metuka Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2010 3.952 1 0 Diğer 26 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ela26yeni #41 tatlım seninle daha önce konuşmuştuk..röfleli saçlarımı palette 4-5 e boyadım ve harika oldu....sağollllllllllllllllllllllllllll
tatlım seninle daha önce konuşmuştuk..röfleli saçlarımı palette 4-5 e boyadım ve harika oldu....sağollllllllllllllllllllllllllll
iLkNuRRRR Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 213 0 96 İstanbul 27 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ela26yeni #42 valla yüz güzel olunca her renk yakışıyor açık başka koyu başka bir hava katıyor anacım. öncekide güzelmiş şimdikide güzel kendini hangisiyle iyi hissediyorsan o renk te kal bende 8 sene röfle kullandım 2 ay önce düz kumrala boyadım sonrada kahveye koyu renkle hiç mutlu olmadım, şimdide oryalle açtırdım saçımı bal köpüğü oldu bi kaç ay sonra diplerim çıktığında yani bu saçımdan memnun kalırsam dip yaptırıcam yoksa yine röfleye dönücem bu arada ben üçünüde farklı zannettim biliyomusun anlamamışım arkadaşın biri yazmış akmış falan die sonlarda öle farkettim baya kahveyken sarı olmuş yine
valla yüz güzel olunca her renk yakışıyor açık başka koyu başka bir hava katıyor anacım. öncekide güzelmiş şimdikide güzel kendini hangisiyle iyi hissediyorsan o renk te kal bende 8 sene röfle kullandım 2 ay önce düz kumrala boyadım sonrada kahveye koyu renkle hiç mutlu olmadım, şimdide oryalle açtırdım saçımı bal köpüğü oldu bi kaç ay sonra diplerim çıktığında yani bu saçımdan memnun kalırsam dip yaptırıcam yoksa yine röfleye dönücem bu arada ben üçünüde farklı zannettim biliyomusun anlamamışım arkadaşın biri yazmış akmış falan die sonlarda öle farkettim baya kahveyken sarı olmuş yine
K knynhk Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 8 0 6 35 Adana 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ela26yeni #43 ben de fotoğrafları göremiyorum ki .çok merak ediyorum bu rengi benimde saçlarım da röfle var çünkü.... Son düzenleme: 15 Şubat 2014
ben de fotoğrafları göremiyorum ki .çok merak ediyorum bu rengi benimde saçlarım da röfle var çünkü....
K knynhk Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 8 0 6 35 Adana 23 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ela26yeni #44 abooo herkes nerde ya kimsecikler yok mu cevap verecek