- Konu Sahibi babymaster
-
bepanthen bildiğim kadarıyla tüylenme yapıyor ama .s ben nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı karışımı kullanmaya başladım ikiside e vitamini yönünden çok zenginlermiş sanki kızarıklıklarım hafifliyor gibi
birde kızlr benim yüzüm başlarda kızardı fln ama uzun zamndır hap hiç cildimi acıtmadı sanırım bu yüz yıkama jelimle alakalı bir şey
bepanthen bildiğim kadarıyla tüylenme yapıyor ama .s ben nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı karışımı kullanmaya başladım ikiside e vitamini yönünden çok zenginlermiş sanki kızarıklıklarım hafifliyor gibi
birde kızlr benim yüzüm başlarda kızardı fln ama uzun zamndır hap hiç cildimi acıtmadı sanırım bu yüz yıkama jelimle alakalı bir şey
Merhaba arkadaşlar uzun süredir sivilce, akne tedavisi görüyordum.
Kullanmadığım krem, hap kalmadı ama malesef sivilcelerim azalmak yerine iyice arttı, çok rahatsızlık duymaya başladım. Yüzümde pek olmuyor tek tük ama sırtımda ki sivilceler canımı acıtıyor artık.
Doktorum roaccutane kullanmamı söyledi. Pazartesi tahlil yapıp başlayacağım. Yaz olduğu için ilk aylar dozunu az tutup kışa dorğru yükselteceğini söyledi.
Ama yan etkisi çok olan bir ilaçmış onu geçtim güneşe çıkmamam gerekiyormuş.
Bu ilacı kullanan arkadaşlar size bir kaç sorum var.
1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs..
2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı?
3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu?
4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi?
5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı?
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
Kızlar yarın doktora gideceğim, sonucuma göre artık başlayacağım kapa.
Bu arada Doa kozmetiğin fesleğenli kremini kullanmaya başladım inanılmaz derece nemlendiriyor. Çok beğendim. Kesinlikle öneriyorum. Yarın içine e vitamini kıracağım sürekli kullanacağım.
fesleğenli kremi bende kullanıyorum memnunum bence ona devam et dudakların ihmal etme hatta blistex med plus al mutlaka yüzünü düzgün bir temizleyiciyle temizle sabun kullanma sakın
Merhaba arkadaşlar uzun süredir sivilce, akne tedavisi görüyordum.
Kullanmadığım krem, hap kalmadı ama malesef sivilcelerim azalmak yerine iyice arttı, çok rahatsızlık duymaya başladım. Yüzümde pek olmuyor tek tük ama sırtımda ki sivilceler canımı acıtıyor artık.
Doktorum roaccutane kullanmamı söyledi. Pazartesi tahlil yapıp başlayacağım. Yaz olduğu için ilk aylar dozunu az tutup kışa dorğru yükselteceğini söyledi.
Ama yan etkisi çok olan bir ilaçmış onu geçtim güneşe çıkmamam gerekiyormuş.
Bu ilacı kullanan arkadaşlar size bir kaç sorum var.
1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs..
2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı?
3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu?
4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi?
5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı?
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
Canım önerebileceğin bir yüz temizleme jeli var mı? Dermokil'in kini kullanmıştım bir ara çok iyi gelmişti yine onu mu alsam :26:
karma ciltler için olsun ama yumuşak bir şey olsun ben bioderma kullanıyorum memnunum pahalı gibi geliyor ama gramaj olarak diğerlerinden büyük ve benim cildimi hiç kurutmadı göz makyajımı bile temizliyor daha ucuz bir şey istersen neutrogena olabilir
Kızlar bu fotoğrafları şimdi çektim, şuan ki yüzüm yani.
Ara ara yükleyeceğim fotoğraf tedavi süresinde merak eden arkadaşlar takip edebilirler.
Umarım bu sivilcelerden eser kalmayacak.
Eki Görüntüle 737570
Eki Görüntüle 737571
bunun için mi kullanıyorsun ? canım sende hiç bir şey yok başka bir doktora git bukadarcık şey için o kadar eziyet çekme derim yazık günah bak biodermanın ürünlerini incele faydalı olucaklardır ama bu ilacı bunun için kullanma
Canım yüzüm böylede sırtım felaket. Doktor o yüzden verdi zaten. Sırtıma denemediğim kullanmadığım ilaç kalmadı. Şu fotoğrafta gördüğün sivilcenin bütün sırt ve omzumu kapladığını düşün.
Şanslıyım ki yüzüm sırtım gibi değil. Yoksa insan içine çıkamazdım.
sırtını bilemem tabi ben sadece yüzün böyle sandım korktum
Canım keşke sadece yüzüm olsa hiç girer miyim böyle işlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?