Sivilceli Ciltler ROACUTANE kullananlar gün gün paylaşalım SİVİLCELERİ AŞALIMMMM !!! :) PÜRÜZSÜZ OLALIM

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kizlar birsey soracagim benimde cilt problemim var.turkiyeye dondugumde doktora gitmeyi dusunuyorum.ama inanin yasima cilt turume bakmadan hatta yuzume bakmadan bana krem yazan doktorlar gordum.bursa yada izmirde doktora gidebilirim bana doktor tavsiyeniz var mi ? ve bu ilaci herkese yaziyorlar mi? yan etkileri tam olarak neler ? ozel doktor mu yoksa devlet mi tavsiye edersiniz ? gerci yurt disinda calistigim icin herhalde devlete gozukemem bende bilemiyorum.birde rica etsem oncesi ve sonrasi diye foto paylasabilir misiniz ? gercekten merak ediyorum.simdiden tesekkurler..

benim arkadaşım türkan özilhan hastanesine gitmişte izmirde . ona roacutane yazmıştı kullandı maşallh taş gibi bi hatun oldu yüzü sivilceden gözükmezdi. alerjin varsa yada böbrek rahatszlığn o zaman vermezler. ben doktora gitmeden kullanıyorum malesef iş yerim izin vermior pehriz yapıyorum . dudaklarını çatlatıo yüzün pul pul dökülüo hafif yanma oluo ciltte pehriz edersen kolestrol probleminde olmaz . yurtdışında çalışsan bile ücretli olarak bakınırsın tıbbi sekreterim eşrefpaşa hastanesine de gidebilirsin daha temiz sakin bir yer.

Bende aknetrent kullanyorum aynı ilaç zaten. İlthaplı sivilcelerm çıkıyo ya ins geçer ne zaman biter kusma dönemi :-(

kusma dönemine ne zaman girdin canım bende şuan için bişi yok. dudaklarım kuruo sivilceler çoğaldı gözeneklerim büyüdü burun kenarlarımda döküntüler var ve yanma hissi hassaslaştı çok susuyorum birde ama kusmam yok ay olmaz inşallah da . ne kadar zamandır kullanıosun ?

geçmiş olsun canım benimde bazen arada bi belime bişey dürtülüo gibi oluodu hıııı ilaçtanmış demek bu da .. inşallah bu dönemi sorunsuz bi şekilde atlatırız sağlığımızdan da olmayalım da allah korusun

kizlar bu tedavi asagi yukari kac ay suruyor.ben subatta turkiyede doktora gozukmek istiyorum.eger bu ilaci verirse mart nisan aylarinda turkiyede olmayacagim icin kontrol olamam bu bir sorun teskil eder mi ? mayis basi turkiyede olacagim ve agustosta dugunum var.sizce o zamana kadar tedavim tamamlanir mi ? geldigimde calismiyor olurum o yuzden evde atlatirim diye dusunuyorum.eger 4 ayda gecerse tabi.sonrasinda is bulmak zorundayim.

Merhaba kızlar bundan 5 yıl once 8 ay roacutane kullandım ve sonuc mukemmeldı 4 yıl boyunca tek bır sıvılcem cıkmadı amasu son 9 aydır yuzumun heryerını tekrar sıvılce bastı ve cukur cukur leke bırakıyorlar psıkolojım bozuldu yenıden bu ılaca baslamalımıyım bılmıyorum

sivilce yoğunluğuna bağlı ve yapısına canım 4/6/8 ay gibi değişio tedavi süreci. dikkat edersen problem çıkmaz sanırım yine de kesin bişi diyemiyorum bende doktorsuz kullanıyorum şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür

canım sen bi cildiyeye yada kadın doğuma git bence ya ciğerlerinden kaynaklanıo yada kis varsa ondanda kaynaklanıo olabilir. benim anneminde öle oldu çünkü tedavi sürencinde yoktu 1 sene sonra çıktı o da artık sıkıldı sivilce sorunundan bıraktı hastaneye gitmeyi. içi sert olansa o iz bırakıo die biliorum. elma sirkesi ile yüzünü temizle kan dolaşımını arttırıyo cildin tazelenmesini sağlıo ve sivilce rengini açıo

gün gün bildirelim demişsnz bnde fotoğraf ekledm gelişmeleri görün diye canım :) 1 ayı bitirmeme 10 gün kaldı canım . Şu an belirgin bir yan etkim yok dudaklarım kurudu ama çok değil. Günü dudaklrma nemlendirci sürmeden geçirdm bişey yok. aslında en başında krem sürmeseydm de kurumayacakmış dudaklarım hiç krem sürdükçe deri yenileyp soyuluyo ya bnde kuruyor zannediyorum sürmedm krem bugün bişey yok ( bu fotografta 18 günlük gelişme ) yüzüm birz kötüleşti yüzümm değilde benm sivilcelerin kendisi soyuluyo ya

arasında fark var canım inşallah tez zamanda kurtuluruz. Ben bu sabah dudağıma vazelin sürmeden işe geldim aynaya bi baktım kan içinde kalmış dudağım alt üst çatlamış kanamış dökülmelerimde çoğaldı iyice oyy oyyy geçse hemen

Kızlar bir ay olucak nerdeyse ama yüzmde çk sivılce çkmaya başladı eskileride iyice belirgenleşti ben burdaym dyolar resmen ne yapıcam ben .yüz temzlemek içn de bşey kullanmyorum tedavyi destekleyci ne kullanabilirim :-(

elma sirkesi biraz kuruma yaptırıo ve sivilce rengini lekelerini de azda olsa açıo onu kullanabilirsin. sirkenin içine az bişey suda ekle çok yoğun olursa yakabilir sivilceyi...

benim cildim de akne fazla yok . Gözenek , siyah nokta ve sivilce lekelerinden rahatsız oluyorum . şimdi ki durumum bu

canım sen ne alemsin ya yüzün çok iiyiiii, bu ilaca başlamanı gerektirecek bir durumun yok ki ;s

herkes öyle diyor ama sürekli çıkıyor bu şuan çıkmamış hali dudak üstü ve çenemde sivilce lekeleri alın burun ve yanak çevremde siyah nokta temiz tuttğum halde ve gözenekler büyük fotoda bile belli ilerde daha belrgin olmasından korkuyorum . O yüzden 10mg kullanıyorum tüm sorunlar kalksın bebek totosu gibi olsun istiyorum :) ahhh inşallh da düzelir bi umut işte..

ben senin cildinde birsey göremedim
bu ilaci kullaniyorsan birkac ay daha kltü yapar cildini daha siniri bozulur

ben senin cildinde birsey göremedim
bu ilaci kullaniyorsan birkac ay daha kltü yapar cildini daha siniri bozulur

böyle hep çıkçağına bi anda çıkıp bitsin daha iyi ya sözüm olck yakında o zamana kadr biter diye düşünüyorm düzgün bi cilde sahip olayım . Bunun öncesinde yanaklarım alnım dudak üstüm berbattı imex sayesinde birazndan kurtldum izleri kaldı ama halada çıkıor çok rahatsızlık verio sadece bir yada iki gün sivilcesz geziorum ama tabi lekeleri oluyor bi kaç güne bksam yine çıkmış şuanki halii temiz regl dönemndeyim çoğalması gerekio aslında ama ilacın etkisi mi var anlamadım bi kaç küçük sivilce çıktı

elma sirkesi biraz kuruma yaptırıo ve sivilce rengini lekelerini de azda olsa açıo onu kullanabilirsin. sirkenin içine az bişey suda ekle çok yoğun olursa yakabilir sivilceyi...

Bu tarz seyler kullandm işe yaramadı :-( dermokozmetik urün kullanıcam varmı bldgn eczanede olan güzel bi temizleyici cnım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…