Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden altın parıltılı mocca dönüş resimli

ela26yeni

anne
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.339
35
68
39
İstanbul
uzun zamandır röfle kullanıyordum kardeşime boya aldık ve bende küçük bir parca denedim hoşuma gitti cok düşündüm ama kötü olursa diye ve ertesi gün aldım palette parıltılı mocca ve boyadık evde kapandı suan memnunum 3. yıkamam ve biraz aktı ama aralarda ışıltı verdi değişik hava verdi nasıll olmuş sizce 3.resimdede gündüz ve 1hafta sonraki hali 2 hafta sonra tekrar boyamayı düşünüyorum fikirleriniz önemlii
1.resim ilk halim
2. resim boya sonrası halim akşam ve flaşlı
3.resim 1hafta sonra ve gündüz

Son düzenleme:
Mocca çok güzel bi renk bende röflenin üstüne boyamştm 2 sene oluo çok gzl olmuştu şimdi tekrar röfle yaptrdm seninkide çok hoş olmuş güle güle kullan

röfle çok solgn gösteriyo yaa bende kullandım 4 ay kadar sonra mavi siyaha döndüm.çok yakışmış güle güle kullan.

Mocca çok güzel bi renk bende röflenin üstüne boyamştm 2 sene oluo çok gzl olmuştu şimdi tekrar röfle yaptrdm seninkide çok hoş olmuş güle güle kullan
evet bende beğendim cok güzelde kapadıı renk kutudaki gibi olduu teşekkürler:))
röfle çok solgn gösteriyo yaa bende kullandım 4 ay kadar sonra mavi siyaha döndüm.çok yakışmış güle güle kullan.
aslında bu yazdan kalma bronzlukta var röfleyi cok yakıştırıyodu herkes onun için zor oldu ama memnunum değişim lazımm:)) teşşekkürler cnm

İkiside çok güzel yakışmış moccanın asilliği çok hoş olmuş röfleyede ben aşığım oda çok güzelmiş ama moccayı güle güle kullan

yaşın kaç biilmiyorum canım ama sarı saç ile diğer koyu renk saçlı resminin arasında 5 yaş var gibi. sarı saç her zaman için yaşı daha büyük gösteriyor

canım bende çok begendim yakışmış yani bende sarısınım ve sıkıldım acaba bende bi boyasam

yaşın kaç biilmiyorum canım ama sarı saç ile diğer koyu renk saçlı resminin arasında 5 yaş var gibi. sarı saç her zaman için yaşı daha büyük gösteriyor

25 yaşındayım sarı yaşlı gösterir diyolar ama bilmiyorumm bana tam tersini söylüyolar şimdi daha olgun göstermiş diyolar bu renk:)

canım bende çok begendim yakışmış yani bende sarısınım ve sıkıldım acaba bende bi boyasam

tşk ederim cnm sıkıldıysan tavsiye ederim hem 1 kutu kapadı hemde yıkamadan sonra hafif aktı alttan sarılar cıktı ısıltılı oldu ayrı bir hava verdi

Son düzenleme:
süper olmuş..,
kendinmi boyadın?çok beğendim.bal köpüğü yapmayalım bari ama sarıdan bu kadar koyuya dönmekte zor gibi geldi 1 defamı boyadın?

selam canım iki renkte yakışmış tabi koyu renk daha genç gösterir herzaman off ne yapsam bende senin şimdiki renginden döndüm sarıya tekrar elimde kalcak bu saçlar en sonunda,ya sarı saça kalıcı makyaj düşünüyorum bu arada doğu söylüyorsun sarı saç makyaj istiyor sürekli yoksa solgun duruor insangüle güle kullan canım yeni saçını

öncelikle çok tşk ben de çok merak ediyodum moccayı.sarı gibisi yok be canım nasıl kıydın.eşim izin vermiyo diye röfle yaptıramıyorum ama içim içimi yiyor.neyse senin için de değişiklik iidir güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…