Aynen öyle özellikle kaynanam kıskançlığına yapti zatenOnlara ne ya ben yerimde sinirden öldüm okurken sizi düşünemiyorum.Ne kıskanç insanlar var ya Allah ıslah etsin
Eşime yüklemiycem falan dedim simdi geri yüklersem olmaz biraz zaman gecsinSinirden sildiniz ama karşı taraf sizi sindirdiğini düşünüyor. Nasıl söyledikte oğlumuza sözünü dinletti diye düşünüyolardır. Yaptığınız yanlış whatsapı değil onların numaralarını silin
bugün tekrar bir masa hazırlayıp paylaşın. çatlasınlar
Şu saatten sonra esimle yan yana fotoğraf bile paylaşmam zatenYa evet sen haklısın ama cidden o tarz şeyler paylaşma boşver özel kalsınama mesela ben eşimle resim paylaşırım arkadaşlarımla otururken paylaşırım . Eşime yaptığım bir süprizi filan paylaşmam özel çünkü herkesin bilmesine gerek yok ki . Bak durduk yere huzursuzluk oldu evinizde İnan ki değmez bunlara . Mesela ben eşimle resim paylaştım ya kv hemen maşallah filan yazar . Ama arkadaşlarımla paylaşayım daha başka önemli birşey paylaşayım asla birşey yazmaz kaç kere denedim hep aynı şeyi yapıyor . Kp hiç yorum yapmaz zaten . Bende kv nin mesajlarına yorum yapmıyorum özellikle
Abartma o kadar değil arada fark var mum çiçek şu bu özel yani oraya atınca gösteriş yapılıyor gibi oluyor bazen bazı görüntüler cidden komik olabiliyorŞu saatten sonra esimle yan yana fotoğraf bile paylaşmam zaten
Kendi bi hasta olsun yatak döşek yatar nazından gecilmez.Ben hasta da olsam söylemem normalde sanki ben hastaysam gelip de benim bi işimi mi yapiyo .ona neyseBen pek sosyal medya kullanmam paylasim yapmam ama bu konuda sizi hakli buldum. Bence istediğinizi paylaşın alışsınlar hatta hemen bugün bir şey daha paylaşın onları ilgilendirmez.
Yok uğraşamam diyorsanız da doğrudan onları engelleyin ya da gizleyin durumunuzu vs.
Ayrıca bu zihniyet hala kaldı mi ya ?
Yok ben daha sağlamım yok şimdiki gençler şöyle böyle bu nedir artık 2019 yılındayız.
Böyle kv ler artık bitsin soyları tükensin diliyorum.
Yanlis yaparsin. Gavura kizip oruc bozmak olur bu. Istedileri gibi olmus olursun.Şu saatten sonra esimle yan yana fotoğraf bile paylaşmam zaten
Ben öyle her şeyi paylaşanlara uyuz olurum ama kayınvalidenlerinizin yaptığı tam sinirlikBu olay canımı çok sıktı arkadaslar lütfen okuyun .Geçen gün eşime doğum günü süprizi yaptım "güzel bi masa ,mumlar, güller, kalpli balonlar vs" çok hoşuma gittigi icin o güne dair bazı fotoğraflar paylaştım. (masayı mumlari falan cekmistim) ertesi gün görümcem de bunları görüyo sonra kaynanama söylüyo. fotoğraflara o da bakıyo .Daha sonra 24 saatte silindiği için durumdan siliniyo bunlar.
Eşim işten geldi bende biraz rahatsizdim(hamileyim 7.5aylik) midem falan bulanıyodu .Neyse annesiyle konusurken annesi beni sorunca rahatsiz olduğumu söylüyor eşim .o da ne var hasta olacak evin icinde ne hasta oluyo gibisinden biseyler diyo daha sonra ben şimdiki gençlerden iyiyim iki iş tutmayla oram ağrıyo buram ağrıyo diyorlar Bu yaşımda onlardan daha sağlamım .Gençler telefon sapığı ellerinden düşmüyor yok şöyle yok böyle gibisinden ve daha bir sürü biseyler söyledi dolaylı yoldan bana geldi yani o laflar.Eşim telefonu kapatti annen de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdi dedim.Yok sen üstüne niye aliniyon o genel olarak konustu dedi.iyi tamam dedim.arkasina babası arıyor hiç beklemedigim bi sekilde çemkiriyor eşime "o paylaştığınız ne ben görmek zorundamıyım mumlar kalpler falan ne demek oluyo diye azarlıyo eşimi". Eşimde heves etmis paylasmis nolmus yani gormek istemiyorsan bakma falan dedi ama susmuyor adam yok şöyle yok böyle(bu arada durum silindiğinde baktim kayınpeder görmemisti zaten kaynanam görmüştü .kaynanam gostermis kayınpedere) eşimle tartıştılar bende sinirlendim telefon hoporlerde paylasamazmiyim ya dedim çıktım yatak odasina gittim sinirden aglamaya basladim .sonra esim geldi sarildi bosver falan dedi gönlümü aldi.Aradan bikac saat gecti ne olduysa dedi ki eşim niye bizim aramızdaki özel biseyi paylaşıyorsun normal mi bu dedi .Bende daha önce niye bisey demedin simdi baban deyince mi aklina geldi normal değilse o zaman dedim. O da paylaşıyorsan bizimkilere gizle onlar görmesin dedi .bıktım senin ailenden herseyimize karışıyorlar falan dedim o da benim ailemle olan sorunlarimi başıma kaktı falandi filandi derken baya kavga ettik .ben yattim sinirden whatsap hesabimi falan sildim .Eşim geldi dayanamadi bu seferde gönlümü aldi biz barıştık .Ama kendimi sanki kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum .Benim babam annem böyle şeylere falan bisey demez bana gore bunu paylasmam normal .bu yüzden kayınpederimin bu tepkisi bana cok gereksiz yersiz ve hadsiz geliyor onu ilgilendirmedigini düşünüyorum. Mesela ayni seyi beni babam yapsa eşim o ne karışır onu ilgilendirmez falan der baya bi tepki verir sinirlenirdi. Kendi babasina da susmadı ama bugün hicbisey olmamis gihi arar konuşur biliyorum.Kaynanam da sözde kavga çıkmasın diye uğraşır hep ara bulur madem öyle kocasının kızacağını biliyosa niye fotoğrafları gösteriyor ki ona. Kayınpederi doldurur doldurur sonra sonra aradan çekiliverir hep .Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo ama salak degilim bunu sürekli yapıyor Bıktım artik .herseyimize karışmalarindan .Sizce bu olaydan sonra onlara karsi nasil tepki almaliyim?? eşimle romantik bir aksam yemegi paylasmam da ne var kötü bisey mi bu?
Onlara ne ya ? Ki kotu bisey de yok ortada. Eşinizin de karıştırmaması lazım bence.Bu olay canımı çok sıktı arkadaslar lütfen okuyun .Geçen gün eşime doğum günü süprizi yaptım "güzel bi masa ,mumlar, güller, kalpli balonlar vs" çok hoşuma gittigi icin o güne dair bazı fotoğraflar paylaştım. (masayı mumlari falan cekmistim) ertesi gün görümcem de bunları görüyo sonra kaynanama söylüyo. fotoğraflara o da bakıyo .Daha sonra 24 saatte silindiği için durumdan siliniyo bunlar.
Eşim işten geldi bende biraz rahatsizdim(hamileyim 7.5aylik) midem falan bulanıyodu .Neyse annesiyle konusurken annesi beni sorunca rahatsiz olduğumu söylüyor eşim .o da ne var hasta olacak evin icinde ne hasta oluyo gibisinden biseyler diyo daha sonra ben şimdiki gençlerden iyiyim iki iş tutmayla oram ağrıyo buram ağrıyo diyorlar Bu yaşımda onlardan daha sağlamım .Gençler telefon sapığı ellerinden düşmüyor yok şöyle yok böyle gibisinden ve daha bir sürü biseyler söyledi dolaylı yoldan bana geldi yani o laflar.Eşim telefonu kapatti annen de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdi dedim.Yok sen üstüne niye aliniyon o genel olarak konustu dedi.iyi tamam dedim.arkasina babası arıyor hiç beklemedigim bi sekilde çemkiriyor eşime "o paylaştığınız ne ben görmek zorundamıyım mumlar kalpler falan ne demek oluyo diye azarlıyo eşimi". Eşimde heves etmis paylasmis nolmus yani gormek istemiyorsan bakma falan dedi ama susmuyor adam yok şöyle yok böyle(bu arada durum silindiğinde baktim kayınpeder görmemisti zaten kaynanam görmüştü .kaynanam gostermis kayınpedere) eşimle tartıştılar bende sinirlendim telefon hoporlerde paylasamazmiyim ya dedim çıktım yatak odasina gittim sinirden aglamaya basladim .sonra esim geldi sarildi bosver falan dedi gönlümü aldi.Aradan bikac saat gecti ne olduysa dedi ki eşim niye bizim aramızdaki özel biseyi paylaşıyorsun normal mi bu dedi .Bende daha önce niye bisey demedin simdi baban deyince mi aklina geldi normal değilse o zaman dedim. O da paylaşıyorsan bizimkilere gizle onlar görmesin dedi .bıktım senin ailenden herseyimize karışıyorlar falan dedim o da benim ailemle olan sorunlarimi başıma kaktı falandi filandi derken baya kavga ettik .ben yattim sinirden whatsap hesabimi falan sildim .Eşim geldi dayanamadi bu seferde gönlümü aldi biz barıştık .Ama kendimi sanki kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum .Benim babam annem böyle şeylere falan bisey demez bana gore bunu paylasmam normal .bu yüzden kayınpederimin bu tepkisi bana cok gereksiz yersiz ve hadsiz geliyor onu ilgilendirmedigini düşünüyorum. Mesela ayni seyi beni babam yapsa eşim o ne karışır onu ilgilendirmez falan der baya bi tepki verir sinirlenirdi. Kendi babasina da susmadı ama bugün hicbisey olmamis gihi arar konuşur biliyorum.Kaynanam da sözde kavga çıkmasın diye uğraşır hep ara bulur madem öyle kocasının kızacağını biliyosa niye fotoğrafları gösteriyor ki ona. Kayınpederi doldurur doldurur sonra sonra aradan çekiliverir hep .Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo ama salak degilim bunu sürekli yapıyor Bıktım artik .herseyimize karışmalarindan .Sizce bu olaydan sonra onlara karsi nasil tepki almaliyim?? eşimle romantik bir aksam yemegi paylasmam da ne var kötü bisey mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?