydum yanıma öle uyumuşum sabah geçmişti. kaç haftalıksın sen şuanCanım ben akıntım olmasa hamıle oldugumu anlamı am hıcbıseyım yok aeada adet olcakmıs gıbı kasıklarıma bısey gırıyo o var sadece bu normal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?