Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
,

Merhaba vanm tam olarak ayni sorun bizdede var sperm 100 milyon ustu hareket 0 ve morfoloji 2 neler yapiyosunuz bu surecte

Selam canım,

Her sabah zeytınyagında bekletilmiş kuru incir
doktorun verdiği her gun 1 adet impryl hap
Her sabah 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi ( 1 hafta önce bitti daha almadım)
her gün bitter cikolata, muz,nar, aksamları 1 bardak havuc suyu, ceviz fındık badem,
aktardan özel karışım aksamları 1 kaşık macun (macunun içinde ginseng keçi boynuzu arı sütü aklınıza ne geliyorsa var.
ve yine aktardan bi karısım yaptı idrar yollarını temızleyen bir çay onu kaynatıp dolaba koyuyorum sabah akşam içiyor.
Haftada 1 balık tüketiyoruz mutlaka. içki sigara kesinlikle yok ağzına bile koymuyor. Abur cubur yok.

Yukarıda yazdıklarımı HER ALLAHIN GÜNÜ veriyorum :)
Bizim buradaki aktar tükürükle bakıyor ona pek guvenmesem de ilerleme var dedi ama ben sperm testi için şubatı beklıyorum

Doktor bize sayının bu kadar yüksek olupta hızın 0 olması genetikte bişey olduguna işaret olabilir dedi. Ben yükselceğine inanıyorum çünkü bu sayfada bicok kişide okudum ve düzeldiğini gördüm. Hiç spermi olmayan insanlar bile hamile kaldılar.
Bakalım hayırlısı artık :)

Karışımlar hakkında detaylı bilgi verir misiniz lütfen bizdede aynı sorun var

Banda 3 tane içe bilirsin normal dedi

Kızlar merhaba 20 hafta 6 günlük hamileyim. Ama hala içimde hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum. Erken mi henüz
Selam kuzum normal ilk gebelik se bende ilk gebeliğimde gec hissetmiştim bu gebeligimde 13 haftamda hissetim

Merhaba kızlar bende hamileyim 6+2 dün kalp atışını duyduk çok farklı bir duyguydu Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım ben akıntım olmasa hamıle oldugumu anlamı am hıcbıseyım yok aeada adet olcakmıs gıbı kasıklarıma bısey gırıyo o var sadece bu normal mı
gayet normal cnm benimde baya oldu hatta kasık ve alt karnıma kramp giriyordu şükür yeni yeni geçti ama hala karın ağrım var böyle inceden
aynı benimde bulantılar azaldi şükür göğüslerim uçları ve çevresi acayip kaşınıyor nedense ya sende de var mı
Kızlar doktorumuza gıttık kesemıZı gorduk haftaya kalp atısları ıcın cagırdı akrep2910
gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Merhaba kızlar bende hamileyim 6+2 dün kalp atışını duyduk çok farklı bir duyguydu Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aaaa bende 6+1de kalp atısı ıcın gıdıcem fogu kısı duyamazsın daha erken demıstı ama sız duymussunuz cok sevındım ınsallah bende duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…