- Konu Sahibi balbocegi35
-
kizlar birsey soracagim benimde cilt problemim var.turkiyeye dondugumde doktora gitmeyi dusunuyorum.ama inanin yasima cilt turume bakmadan hatta yuzume bakmadan bana krem yazan doktorlar gordum.bursa yada izmirde doktora gidebilirim bana doktor tavsiyeniz var mi ? ve bu ilaci herkese yaziyorlar mi? yan etkileri tam olarak neler ? ozel doktor mu yoksa devlet mi tavsiye edersiniz ? gerci yurt disinda calistigim icin herhalde devlete gozukemem bende bilemiyorum.birde rica etsem oncesi ve sonrasi diye foto paylasabilir misiniz ? gercekten merak ediyorum.simdiden tesekkurler..
Bende aknetrent kullanyorum aynı ilaç zaten. İlthaplı sivilcelerm çıkıyo ya ins geçer ne zaman biter kusma dönemi :-(
ben o gün doktora gittiğimde suratımda hiç makyaj yoktu laf arasında söyledim normalde fondöten kullandığımı sanırım tam anlamadı fondöten de çoğaltabilir dedi sadece ben de bıraktım artık sürmeyi kendim böyle daha iyi görebilirim cildimdeki değişiklikleri bende de susama var evet biraz da belimde ağrı var gibi her zaman değil arada hareket edince oilatium diye bi sabun verdi doktor onunla temizle dedi sadece bugün sürdüm o da sanki daha bi kuruluk hissi verdi gibi ilaçtandan da olabilir la roche possay in jel temizleyicisi var ben de asında hafif bi temizleyici normalde iyi geliyodu bana belki yine ona dönerim tavsiye eden çok oluyo beslenme konusunda da bugün doktoru aradım yağlı yeme sadece dedi bel ağrımı sormayı unuttum
Cok iyi olmus bu basligi acmaniz, ben de takip edeyim. Kullanmayi dusunuyorum...
kizlar bu tedavi asagi yukari kac ay suruyor.ben subatta turkiyede doktora gozukmek istiyorum.eger bu ilaci verirse mart nisan aylarinda turkiyede olmayacagim icin kontrol olamam bu bir sorun teskil eder mi ? mayis basi turkiyede olacagim ve agustosta dugunum var.sizce o zamana kadar tedavim tamamlanir mi ? geldigimde calismiyor olurum o yuzden evde atlatirim diye dusunuyorum.eger 4 ayda gecerse tabi.sonrasinda is bulmak zorundayim.
Merhaba kızlar bundan 5 yıl once 8 ay roacutane kullandım ve sonuc mukemmeldı 4 yıl boyunca tek bır sıvılcem cıkmadı amasu son 9 aydır yuzumun heryerını tekrar sıvılce bastı ve cukur cukur leke bırakıyorlar psıkolojım bozuldu yenıden bu ılaca baslamalımıyım bılmıyorum
kusma dönemine ne zaman girdin canım bende şuan için bişi yok. dudaklarım kuruo sivilceler çoğaldı gözeneklerim büyüdü burun kenarlarımda döküntüler var ve yanma hissi hassaslaştı çok susuyorum birde ama kusmam yok ay olmaz inşallah da . ne kadar zamandır kullanıosun ?
Eki Görüntüle 901737
gün gün bildirelim demişsnz bnde fotoğraf ekledm gelişmeleri görün diye canım :) 1 ayı bitirmeme 10 gün kaldı canım . Şu an belirgin bir yan etkim yok dudaklarım kurudu ama çok değil. Günü dudaklrma nemlendirci sürmeden geçirdm bişey yok. aslında en başında krem sürmeseydm de kurumayacakmış dudaklarım hiç krem sürdükçe deri yenileyp soyuluyo ya bnde kuruyor zannediyorum sürmedm krem bugün bişey yok( bu fotografta 18 günlük gelişme ) yüzüm birz kötüleşti yüzümm değilde benm sivilcelerin kendisi soyuluyo ya
Kızlar bir ay olucak nerdeyse ama yüzmde çk sivılce çkmaya başladı eskileride iyice belirgenleşti ben burdaym dyolar resmen ne yapıcam ben .yüz temzlemek içn de bşey kullanmyorum tedavyi destekleyci ne kullanabilirim :-(
Eki Görüntüle 905286
benim cildim de akne fazla yok . Gözenek , siyah nokta ve sivilce lekelerinden rahatsız oluyorum . şimdi ki durumum bu
canım sen ne alemsin ya yüzün çok iiyiiii, bu ilaca başlamanı gerektirecek bir durumun yok ki ;s
herkes öyle diyor ama sürekli çıkıyor bu şuan çıkmamış hali dudak üstü ve çenemde sivilce lekeleri alın burun ve yanak çevremde siyah nokta temiz tuttğum halde ve gözenekler büyük fotoda bile belli ilerde daha belrgin olmasından korkuyorum . O yüzden 10mg kullanıyorum tüm sorunlar kalksın bebek totosu gibi olsun istiyorum :) ahhh inşallh da düzelir bi umut işte..
ben senin cildinde birsey göremedim
bu ilaci kullaniyorsan birkac ay daha kltü yapar cildini daha siniri bozulur
elma sirkesi biraz kuruma yaptırıo ve sivilce rengini lekelerini de azda olsa açıo onu kullanabilirsin. sirkenin içine az bişey suda ekle çok yoğun olursa yakabilir sivilceyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?