cok teşekür ederim cnm kardeşim boyadı 1kutu yetti 1hafta oluyo nerdeyse 15gün sonra 1kezdaha boyamayı düşünüyorum 1kerede kapadıı memnunum şimdilik bal köpüğü yapmıştım yavsiye etmem turunculuk yapıyo tabi kendi fikrin ben cok koyu istemezsen daha acıkları var parıltılı serinin ben sarıyı kapasın diye en koyu rengi sectim toffede güzeldisüper olmuş..,
kendinmi boyadın?çok beğendim.bal köpüğü yapmayalım bari ama sarıdan bu kadar koyuya dönmekte zor gibi geldi 1 defamı boyadın?
tşk ederim banada tersini söylüyolar sarı daha cıtır diyolarr burdaki sarı renk daha koyu duruyoo benin-m daha acılmıştı uzun zamandır 5senidir röfle vardı ve makyaj yapmak istemiyordum devamlı şimdi iyi bakalımm seninde istediğn renk olur inşselamcanım iki renkte yakışmış tabi koyu renk daha genç gösterir herzaman off ne yapsam bende senin şimdiki renginden döndüm sarıya tekrar elimde kalcak bu saçlar en sonunda,ya sarı saça kalıcı makyaj düşünüyorum bu arada doğu söylüyorsun sarı saç makyaj istiyor sürekli yoksa solgun duruor insangüle güle kullan canım yeni saçını
ne demek yardımcı olduysamm sarıdan sıkılmıştımm acıkcasıı diplerimde gelmiştii bana kalsa biraz zor karar verirdim annem kardeşim eşim baskı yaptı ve denedimm:)) ama sonuç güzell tavsiye ederimöncelikle çok tşk ben de çok merak ediyodum moccayı.sarı gibisi yok be canım nasıl kıydın.eşim izin vermiyo diye röfle yaptıramıyorum ama içim içimi yiyor.neyse senin için de değişiklik iidir güle güle kullan
bencede eskiden daha güzel olmuş:80:
bende röfleyi seviyorumm biraz kullanıyım bu rengi dönerim dayanamam:))))ben röflelili halin daha kusura bakma ama
saol cnm mutlu oldumbence röfleli halinden çok daha iyi olmuş.. çıtır olmuşsun.
2 hafta bekle bence boyamak için
teşekkürtek kelıme ıle harıka olmus...
bende arada balyaj yaptırırım diyom kullanmak istiyorum bir süre sıkınca değiştiririmçok güzel olmuş ben 2 yıl bu rengi kullandım nerdeyse arada balyaj yada röfle attırıyorum saçlarıma sıkılınca altın pırıltılı mocca alıyorum kapatıyo ve arada ışıltılar oluyo sanada çok yakışmış canım kesinlikle röfleden daha güzel durmuş ben ayda bir boyuyordum saçlarımı yetiyordu
tşk ederim cnmbence koyu renkler sana daha cok yakısıyor buda yakısmıs
ben goremedım rengınıya
tşk edrm cnm sanırım düzene girene kadar sık boyayacağım ama cok aktıı ve actı neden anlamadımmçok beğendim ağır ve asil olmuş gerçekten aktıkça yenile yüzüne çok güzel gitmiş
bence röfleden cok cok daha iyi olmus hoş bi renk elde etmissin
güle güle kullan
uzun zamandır röfle kullanıyordum kardeşime boya aldık ve bende küçük bir parca denedim hoşuma gitti cok düşündüm ama kötü olursa diye ve ertesi gün aldım palette parıltılı mocca ve boyadık evde kapandı suan memnunum 3. yıkamam ve biraz aktı ama aralarda ışıltı verdi değişik hava verdi nasıll olmuş sizce 3.resimdede gündüz ve 1hafta sonraki hali 2 hafta sonra tekrar boyamayı düşünüyorum fikirleriniz önemlii
1.resim ilk halim
2. resim boya sonrası halim akşam ve flaşlı
3.resim 1hafta sonra ve gündüz
canım 1 haftada nekadar cok akmıs boyan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?