Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım alısırım canım
kesinlikle iş sende bitiyor canım benim hiç aklıma gelmiyor mu okadar çok geliyor ki.. kendimi hep başka şeylerle meşgul ediyorum kendi kendime canım istedikçe içmicem ya diyip telkin ediyorum 2. gebeliğim bu ikisinde de hiç tiksinmedim
ilk kızımda gün 1 tane içiyordum bende ama bunda içmicem kararlıyım inşallah sebep olur da doğumdan sonrada içmem

Bu gebelıgınde ne zaman bıraktın canım?

Yanı bebek ne kadarlwm bıraktın kuzum ben daha keseyı sanırım yarın gorucemde ona gore meeak ettım
canım ben kalp atışını duyana kadar dr ye gitmedim ilk 6+5 te gittim dr ye ozamana kadar içtim ama normalde çok sigara tüketen biri değilim günde 5-6 içerdim 3-4 e düşürdüm öğrenince sonra dr ye gittim kesinleşti ondan sonra bıraktım ilk zamanlar evet zor geçiyo 1-2 hafta yarım içtim günde. 20 gün olmuş baktım şimdi tarihine hiç içmiyorum

Bende bugun hıc ıxmedım bakalımmm bugun becerebılxekmıyım

Tamam denıcemmm bugun soz kuzumm bugunu atlatsam yarın alısıcam belkıde dogru dıyorsun
evet bende senin gibi oldum dedim buakşam içmicem bakalım denicem dedim içmedim sonraki günler daha kolay geçti.
bana gündüzden ziyade akşamları daha istek basıyodu yemekten sonra yatmadan önce özellikle onu bir iki gün geçirdim şimdi alıştım artık

Yaaa bana umut verdın canımmm

Karışımlar hakkında detaylı bilgi verir misiniz lütfen bizdede aynı sorun var

11 indede pozitifti kzuum. 15 indeyken tam adetin ilk gününden itibaren 14. günü oluyordu. 11. günüde 11. günü oluyordu
Arkadaşlar aynı ay içerisinde hamile kalan varmı çünkü benim basıma gelen durum ekim 18 son regli. Kasım regli olmadım kanda betaya baktırdım ayın 20di, negatifti değerim 0< sonra 27 yaptırdım 159.8 çıktı yani ben aynı ay içerisinde yumurtladım son regli tarihime göre normalde 9 haftalık olması gerekiyor fakat şuan 7 haftalığım böyle bir durum basına gelen varmı ve doktor bana kasım 12 yada 14 yumurtlamışsın dedi bilen varmı böyle bir durum başınıza geldimi hiç !?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…