Sivilceli Ciltler Roaccutane kullanan arkadaşlar yarım edebilir misiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende 5 ay kullandım..ilk aydan itibaren aşırı şekilde sivilce çıktı sokağa çıkamaz duruma geldim..iltihaplı sivilceydi..
Koruyucu kremlerle ciltini rahatlatabilirsin..o dönem benim için çok zor geçti..bir süre sosyal hayatıma ara verdim..sivilceler beni hayata küstürmüştü..
sonuç 4.ay epey azaldı 5.ay tamamen bitti..kesinlikle sıkma oynama sivilcelerle yoksa iz kalır..
sivilcelerin geçtiği yerler kırmızı leke kaldı, zamanla onlarda geçti çok şükür..

Kızlar buraya yeni üye oldum, ilk kez de burda yazıyorum:)

Canım benim de bugün 1. ayım bitti, doktora gittim, kan verdim. Aslında yüzümdeki sivilceler ve siyah noktalar çoğaldı ki, ben de haziranda başladım. Ama ben evdeyim sürekli, dışarı çıkıyorum arada ama çıkmadan evvel doktorun önerdiği Solante Marka güneş kremini kullanıyorum. Bi hayli pahalı, 85 civarı Bi de Isokelit diye bir dudak koruyucu kullanıyorum. İlk haftadan başladı sivilceler hala var ama işe yarayacağını düşünüyorum. Bu arada yazın güneşe çıkarken yüksek faktörlü güneş kremini bile bi kaç saatte bir yenilemek gerekiyor. Ben bi yandan da çok uyamasam da Karatay diyetine başladım. 4 kilo verdim 20 günde. Fakat ilaç kilo aldırabilir çünkü ben prospektüsü okuduğumda kortizol içerdiğini okumuştum. Kortizol kilo aldıran bir hormon, tuzdan uzak durmak gerekiyor. (Ben tuz kullanmadığım için sorun olmadı) Bu arada fotoğraflarını da çek bence hafta hafta olmasa bile ay ay, kendindeki değişikliği görürsün . Ben çektim 2. haftada, bugün tam 1 ay doldu bir kez daha çekicem. Buraya da yeni bir konu başlığıyla koymayı planlıyorum :)

peki hangi ciltlere veriliyor bu ilaçç yani benimde sivilcelerim var cildiye doktoruna gitmiştim ama beyefendi bana saçma sapan ilaçlar verdi cildimdeki sivilceler canımı acıtıyodu onlar yüzünden.. bende bu ilacı söyledim veremez misiniz dedim çok yan etkisi var vermemem daha iyi dedi..
Şimdi gitsem yalvarsam yakarsam verir mi acaba?
Çünkü suratımdaki sivilceler çok değil ( ) ama kızarıklık varr helede gülünce domates gibi kızarıyorum valla makyaj falan yapıyorum Allahtan iyi kapatıyorum.Daha fazla zarar verdiğini de biliyorum ama
Her neysee, sizce doktorum banada verir mi ilacı, eğer tekrar gidersem?? yani isteyene veriliyor mu?

http://soncareroaccutane.kadinlarkulubu.com.tr/ roaccutane kullanmaya başlıyorum ve her gelişmeyi sizinle paylaşmak için blog açtım, bu süreci merak edenler linke tıklayıp takip edebilirler :) herkese güzel parıl parıl bir cilt ve mutlu günler diliyorumm..
soncareroaccutane.kadinlarkulubu.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…