Sivilceli Ciltler ROACUTANE kullananlar gün gün paylaşalım SİVİLCELERİ AŞALIMMMM !!! :) PÜRÜZSÜZ OLALIM

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Eki Görüntüle 905286

benim cildim de akne fazla yok . Gözenek , siyah nokta ve sivilce lekelerinden rahatsız oluyorum . şimdi ki durumum bu

nerde leken sivilcen var senin haline şükret şükret neleri var canım ....boşuna kullanma ilacını yapratma yüzünü al güzel adamakıllı bir temizleyici onu kullan canım hiç gerek yok hap kullanmana..

aşağıdaki resme bak istrsen bide...

Son düzenleme:
Bu tarz seyler kullandm işe yaramadı :-( dermokozmetik urün kullanıcam varmı bldgn eczanede olan güzel bi temizleyici cnım ?

lirene akne için set almıştım canım temizleme jeli tonik sos kırmızılk giderci ve iz brakmaması için jel falan bunlar güzel temizlio cildi ve her duştada diadermine kum tanecikli peeling yaptım işe yaradı diyebilirim ama her cilt tipine göre değil annem de kullanayım dedi yüzü nokta nokta kabardı alerji oldu ama bana çok iyi geldi. alnım ve yanaklarım öncesi senin koyduğun foto gibiydi o zamanlar imex kullanmıştım faydası oldu ama bi zaman snra alerji oldum bıraktım . izi lekesi sivilce siyah nokta tümü bitsin diye kullanıyorum gelişmeyi de hissediyorum yüzümde regl dönemimde özellikle içi dolgulu akne çıkardı bu kez çıkmadı ilaçtan sssanırım ve lekelerin renkleri o kadar koyu değil mor gbi druodu önceden ama gözeneklerim sanki iyice büyüdü gibi hissediyorum

inşallah seninde geçer canım biraz sabır bende çok uğraştım yüzümle meraketme ah ah yanii. artk bi nemlendirici süreyim istiom o leke gözükmesin svilcem gözkmesin diye pudra sürmek zorunda kalmamak için kullanıyorum inşallh da çok iyi sonla tedavimiz biter :) :)

Senin bu yüzün iyileşms hali dmi ne kadr kötydü ki yüzün hç sivilcen leken yok ki? Neler kullandn yüzüne

Haklısın canm cilt tpne göre degşyor. Smdi la roche posay dye bi tmzleme köpugu vrmş bu ilacı arştrdm cnım onu alcm blgin var mı ?

Senin bu yüzün iyileşms hali dmi ne kadr kötydü ki yüzün hç sivilcen leken yok ki? Neler kullandn yüzüne

canım fotoda belli olmıor yanağımı çektim sadece dudak üstü çene ve kaş ortasında sivilce lekem çok yanakta siyah nokta sivilce ve gözenek var ama şuan için pek bi sivilcem yok . benim özellikle alnım gözükmezdi içi iltihaplıydı sonra yanaklarıma kadar geldi içi dolgulu olurdu 1ay kadar kalırdı o sivilce ama kan toplamış gibi mosmordu geçince lekeside çok uzun süre gitmezdi bi iki tanesini ellemiştim iz yaptı çukur oldu . imex kullandm sirke kullandm yoğurt limon kullandım maya tuz limon kullandım herşeyi denedim yani benim yüzümün hali geçmiş hali ama tam değil işte yarım çetiğim için belli olmuor tamamı gitsede kurtulsam . bu yaşta gözenekler hiç iç açıcı değil ilerde ne olur halim sonra o yüzden son çareyi roacutane da buldum . ecza deposunda çalışırken bile bu ilacı kullanmamak için elimden geleni yaptım ordan bi arkadaşm zoretanin kullandı oh kaymak gibi bi cildi oldu baktım hiç geçmio ergenlikte bitti gitti o yüzden kullanayımda kurtulayım bütün herşeyden makyajdan doğal yöntemlerle uğraşmaktan ...

Haklısın canm cilt tpne göre degşyor. Smdi la roche posay dye bi tmzleme köpugu vrmş bu ilacı arştrdm cnım onu alcm blgin var mı ?

köpüğünü duymadım canım ama anneme doktr onun güneş koruyucu ve kremini vermişti pyasada bulabileceğin en güzel kaliteli bi ürün diyebilirimm .

Merhaba;

Benimde bugün Roaccutane ile 48. günüm.Günde 40 mg kullanıyorum.Pürüzsüz yüze kavuşacağım günleri iple çekiyorum

Merhaba;

Benimde Roaccutane ile 48.günüm.Günde 40 mg kullanıyorum.Umarım hepimiz pürüzsüz ciltlere en kısa sürede kavuşuruz...

Evet, sivilcelerim epeyce azaldı, çok iyi gidiyor. Yan etkilerini pek görmedim ben. Senin nasıl gidiyor

benimde aynı sivilce çıkartmıyor artık yüzüm pul pul dökülüyor ve dudak çatlıyor bende başka bi etkisini görmedim bu gidişle 3ay kullanmam yeticek

Umarım öyle olur..
Kaçıncı ayınızdasınız ve kaç mg verdi doktor?

Doktor kontrolü altında değilim . Çalıştığım yerden izin alamadığım için eczaneden 10mg satın aldım daha 1 ayım dolmadı ama çok yoğun sivilcem yok olanlar ve çıkacaak olanlar artık yok svilce lekerim hala duruyor siyah noktalarda da bi gelişme yok şimdilik. Yağlı şeyler yemiyorum pehriz ediyorum inşallah atlatırım sorunsuz bu tedavi sürecini. Fotoğraf eklemiştim bakabilirsiniz gözenek ve siyah nokta ve sivilce izleri var cildimde. sivilce lekerim alın dudak üstü çene ve kaş ortasında çoğunlukla. 3ay boyunca 10mg benim işimi görür diye düşünüorum. inşallah bebek gibi cildim olur :124:

Buraya da yazayim. Benim 3. Ay bitti. Yuzumde hic bisey cikmiyor artik. Adetten once alnim cok gafif puruzleniyor. Ama cildim baya baya parliyor. Herkes bunu soyluyor. Baslarken allerjik sivilceler icin basladim. Oyle kistik sivilcem falan yoktu ama kusma doneminde kistik sivilceler cikardim. Izleri duruyor. 20 gun icinde sondu gitti kusma donemim. Bunlar iyi tarafi.
Isin acitan kismi burnumun surekli kanli olmasi saclarimin baya baya elimde kalmasi ve tuvalette kan gelmesi. Bakalim daha neler cikacak. Yuzumdeki kucuk tuylenmeleri saymiyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…