- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.421
Uygulamaya gore 5+0 yarın gıdıcem bende bılmıyorum kı:)))normal canım ama yinede dr ne bilgi ver ben ctesi akşamı resmen kasıldım kaldım kramp girdi karnıma sağa sola dönemedim resmen yatağıma zor gitti yastık koydum yanıma öle uyumuşum sabah geçmişti. kaç haftalıksın sen şuan
ozaman normal canım şuan yer yapmaya çalışıyor kendine devam eder bir süre kasık ağrılarınUygulamaya gore 5+0 yarın gıdıcem bende bılmıyorum kı:)))
bulantın olucaksa da bu haftadan sonra başlar canım şuan çok erkenUygulamaya gore 5+0 yarın gıdıcem bende bılmıyorum kı:)))
valla beni regli olacakmışım gibi 2 ay boyunca hissettim.3 ayım bitecek kısmetse düşün artık çok normal hala regli olcakmış gibi belirti yaşaman...Vallla ben iyim şükür bulantılarım da bitti.Halsizlik uyku birde göğüslerim çok fazla sızlıyo uçları...Canım ben akıntım olmasa hamıle oldugumu anlamı am hıcbıseyım yok aeada adet olcakmıs gıbı kasıklarıma bısey gırıyo o var sadece bu normal mı
Sabah regl oldum sandım arada gelıyor o sureklı olan bısey degıl demek normalmıs..bulantı fln hıcbısey yok bulantın ne zaman baslamıstı senın?valla beni regli olacakmışım gibi 2 ay boyunca hissettim.3 ayım bitecek kısmetse düşün artık çok normal hala regli olcakmış gibi belirti yaşaman...Vallla ben iyim şükür bulantılarım da bitti.Halsizlik uyku birde göğüslerim çok fazla sızlıyo uçları...
Sıgaradan tıksınmek ıstıyorumbulantın olucaksa da bu haftadan sonra başlar canım şuan çok erken
kız kocaya nasıl dedin naptı adam..Ananlar biliyor muUygulamaya gore 5+0 yarın gıdıcem bende bılmıyorum kı:)))
Baya mutlu oldu kuzum gozlerı doldu gıttı sukur namazı kıldı ole optu cok sevınmesek mı erken mı dedı aılelere solemedık kuzum 3aydan once dusunmuyoruz :))benım tek derdım sıgara en fazla 3tane ıcebılırsın dedı dun 1tane ıctım bugun hıc ıcmedım ama canım ıstıyorkız kocaya nasıl dedin naptı adam..Ananlar biliyor mu
6. haftanın ortasında başladı ama beni mahfetti.Sonra bileklikleri keşfettim mide bulantısı önleyici onuda kullandım bir 1,5 hafta şükür şimdide geçti gayet iyiyim .Çok nadir arada oluyor..sen sigarayı bırakmadın mı halaSabah regl oldum sandım arada gelıyor o sureklı olan bısey degıl demek normalmıs..bulantı fln hıcbısey yok bulantın ne zaman baslamıstı senın?
saçmalama yemin ediyorum sopalısın.Çocuğunu kaybetmiş biri olara hala nasıl canının istediğini yapıp engel olamıyorsun.Köpek gibide çekse canın içmiyceksin.Valla sopalıksın...Baya mutlu oldu kuzum gozlerı doldu gıttı sukur namazı kıldı ole optu cok sevınmesek mı erken mı dedı aılelere solemedık kuzum 3aydan once dusunmuyoruz :))benım tek derdım sıgara en fazla 3tane ıcebılırsın dedı dun 1tane ıctım bugun hıc ıcmedım ama canım ıstıyor
1 2tane ıcıyorum ıste canım asırı ıstıyorsen bıraktıgındq kac gunden sonra canının ıstemesı gecmıstı6. haftanın ortasında başladı ama beni mahfetti.Sonra bileklikleri keşfettim mide bulantısı önleyici onuda kullandım bir 1,5 hafta şükür şimdide geçti gayet iyiyim .Çok nadir arada oluyor..sen sigarayı bırakmadın mı hala
Ya ıcmeyınxe asırı sınırlı ve gergın oluyorum herkese satasıyorum doktorda bu daha stres yaratıyor dıe en fazla uc ıc dedı dun 1tane ıctım belırlı bı sure sonra alısılıyor mu senın canın ıstıyor mu meselasaçmalama yemin ediyorum sopalısın.Çocuğunu kaybetmiş biri olara hala nasıl canının istediğini yapıp engel olamıyorsun.Köpek gibide çekse canın içmiyceksin.Valla sopalıksın...
ben tiksinmedim ama canımda istemiyo alıştım heralde başlarda yarım içtim şuan hiç içmiyorum zamanla alışıyo insan içmemeyeSıgaradan tıksınmek ıstıyorum
1 2tane ıcıyorum ıste canım asırı ıstıyorsen bıraktıgındq kac gunden sonra canının ıstemesı gecmıstı
[/QUOT
valla benim biliyorsun gece ovulasyonla öğrendim ama emin olamadım gece son bir sigara içtim sabah kalkar kalkmaz test aldık yaptım ve birdaha içmedim canım istemiyor içmiycem diye şartlandırdım kendimi ama sigarayla geçirdiğim vakitleri özlüyorum.İşte bir kahve molası işte bir bulaşık sonrası kendimi ödüllendirme falan gibi ama onlarıda yapmıyorum.Gebeliğiim süresince değil emzirme süresincede içmeyi düşünmüyorum.Belkide vesile olur içmem hiç bilmiyorum.Ama bildiğim birşey var ovulasyon yapmaktan aciz elime işeye işeye çocuk yapmak için çaba gösteren ben bence artık içimde bir can varken ona kötülük edemem vicdanım gerçekten gaddar değil benim...
Canın ıstemıyor mu hıc?ben gunde 1ğaket ıcıyordum suan 1e dusurdum oda 0.1lık yasadıgın stres ıcmenden daha tehlıkelı dedıgı ıcın 1 2tane ıcıyorum onuda ıcmemek ıstıyorum ama delırıcek gıbı oluyorumvalla be
bende vesile olur diye düşünüyorum ki inşallah ta öle olur. aynı senin özlemlerin bende de çok oluyo ama engel oluyorum şimdilikvalla be
Umarım alısırım canımben tiksinmedim ama canımda istemiyo alıştım heralde başlarda yarım içtim şuan hiç içmiyorum zamanla alışıyo insan içmemeye
Ever vıcdanım rahat etmıyor zaten hıcbence sadece bebeğine odaklanMartilikiz07 ben şahsen evlendıkten sonra bıraktım 2 sene oldu. sonucta cocuk yapmadan önce bırakmak gerekıyormuş. ama şuan bebeğinin sağlığını düşün aklına getirme iradeni sağlam tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?