- Konu Sahibi balbocegi35
-
Doktor kontrolü altında değilim . Çalıştığım yerden izin alamadığım için eczaneden 10mg satın aldım daha 1 ayım dolmadı ama çok yoğun sivilcem yok olanlar ve çıkacaak olanlar artık yok svilce lekerim hala duruyor siyah noktalarda da bi gelişme yok şimdilik. Yağlı şeyler yemiyorum pehriz ediyorum inşallah atlatırım sorunsuz bu tedavi sürecini. Fotoğraf eklemiştim bakabilirsiniz gözenek ve siyah nokta ve sivilce izleri var cildimde. sivilce lekerim alın dudak üstü çene ve kaş ortasında çoğunlukla. 3ay boyunca 10mg benim işimi görür diye düşünüorum. inşallah bebek gibi cildim olur :124:
Doktor kontrolü altında değilim . Çalıştığım yerden izin alamadığım için eczaneden 10mg satın aldım daha 1 ayım dolmadı ama çok yoğun sivilcem yok olanlar ve çıkacaak olanlar artık yok svilce lekerim hala duruyor siyah noktalarda da bi gelişme yok şimdilik. Yağlı şeyler yemiyorum pehriz ediyorum inşallah atlatırım sorunsuz bu tedavi sürecini. Fotoğraf eklemiştim bakabilirsiniz gözenek ve siyah nokta ve sivilce izleri var cildimde. sivilce lekerim alın dudak üstü çene ve kaş ortasında çoğunlukla. 3ay boyunca 10mg benim işimi görür diye düşünüorum. inşallah bebek gibi cildim olur :124:
Buraya da yazayim. Benim 3. Ay bitti. Yuzumde hic bisey cikmiyor artik. Adetten once alnim cok gafif puruzleniyor. Ama cildim baya baya parliyor. Herkes bunu soyluyor. Baslarken allerjik sivilceler icin basladim. Oyle kistik sivilcem falan yoktu ama kusma doneminde kistik sivilceler cikardim. Izleri duruyor. 20 gun icinde sondu gitti kusma donemim. Bunlar iyi tarafi.
Isin acitan kismi burnumun surekli kanli olmasi saclarimin baya baya elimde kalmasi ve tuvalette kan gelmesi. Bakalim daha neler cikacak. Yuzumdeki kucuk tuylenmeleri saymiyorum bile..
Merhaba
Yüzüne krem kullanıyor musun canım? Ben dudak çevreme bepanten sürdüm bi süre, sonra gördüm ki o bölgede iki tane minik siyah tüy var. Acaba krem sürmemek mi gerekiyor yoksa ilacın yan etkisi mi tüylenme, bilgin var mı
kizlar benim sormak istedigim hangi araliklarla doktora gidiyorsunuz ve kan tahlili yaptiriyorsunuz? ben yurt disindayim ve subatta geldigimde doktora gitmek istiyorum.eger o zaman baslarsam ve sonraki gelisim kesin donus olacak mayis basi.yani iki ay doktor kontrolu disinda kullanirsam herhangi bir sorun ile karsilasirmiyim? gerci su yan etkileri okuyunca bunu kendime nasil yapicam diye dusunmeden duramiyorum. :18::18:
kizlar benim sormak istedigim hangi araliklarla doktora gidiyorsunuz ve kan tahlili yaptiriyorsunuz? ben yurt disindayim ve subatta geldigimde doktora gitmek istiyorum.eger o zaman baslarsam ve sonraki gelisim kesin donus olacak mayis basi.yani iki ay doktor kontrolu disinda kullanirsam herhangi bir sorun ile karsilasirmiyim? gerci su yan etkileri okuyunca bunu kendime nasil yapicam diye dusunmeden duramiyorum. :18::18:
Canım reçetesiz satılıyor mu bu ilaç? Ayrıca tahlil falan yaptırmadan böyle bişeye nasıl cesaret ettin? Bu ilaç siyah nokta ve gözenek temizleyici değil ki, bunlar için ve izler için kremler var çok güzel, ben bitanesini kullandım ve lekelerim geçti.
Bence kendin için bir saat izin al ve en yakın zamanda bir cildiye uzmanına git. En azından tahlil yaptır derim ben
Canim yalniz tamamlanmasi gereken bi doz var. Bu sekilde tekrarlar ki.
Merhaba
Yüzüne krem kullanıyor musun canım? Ben dudak çevreme bepanten sürdüm bi süre, sonra gördüm ki o bölgede iki tane minik siyah tüy var. Acaba krem sürmemek mi gerekiyor yoksa ilacın yan etkisi mi tüylenme, bilgin var mı
2012 kasımla yaz arası kullandım. iyi ki diyorum. ve cok korkularım vardı yan etkılerını herkes okadar buyutuyo kı... sadece bıraz fazla duygusal oldum ben,oda yuzumde daha buyuk sıvılceler cıktıgı ıcındı sınırlı ve gergındım. bıde kurutuyo cildi cok. tek yan etkısı kuruluk oldu bende allaha sukur baska bısey yasamadım. sımdı pudrasız fondotensız cok rahat gezebılıyorum Allahım cok sukur. iz filan da yok.. sadece cok kurcalamayın,bol su için bi de hametan yada bepantene ben olsam kullanmazdım nemlendırıcı olarak.cunku yuzde tuylenmeyı arrtırıyo onu farkettım..
gözünaydın canım :) sıra bizde bakalım 1ayım dolsun fotoğraf çekip atıcam . 1aydır doktorsuz 10mg kullanıyorum bol su ve günlük bitki çaı tüketiyorum çikolata, asitli içecekler yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum ve haftada mutlkaka ceviz yiyorum . Ceviz kolestrolü düzenlemekte çok faydalı. Tabi kimseye doktorsuz kullanın demiyorum benim mecburiyetten izin alma problemi yaşıyorum 22yaşına giricem 13 yaşından beri bir türlü tamamen yok edemedim baharda nişanım olucak tertemiz bir yüzle çıkmak istiyorum sivilce dönemime denk gelse cinnet geçirebilrim kendimi çok kötü hissettiriyor. İnşallh dilediğim gibi olur herşey :)
Canım Cumartesi günleride mi çalışıyorsun? Ya da nasıl bir işyeri burası ki doktor için bile izin alamıyorsun? Doktor gözetimi olmadan kafana göre kullanmanı tavsiye etmem.Her ay düzenli yaptırman gereken tahliller var.Ve arkadaşların dediği gibi kilona göre alman gereken toplam bi doz var.En az 6 ay süren bir tedavi bu.Bence sen en kısa sürede bir doktora görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?