1 sene az 3 sene ustune gebeyim bende . sagliginiz daha onemli ya size bisey olurda cocuk oksuz kalirsaMerhaba güzel hanımlar,
1 yılımız daha dolmadı evleneli. Benim bazı sağlık problemlerim var. Kalple ilgili ve bu yüzden doktorum hamile kalıp doğum yapman riskli diyor. Başka doktorlara da gittim ve hepsi böyle konuşuyor. Yüzde ellinin üzerinde ölüm riski var diyorlar. Benimse içim gidiyor çocuk görünce. Eşim de acayip sever çocukları. O kesinlikle istemiyor risk almamızı. Asla seni riske atmam diyor.
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır mıydınız? Allah ne yazmışsa o olur deyip doğurur muydunuz, yoksa hiç bu işe girmez miydiniz?
hamilelik çok zorlayıcı bir süreç değil esasında.dogumda epidural sezeryan felan olur genel anastezi almadan olabilir ben denerdim ama sonrası onu annesiz bırakma olayı beni daha çok düşündürürdü.
Hayatınızı yaşamaya bakın çocuk düşünmek sizin için çok erken benceMerhaba güzel hanımlar,
1 yılımız daha dolmadı evleneli. Benim bazı sağlık problemlerim var. Kalple ilgili ve bu yüzden doktorum hamile kalıp doğum yapman riskli diyor. Başka doktorlara da gittim ve hepsi böyle konuşuyor. Yüzde ellinin üzerinde ölüm riski var diyorlar. Benimse içim gidiyor çocuk görünce. Eşim de acayip sever çocukları. O kesinlikle istemiyor risk almamızı. Asla seni riske atmam diyor.
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır
Benimde tanıdığım bir Bayan var kalbiyle ilgili sıkıntısı olan ama onun durumu cok ciddi.Doğum yaptı çok riskliydi göze aldı o.Şimdi iyiki diyor.Tabi ki bende risk alırdım.Allah yardım eder Nasıl olsa ona bırakırsanız gerisini olmuş bilin Allah'ın izniyle.Merhaba güzel hanımlar,
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır mıydınız? Allah ne yazmışsa o olur deyip doğurur muydunuz, yoksa hiç bu işe girmez miydiniz?
Bana alıntı yapman alakasız en azından, ben dini açıdan yorum yapmam, yapanları da okumadan konudan çıktığım için alakasını anlamadımNasil mi getirdim yukarıda birileri yazmis farkettiysen allah ne derse en sonunda o olur zaten mantiginda bir seyler. Sence cok mu alakasiz?
Bana alıntı yapman alakasız en azından, ben dini açıdan yorum yapmam, yapanları da okumadan konudan çıktığım için alakasını anlamadım
Bu tevekkül değil, tedbirsizlik... Deveni bağla öyle tevekkül et demiş Allah resulu... Allah kulunu tecrübe eder, kul Allahı tecrübe edemez, dur bakayım zaten gücü herşeye yeterdi diye bir anlayış sakat bir anlayış...Herseye ragmen hamile kalirdım Allah'ın mucizesi bitmez .. Allah var gam yok tevekkul ederdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?