- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.461
,
Merhaba vanm tam olarak ayni sorun bizdede var sperm 100 milyon ustu hareket 0 ve morfoloji 2 neler yapiyosunuz bu surecte
Karışımlar hakkında detaylı bilgi verir misiniz lütfen bizdede aynı sorun var
Hyr beli değil dahacinsiyet belli oldumu senin
Banda 3 tane içe bilirsin normal dediYa ıcmeyınxe asırı sınırlı ve gergın oluyorum herkese satasıyorum doktorda bu daha stres yaratıyor dıe en fazla uc ıc dedı dun 1tane ıctım belırlı bı sure sonra alısılıyor mu senın canın ıstıyor mu mesela
Selam kuzum normal ilk gebelik se bende ilk gebeliğimde gec hissetmiştim bu gebeligimde 13 haftamda hissetimKızlar merhaba 20 hafta 6 günlük hamileyim. Ama hala içimde hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum. Erken mi henüz
Icıyormusun canımBanda 3 tane içe bilirsin normal dedi
12-14 gün arası beta yükselir diye biliyorum 5-6- gün rahimde gezmesi yerleşip kana karışması falan okadar buluyor galiba11 i pozitifse ve varsayalım o günlerde tuttuysa 8 gün oldu sizce ne zaman beta hcg yükselir
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar doktorumuza gıttık kesemıZı gorduk haftaya kalp atısları ıcın cagırdıakrep2910 ♥
Aminnn darısı tum ıstwyenlere nasıp olsunhayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hadi gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün inşallahhhKızlar doktorumuza gıttık kesemıZı gorduk haftaya kalp atısları ıcın cagırdıakrep2910 ♥
Aminn kuzum hepımızınkı ınsallahhadi gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün inşallahhh
aferin kuzum sana bak isteyince oluyor dimi ilk önce kendi kendini telkin ediceksin içmicem diye . 2 gün sonra inan bak alışıcaksın bu duruma
Evet kuzum bencedeee dunu atlattım cok sukur:)aferin kuzum sana bak isteyince oluyor dimi ilk önce kendi kendini telkin ediceksin içmicem diye . 2 gün sonra inan bak alışıcaksın bu duruma
bir iki gün zor geçebilir sakın yenik düşmeEvet kuzum bencedeee dunu atlattım cok sukur:)
Kuzum dunu atlattıgım ıcın bıdaha asla ıcmembir iki gün zor geçebilir sakın yenik düşme
maşallah aferin sana
gayet normal cnm benimde baya oldu hatta kasık ve alt karnıma kramp giriyordu şükür yeni yeni geçti ama hala karın ağrım var böyle incedenCanım ben akıntım olmasa hamıle oldugumu anlamı am hıcbıseyım yok aeada adet olcakmıs gıbı kasıklarıma bısey gırıyo o var sadece bu normal mı
aynı benimde bulantılar azaldi şükür göğüslerim uçları ve çevresi acayip kaşınıyor nedense ya sende de var mıvalla beni regli olacakmışım gibi 2 ay boyunca hissettim.3 ayım bitecek kısmetse düşün artık çok normal hala regli olcakmış gibi belirti yaşaman...Vallla ben iyim şükür bulantılarım da bitti.Halsizlik uyku birde göğüslerim çok fazla sızlıyo uçları...
gözün aydın canımKızlar doktorumuza gıttık kesemıZı gorduk haftaya kalp atısları ıcın cagırdıakrep2910 ♥
Aaaa bende 6+1de kalp atısı ıcın gıdıcem fogu kısı duyamazsın daha erken demıstı ama sız duymussunuz cok sevındım ınsallah bende duyarımMerhaba kızlar bende hamileyim 6+2 dün kalp atışını duyduk çok farklı bir duyguydu Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?