- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
- Konu Sahibi babymaster
-
Bende bugün cildiye uzmanına gittim bana roucutanne önerdi yarın tahlil yaptırıp başlıcam güçlü bir güneş koruyucu da yazacak ama aranızda garnierin güneş koruyucusunu kullanan varsa doktor kesinlikle kullanmayın dedi bilginiz olsun
şu ilacı hiç sevmiyorum ama mecburum tek çaren bu dediseneye bu zamanlar güzel bir cildim olur inş
Canım seninle aynı dönem başlayacağız desene...
Merak etme çook güzel cildimiz olacak.
Gelişmelerden haberdar et tatlım bizi
Tamam canım kullanan herkes paylaşsın inşallah bebek gibi ciltlerimiz olsunn:)
bende kullandım bunu ama 17 yaşımda falandı uzun zaman oldu 9 sene geçti aradan çok sivilcem vardı 1 haftada geçirdi cildi çok kuruttuğundan bepanten krem vermişti onu kullanıyodm sürekli pul pul dökülmeler oluyodu çünkü güneşe çıkarkende güneş kremi kullanıyodum kilo almadım çok uzun süre kullanmadığımdan ama insanın psikolejisini biraz bozuyo yan etkilerinde bile yazıyodu intihar gbi durumlarda karşılaşılabiliyomuş yanlış hatırlamıyosam bide böbreklerde sorun yaratabiliyo onuda tahlille bir sorun olup olmadığını kontrol altında tutabiliyolar zten umarım kurtulursun sende
ben bugün kan tahlillerimmi yaptırdım yarın gidicem doktora banada 30 ml ile başlarız demişti. yarın alırım
bu ilaç illet bir ilaçtır canım... ve ben bu ilacı kullandıktan sonra pek etkilemediği %98'lik kısımdanım canım.. bu yüzden bu ilacı boşu boşuna kullanmış olmak sinirlerimi zıplatıyor... illet bir ilaçtır... dudakların şişer balon gibi olur benim gibi kalın dudaklıysan anjelina jolie'ye dönersin, kilo aldırır ilk aylar.... derin pul pul olur dökülür... sürekli nemlendirici lazım.. dudakların çatlar, derin dökülmeye başladığı için kafanda kocaman kocaman kepekler oluşur... hala hatırlatıkça tüylerim diken diken oluyor....
umarım işe yarar canım.. o kadar eziyeti boşa çeken biri olarak acayip sinir bozucu bir durum oluyor...
Karaciğer sorunu yapıyormuş canım, doktora psikolojik rahatsızlık yapar mı dedim güldü resmen bana :26:
Tabi ki de yapmaz ilaç kullanırken bu tarz rahatsızlık geçiren kişilerde genelde başka sorun oluyor ama ilaç çok yan etkili olduğu için ilaç yaptı diyorlar dedi.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir sivilce, akne tedavisi görüyordum.
Kullanmadığım krem, hap kalmadı ama malesef sivilcelerim azalmak yerine iyice arttı, çok rahatsızlık duymaya başladım. Yüzümde pek olmuyor tek tük ama sırtımda ki sivilceler canımı acıtıyor artık.
Doktorum roaccutane kullanmamı söyledi. Pazartesi tahlil yapıp başlayacağım. Yaz olduğu için ilk aylar dozunu az tutup kışa dorğru yükselteceğini söyledi.
Ama yan etkisi çok olan bir ilaçmış onu geçtim güneşe çıkmamam gerekiyormuş.
Bu ilacı kullanan arkadaşlar size bir kaç sorum var.
1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs..
2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı?
3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu?
4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi?
5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı?
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
bende geçen sene ağustos ayında başladım ilaca. aynısı değil ama aynı etkileri yapıyor.
yazın güneş kremi sürüyordum yüzüme ve mümkün oldukça dışarı çıkmıyordum.
ben 8 ay kullandım geçen mart gibi bıraktım.şuan hafif olarak izlerim var ama doktor iz geçirici krem veriyormuş ben almadım onu. zamanla soluyor zaten izler ilk zamanlardaki gibi değil.
benim cildim çok kuru olduğu için ekstre bir krem verdi doktor. günde 3 defa krem sürüyordum yüzüme ama son 3 ay hiç sürmemeye başlamıştım.sanırım cildim alışmıştı.
hap kullanırken ağda yapılmıyor çünkü cilt çok hassaslaştığı için iz kalma ihitmali çok yüksek.
kilo aldırmıyor aksine zayıflatıyor ben etrafımdakilerden hep öle gördüm.
ben bu sivilceden çok çektim.allah kimseye çektirmesin.benimkiler anormal derecedeydi.
ek olarak ilac içtiğim dönemde bol bol su içtim.dudaklarıma sürekli krem sürdüm.hiç makyaj yapmadım.mümkün oldukça sivilcelerle uğraşmamaya çalıştım.
şimdi gören herkez ne kadar güzel olmuş yüzün diyor. az biraz iz var onlarda biterse tam olacak inş.
sana şimdiden allah sabır versin.
Bayanlarda sivilce probleminin sebebi genellikle 'polikistik over' denilen yumurtalıklarla ilgili bir problemdir. Kadın dogum'a gidip yumurtalıklarınızı ultrason ile bu problem için kontrol ettirin. Çözümü dogum kontrol hapıdr. İlk ayda sivilcelerinizin geçtigini farkedersiniz.
bende 5,5 ay kullandım bu ilacı.. kabul yan etkisi çok olan bi ilaç ama o kadar uzun tedavilere rağmen sivilcenin tek çözümü... güneşe pek çıkmamaya gayret gösterdim yüzümde sivilceler çıktı ama öyle aşırı değil ve 3. aydan itibaren inanılmaz etkisini gördüm... bir daha hiç sivilce çıkarmadım tedaviden sonra ufak tefek bi iki tane stresten sadece.. ama şunu söyleyeyim cildimde hassaslık oluştu ama sivilcelerden kurtulmaya değerMerhaba arkadaşlar uzun süredir sivilce, akne tedavisi görüyordum.
Kullanmadığım krem, hap kalmadı ama malesef sivilcelerim azalmak yerine iyice arttı, çok rahatsızlık duymaya başladım. Yüzümde pek olmuyor tek tük ama sırtımda ki sivilceler canımı acıtıyor artık.
Doktorum roaccutane kullanmamı söyledi. Pazartesi tahlil yapıp başlayacağım. Yaz olduğu için ilk aylar dozunu az tutup kışa dorğru yükselteceğini söyledi.
Ama yan etkisi çok olan bir ilaçmış onu geçtim güneşe çıkmamam gerekiyormuş.
Bu ilacı kullanan arkadaşlar size bir kaç sorum var.
1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs..
2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı?
3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu?
4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi?
5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı?
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?