- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
Keşke herkesin özeli mahremi kendine kalsa kim kiminle ne yapmış ne yemiş nereye gitmiş kimse bilmese bu durumlarda yaşanmasa. Eskiden özel hayat vardı hava karardıktan sonra evin içi bile görünmesin diye perdeler sıkı sıkı çekilirdi şimdi az daha zorlasak yatak odamız bile sosyal medyada olacak buna çok az kaldı. Mis gibi romantik bi aksam hazırlamışsın o anı yaşasana bırak millet görmesin. Neden sana aiti özeli millete sergiliyorsun ki. Bak ağzının tadı da bozulmuş. Değer mi.
evet kıskançlıkKaynanamın kıskandığını düşünüyorum açıkçası
Benim nerede duracağım seni alakadar etmez. Sana mı soracağım yorum yaparken. Asıl geyiği sen yapmışsın . Senin gibiler yüzünden açılıyor işte boyle konular. Neyse ikile seninle uğraşamayacağım.2019 yılına hoş geldiniz! "Ah nerede o eski bayramlar" geyiği yapmak isteyenleri sağ taraftaki "bi düşün yakamizdan" bölmesine aliyoruz, buyrun.
Aynen ben olsam tekrar masa donatır, paylaşırımO ne be oğlumuzu mutlu ediyor gelinimiz diyeceklerine kafayı muma balona takmışlar iyisimi sen bir masa daha donat kocanla selfie çek koy çatlasınlar patlasınlar neredeyse ne içtiğine ne yediğine karışacaklar ama şanslısın kocan seni desteklemiş ne hödükler var böyle eşlerine destek çıkmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?