Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden altın parıltılı mocca dönüş resimli

süper olmuş..,
kendinmi boyadın?çok beğendim.bal köpüğü yapmayalım bari ama sarıdan bu kadar koyuya dönmekte zor gibi geldi 1 defamı boyadın?
cok teşekür ederim cnm kardeşim boyadı 1kutu yetti 1hafta oluyo nerdeyse 15gün sonra 1kezdaha boyamayı düşünüyorum 1kerede kapadıı memnunum şimdilik bal köpüğü yapmıştım yavsiye etmem turunculuk yapıyo tabi kendi fikrin ben cok koyu istemezsen daha acıkları var parıltılı serinin ben sarıyı kapasın diye en koyu rengi sectim toffede güzeldi

tşk ederim banada tersini söylüyolar sarı daha cıtır diyolarr burdaki sarı renk daha koyu duruyoo benin-m daha acılmıştı uzun zamandır 5senidir röfle vardı ve makyaj yapmak istemiyordum devamlı şimdi iyi bakalımm seninde istediğn renk olur inş
ne demek yardımcı olduysamm sarıdan sıkılmıştımm acıkcasıı diplerimde gelmiştii bana kalsa biraz zor karar verirdim annem kardeşim eşim baskı yaptı ve denedimm:)) ama sonuç güzell tavsiye ederim
inş istediğin sac rengine dönebilirsinn:))

bence röfleli halinden çok daha iyi olmuş.. çıtır olmuşsun.

2 hafta bekle bence boyamak için

çok güzel olmuş ben 2 yıl bu rengi kullandım nerdeyse arada balyaj yada röfle attırıyorum saçlarıma sıkılınca altın pırıltılı mocca alıyorum kapatıyo ve arada ışıltılar oluyo sanada çok yakışmış canım kesinlikle röfleden daha güzel durmuş ben ayda bir boyuyordum saçlarımı yetiyordu

bence röfleli halinden çok daha iyi olmuş.. çıtır olmuşsun.

2 hafta bekle bence boyamak için
saol cnm mutlu oldum
bu hafta tekrar boyayacağım aktı bayağı

tek kelıme ıle harıka olmus...
teşekkür

bende arada balyaj yaptırırım diyom kullanmak istiyorum bir süre sıkınca değiştiririm
tşk ederimm

bence koyu renkler sana daha cok yakısıyor buda yakısmıs
tşk ederim cnm
başka ne renk yakışır ki bana sıcak çikolata nasıl olur kii

çok beğendim ağır ve asil olmuş gerçekten aktıkça yenile yüzüne çok güzel gitmiş

bence röfleden cok cok daha iyi olmus hoş bi renk elde etmissin
güle güle kullan

Son düzenleme:

canım 1 haftada nekadar cok akmıs boyan....

suan paletta bronz kahve var saçımda cevremdekiler beğensede turunculaştı hafif kızılık var gibi bana önereceğiniz başka renk varmı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…