teşekkürler cnm bende beğendimm röflee cok makyaj istiyoduu bu renk kalem allık yetiyoo bende beğendimbence çok güzel olmuş çok doğal ve yüzüne gitmiş :)
uzun zamandır röfle kullanıyordum kardeşime boya aldık ve bende küçük bir parca denedim hoşuma gitti cok düşündüm ama kötü olursa diye ve ertesi gün aldım palette parıltılı mocca ve boyadık evde kapandı suan memnunum 3. yıkamam ve biraz aktı ama aralarda ışıltı verdi değişik hava verdi nasıll olmuş sizce 2 hafta sonra tekrar boyamayı düşünüyorum fikirleriniz önemlii:)))
[/URL][/IMG]
evet bende beğendim cok güzelde kapadıı renk kutudaki gibi olduu teşekkürler:))Mocca çok güzel bi renk bende röflenin üstüne boyamştm 2 sene oluo çok gzl olmuştu şimdi tekrar röfle yaptrdm seninkide çok hoş olmuş güle güle kullan
aslında bu yazdan kalma bronzlukta var röfleyi cok yakıştırıyodu herkes onun için zor oldu ama memnunum değişim lazımm:)) teşşekkürler cnmröfle çok solgn gösteriyo yaa bende kullandım 4 ay kadar sonra mavi siyaha döndüm.çok yakışmış güle güle kullan.
İkiside çok güzel yakışmış moccanın asilliği çok hoş olmuş röfleyede ben aşığım oda çok güzelmiş ama moccayı güle güle kullan
cok teşekkür ederim cnm bende röfleden fazgecemem diyosum ama farklı hava verdi bu renkte
yaşın kaç biilmiyorum canım ama sarı saç ile diğer koyu renk saçlı resminin arasında 5 yaş var gibi. sarı saç her zaman için yaşı daha büyük gösteriyor
canım bende çok begendim yakışmış yani bende sarısınım ve sıkıldım acaba bende bi boyasam
uzun zamandır röfle kullanıyordum kardeşime boya aldık ve bende küçük bir parca denedim hoşuma gitti cok düşündüm ama kötü olursa diye ve ertesi gün aldım palette parıltılı mocca ve boyadık evde kapandı suan memnunum 3. yıkamam ve biraz aktı ama aralarda ışıltı verdi değişik hava verdi nasıll olmuş sizce 2 hafta sonra tekrar boyamayı düşünüyorum fikirleriniz önemlii:)))
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?