Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uygulamaya gore 5+0 yarın gıdıcem bende bılmıyorum kı:)))

Canım ben akıntım olmasa hamıle oldugumu anlamı am hıcbıseyım yok aeada adet olcakmıs gıbı kasıklarıma bısey gırıyo o var sadece bu normal mı
valla beni regli olacakmışım gibi 2 ay boyunca hissettim.3 ayım bitecek kısmetse düşün artık çok normal hala regli olcakmış gibi belirti yaşaman...Vallla ben iyim şükür bulantılarım da bitti.Halsizlik uyku birde göğüslerim çok fazla sızlıyo uçları...

Sabah regl oldum sandım arada gelıyor o sureklı olan bısey degıl demek normalmıs..bulantı fln hıcbısey yok bulantın ne zaman baslamıstı senın?

kız kocaya nasıl dedin naptı adam..Ananlar biliyor mu
Baya mutlu oldu kuzum gozlerı doldu gıttı sukur namazı kıldı ole optu cok sevınmesek mı erken mı dedı aılelere solemedık kuzum 3aydan once dusunmuyoruz :))benım tek derdım sıgara en fazla 3tane ıcebılırsın dedı dun 1tane ıctım bugun hıc ıcmedım ama canım ıstıyor

Sabah regl oldum sandım arada gelıyor o sureklı olan bısey degıl demek normalmıs..bulantı fln hıcbısey yok bulantın ne zaman baslamıstı senın?
6. haftanın ortasında başladı ama beni mahfetti.Sonra bileklikleri keşfettim mide bulantısı önleyici onuda kullandım bir 1,5 hafta şükür şimdide geçti gayet iyiyim .Çok nadir arada oluyor..sen sigarayı bırakmadın mı hala

saçmalama yemin ediyorum sopalısın.Çocuğunu kaybetmiş biri olara hala nasıl canının istediğini yapıp engel olamıyorsun.Köpek gibide çekse canın içmiyceksin.Valla sopalıksın...

1 2tane ıcıyorum ıste canım asırı ıstıyorsen bıraktıgındq kac gunden sonra canının ıstemesı gecmıstı

saçmalama yemin ediyorum sopalısın.Çocuğunu kaybetmiş biri olara hala nasıl canının istediğini yapıp engel olamıyorsun.Köpek gibide çekse canın içmiyceksin.Valla sopalıksın...
Ya ıcmeyınxe asırı sınırlı ve gergın oluyorum herkese satasıyorum doktorda bu daha stres yaratıyor dıe en fazla uc ıc dedı dun 1tane ıctım belırlı bı sure sonra alısılıyor mu senın canın ıstıyor mu mesela

bence sadece bebeğine odaklan Martilikiz07 ben şahsen evlendıkten sonra bıraktım 2 sene oldu. sonucta cocuk yapmadan önce bırakmak gerekıyormuş. ama şuan bebeğinin sağlığını düşün aklına getirme iradeni sağlam tut

valla be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…