- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.441
kesinlikle iş sende bitiyor canım benim hiç aklıma gelmiyor mu okadar çok geliyor ki.. kendimi hep başka şeylerle meşgul ediyorum kendi kendime canım istedikçe içmicem ya diyip telkin ediyorum 2. gebeliğim bu ikisinde de hiç tiksinmedimUmarım alısırım canım
valla benimde yemeklerden sonra şişkinlik oluyor.tiksinmelerim oluyo ama bulantım bitti şükürsenin bulantıların tamamen geçti miakrep2910 bende böyle yemekten sonra değişik bi ağrı oluyor bulantı gibi ama tam bulantı değil.
Bu gebelıgınde ne zaman bıraktın canım?kesinlikle iş sende bitiyor canım benim hiç aklıma gelmiyor mu okadar çok geliyor ki.. kendimi hep başka şeylerle meşgul ediyorum kendi kendime canım istedikçe içmicem ya diyip telkin ediyorum 2. gebeliğim bu ikisinde de hiç tiksinmedim
ilk kızımda gün 1 tane içiyordum bende ama bunda içmicem kararlıyım inşallah sebep olur da doğumdan sonrada içmem
1 ay olmuştur canım belki biraz geçmişte olabilirBu gebelıgınde ne zaman bıraktın canım?
Yanı bebek ne kadarlwm bıraktın kuzum ben daha keseyı sanırım yarın gorucemde ona gore meeak ettım1 ay olmuştur canım belki biraz geçmişte olabilir
canım ben kalp atışını duyana kadar dr ye gitmedim ilk 6+5 te gittim dr ye ozamana kadar içtim ama normalde çok sigara tüketen biri değilim günde 5-6 içerdim 3-4 e düşürdüm öğrenince sonra dr ye gittim kesinleşti ondan sonra bıraktım ilk zamanlar evet zor geçiyo 1-2 hafta yarım içtim günde. 20 gün olmuş baktım şimdi tarihine hiç içmiyorumYanı bebek ne kadarlwm bıraktın kuzum ben daha keseyı sanırım yarın gorucemde ona gore meeak ettım
Bende bugun hıc ıxmedım bakalımmm bugun becerebılxekmıyımcanım ben kalp atışını duyana kadar dr ye gitmedim ilk 6+5 te gittim dr ye ozamana kadar içtim ama normalde çok sigara tüketen biri değilim günde 5-6 içerdim 3-4 e düşürdüm öğrenince sonra dr ye gittim kesinleşti ondan sonra bıraktım ilk zamanlar evet zor geçiyo 1-2 hafta yarım içtim günde. 20 gün olmuş baktım şimdi tarihine hiç içmiyorum
bunu hiç içmeden geçirirsen inan yarın daha kolay geçer yaparsın sen güveniyorum sanaBende bugun hıc ıxmedım bakalımmm bugun becerebılxekmıyım
Tamam denıcemmm bugun soz kuzumm bugunu atlatsam yarın alısıcam belkıde dogru dıyorsunbunu hiç içmeden geçirirsen inan yarın daha kolay geçer yaparsın sen güveniyorum sana
evet bende senin gibi oldum dedim buakşam içmicem bakalım denicem dedim içmedim sonraki günler daha kolay geçti.Tamam denıcemmm bugun soz kuzumm bugunu atlatsam yarın alısıcam belkıde dogru dıyorsun
Yaaa bana umut verdın canımmmevet bende senin gibi oldum dedim buakşam içmicem bakalım denicem dedim içmedim sonraki günler daha kolay geçti.
bana gündüzden ziyade akşamları daha istek basıyodu yemekten sonra yatmadan önce özellikle onu bir iki gün geçirdim şimdi alıştım artık
Ne kadar surede alıstın pekı ıcmemeye?merhaba arkadaşlar bende ikinci hamileliğimi yaşıyorum. günde bir buçuk paket sigara içerken bir günde bıraktım. Darısı isteyenlere hepinize sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum :)
Yok kiz yok gelmiyo yerine kirmizilari göndermisvar kız var geliyo minik yavaş yavaş ne güzellll. :)
aaa test mi bozukmuşşş bariz belliydi...Yok kiz yok gelmiyo yerine kirmizilari göndermisşaka gibi ama regl oldum. Daha da regl 5 gün gecmeden test yapmam
Karışımlar hakkında detaylı bilgi verir misiniz lütfen bizdede aynı sorun varileri hareketli 0
ama gel görki 140 milyon spermi var çok fazla.
Zerdonun dediği şey Morfoloji %1 bızımde öyle.
Ultrason yapıldı varikosel cıkmadı.
Tamamen bıtkısel seylerle duzelcek dedi bende Bursadaki en iyi aktara gittim ordan bi sürü karısım aldım bunların yaptıgı ozel karısımlardan
bundan 3 posta bitirsin dedi. şuanda 2. postaya yeni geçtik
Arkadaşlar aynı ay içerisinde hamile kalan varmı çünkü benim basıma gelen durum ekim 18 son regli. Kasım regli olmadım kanda betaya baktırdım ayın 20di, negatifti değerim 0< sonra 27 yaptırdım 159.8 çıktı11 indede pozitifti kzuum. 15 indeyken tam adetin ilk gününden itibaren 14. günü oluyordu. 11. günüde 11. günü oluyordu
merhaba canım ilk gebeliklerde hareketler 18-20. haftalardan sonra hissediliyormuş. ben çok erken hissetmiştim ama 20 lerden sonra hissedilmeside normalmişKızlar merhaba 20 hafta 6 günlük hamileyim. Ama hala içimde hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum. Erken mi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?