Sivilceli Ciltler ROACUTANE kullananlar gün gün paylaşalım SİVİLCELERİ AŞALIMMMM !!! :) PÜRÜZSÜZ OLALIM

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Canim yalniz tamamlanmasi gereken bi doz var. Bu sekilde tekrarlar ki.

Canım reçetesiz satılıyor mu bu ilaç? Ayrıca tahlil falan yaptırmadan böyle bişeye nasıl cesaret ettin? Bu ilaç siyah nokta ve gözenek temizleyici değil ki, bunlar için ve izler için kremler var çok güzel, ben bitanesini kullandım ve lekelerim geçti.
Bence kendin için bir saat izin al ve en yakın zamanda bir cildiye uzmanına git. En azından tahlil yaptır derim ben

Merhaba
Yüzüne krem kullanıyor musun canım? Ben dudak çevreme bepanten sürdüm bi süre, sonra gördüm ki o bölgede iki tane minik siyah tüy var. Acaba krem sürmemek mi gerekiyor yoksa ilacın yan etkisi mi tüylenme, bilgin var mı

A vitamini turevi oldugu icin bu ilac tuylenme yapmasi kacinilmaz. Kotu ne varsa yapmak zorunda cunku. Cunku yuzu maymuna cevirip kafadaki koklerde ters etkiyle kel birakmak zorunda. Ask nefret iliskisindeyiz kendisiyle.

kizlar benim sormak istedigim hangi araliklarla doktora gidiyorsunuz ve kan tahlili yaptiriyorsunuz? ben yurt disindayim ve subatta geldigimde doktora gitmek istiyorum.eger o zaman baslarsam ve sonraki gelisim kesin donus olacak mayis basi.yani iki ay doktor kontrolu disinda kullanirsam herhangi bir sorun ile karsilasirmiyim? gerci su yan etkileri okuyunca bunu kendime nasil yapicam diye dusunmeden duramiyorum. :18::18:

bu arada bepanten in kendisi zaten yuzde tuylenme yapiyor ben onceleri cok kullanirdim ama artik biraktim.yuzdeki tuyler icinde lazer epilasyon yada igneli tavsiye ediyorlar.bir dert bitmeden digeri basliyor ne hoss..

2012 kasımla yaz arası kullandım. iyi ki diyorum. ve cok korkularım vardı yan etkılerını herkes okadar buyutuyo kı... sadece bıraz fazla duygusal oldum ben,oda yuzumde daha buyuk sıvılceler cıktıgı ıcındı sınırlı ve gergındım. bıde kurutuyo cildi cok. tek yan etkısı kuruluk oldu bende allaha sukur baska bısey yasamadım. sımdı pudrasız fondotensız cok rahat gezebılıyorum Allahım cok sukur. iz filan da yok.. sadece cok kurcalamayın,bol su için bi de hametan yada bepantene ben olsam kullanmazdım nemlendırıcı olarak.cunku yuzde tuylenmeyı arrtırıyo onu farkettım..

Merhaba,
İlaç bazılarında karaciğer enzimlerini ve kolesterolü yükseltiyor, özellikle iki aydan sonra. Bu önemli bence, ve tahlil gerekli. Ama yan etkiler herkeste farklı oluyor, mesela benim değerlerim hiç yükselmedi. Ayrıca doktor kontrolü olmadan doz ayarlamasını nasıl yapacaksınız, veya bi sıkıntı olduğunda nasıl danışacaksınız? Bu ilaç ağır bi ilaç ve bence dikkatli kullanılmalı..

Bu arada mesajınızı yanlış okuduğumu farkettim. Doktora gitmeden kullanan arkadaşları duyunca siz de sadece iki ay doktora gidebileceksiniz diye algıladım :))
Kusura bakmayın, eğer ilk iki ay kan değerleriniz yükselmezse kontrole gelmeden iki ay kullanılabiliyor diye biliyorum.
Ben evli olduğum için, hamilelik riski sebebiyle her ay tahlile gidiyorum, üçüncü ayımdayım. Umarım iyi sonuç alırsın canım, ilacı kullanman şartsa yan etkileri düşünme. Herşey yolunda gidecek diye düşün, işe yarıyor

Evet canım satıyorlar. Lekenin temelinde sivilce olduğu için ne kullansam faydasız biri geçmeden diğeri çıkıyor yine leke kalıo çok uzun zamanda geçmiyor ben herşey kullandım ama hiç bi yararı dokunmadı gözenekleri daha da açark daha sonra küçültüyormuş cildi sıkılaştırıyor yani ilaç . İzin verselerdi zaten doktor kontrolünde kullanıcaktım ama maalesefff özelde çalışmak böle bişi

Kizlar sik sik yan etkileri abartiyorlar tarzi yorumlar goruyorum. Fakat en azindan ben yazdigim hicbir seyi abartmadan basima gelenleri yazdim. Onceden yazdigim2 tum girilerde de cesitli basliklarda dertlerime care aradim. Abartmak degil tamamen bunye meselesi bu. Ben burada rektal kanamam oldu diye yazdigimda ilaca kendimce ara verdim biraz ilaclar kullandim gecirdim. Ama genel cerrahiye yolu dusmus de cok kisi oluyor bir yandan rektal kanama ne alaka ben de o ilaci ictim boyle sey duymadim diyen de. Bu tamamen kisisel bir yol cizilmesi gerekeb tedavi.

Canim yalniz tamamlanmasi gereken bi doz var. Bu sekilde tekrarlar ki.

tekrarlayacağını düşünmüorum çünkü yok denilecek kadar az bende 1ay içinde etkisini görmeye başladım ve regl dönemimde bile çıkartmadı normalde bi kaç sivilcem kesin olurdu . bi kaç ay devam ederse tertemiz olacağından şüphem yok yüzümü temizlediğimde bile cildim parlıyor

bepanthen steril tutuyor o bölgeyi ve nemlendiriyor bence gereksiz vazelin kullan hem yumuşacık yapıo çatlağı ve ve yaranın oluşmasına izin vermiyor ama eczaneden al derim vazelini . Benim arkadaşımın yüzü sivilceden gözükmezdi kanardı dudakları sürekli bepanthen kullanıyordu iyi gelmyince vazelin kullandı çok rahatlamştı .

1. Yatmadan önce kirpiklerinize çok az miktarda süreceğiniz vazelin, kirpiklerinizi besler. Fakat unutmamanız gereken bir şey var. Gözlerinizin şişmesine sebep olabilir.
2. Evdeyken ayaklarınıza vazelin sürüp pamuklu çorap giyerseniz ve geceyi öyle geçirirseniz, daha yumuşak ayaklara kavuşursunuz.
3. Yumuşak ve güzel görünen dirsekler/diz kapakları için nemlendirici olarak vazelin kullanın. Kuru cildiniz için de…
4. Ara sıra tırnak etlerinize vazelin sürün, daha güzel görünen tırnaklara kavuşun.
5. Çatlak dudaklar için vazelin birebirdir. Dudaklarınıza vazelin sürüp kullanmadığınız bir dış fırçası yardımıyla yumuşakça ovalarsanız, dudaklarınızdan ölü deriyi atarsınız.
6. Parfümünüzü sürdüğünüz noktalara çok az vazelin sürerseniz, parfümün kalıcı olmasını sağlarsınız.
7. Vazelini deniz tuzuyla karıştırın. İşte çok etkili bir peeling!
8. Harika bir masaj kremidir.
9. Vazelinle makyajını temizleyebilirsiniz.
10. Sıcak ve soğuk havadan cildinizi korur.
11. Yanaklarınıza sürerseniz parlak ve ıslak bir görünüm elde edebilirsiniz. Bir öneri: Az kalan rujunuzla vazelini karıştırın, evet bir krem allığınız oldu.
12. Sık sık yıkamadan oluşan kuru cilt çizgilerine iyi gelir.
13. Dağınık ve şekilsiz kaşları düzeltir.
14. Saçlardaki pullanmaya ve kepeklenmeye iyi gelir.
15. Çok az vazelini elinizde dağıtıp saçınıza sürerseniz, saçınızın dalgası daha belirgin olur. Üstelik elektriklenmeye de engeller. Kuru saçlara ve kırık saç uçlarına uygulamak da sağlıklı görünmesini sağlar.
16. Vazelini dudak parlatıcısı olarak bile kullanabilirsiniz.
17. Bronzlaştırıcı kremleri uygulamadan önce o bölgeye biraz vazelin sürmek, kremi eşit dağıtabilmenize yardımcı olur.

gözünaydın canım :) sıra bizde bakalım 1ayım dolsun fotoğraf çekip atıcam . 1aydır doktorsuz 10mg kullanıyorum bol su ve günlük bitki çaı tüketiyorum çikolata, asitli içecekler yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum ve haftada mutlkaka ceviz yiyorum . Ceviz kolestrolü düzenlemekte çok faydalı. Tabi kimseye doktorsuz kullanın demiyorum benim mecburiyetten izin alma problemi yaşıyorum 22yaşına giricem 13 yaşından beri bir türlü tamamen yok edemedim baharda nişanım olucak tertemiz bir yüzle çıkmak istiyorum sivilce dönemime denk gelse cinnet geçirebilrim kendimi çok kötü hissettiriyor. İnşallh dilediğim gibi olur herşey :)

Canım Cumartesi günleride mi çalışıyorsun? Ya da nasıl bir işyeri burası ki doktor için bile izin alamıyorsun? Doktor gözetimi olmadan kafana göre kullanmanı tavsiye etmem.Her ay düzenli yaptırman gereken tahliller var.Ve arkadaşların dediği gibi kilona göre alman gereken toplam bi doz var.En az 6 ay süren bir tedavi bu.Bence sen en kısa sürede bir doktora görün.

Aynı fikirdeyim.. Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz.

Ya kızlar topiği okudum şok oldum.
Bu öyle kendi kendinize kullanabileceğiniz bir ilaç değil ki? Kimse alınmasın gücenmesin ama bitkisel şeker falan mı bu?

Doktor kontrolünde kullanan arkadaşların dediklerine katılıyorum. Hepsine de geçmiş olsun diyorum.

Bu ilaçtan sonra 2 yıl bile gebe kalınmaması gerek, kullanırken sürekli tahlil tekrarı gerek kızlar. Yapmayın allah aşkına. Kendinizi düşünün biraz ya.

Hepinizin ablası olacak yaştayım, üzüldüm ilacı kontrolsüz kullananlar adına. Bu forumu bir sürü genç kız okuyor ya onlar da heveslenirse? Hiç bunları düşündünüz mü?

Ciddi bir ilaçtan bahsediyoruz, konu sahibi arkadaşım eğer ilacı aldığın eczaneyi biliyor olsam inan ki onları şikayet ederdim. Nasıl reçetesiz satılabilir ki?

En kısa sürede mutlaka bir doktora git. Sağlığınla oynama lütfen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…