Romantik aksam yemegini zehir eden kayınpeder

Eşime yüklemiycem falan dedim simdi geri yüklersem olmaz biraz zaman gecsin

Ya evet sen haklısın ama cidden o tarz şeyler paylaşma boşver özel kalsın ama mesela ben eşimle resim paylaşırım arkadaşlarımla otururken paylaşırım . Eşime yaptığım bir süprizi filan paylaşmam özel çünkü herkesin bilmesine gerek yok ki . Bak durduk yere huzursuzluk oldu evinizde İnan ki değmez bunlara . Mesela ben eşimle resim paylaştım ya kv hemen maşallah filan yazar . Ama arkadaşlarımla paylaşayım daha başka önemli birşey paylaşayım asla birşey yazmaz kaç kere denedim hep aynı şeyi yapıyor . Kp hiç yorum yapmaz zaten . Bende kv nin mesajlarına yorum yapmıyorum özellikle

Ben pek sosyal medya kullanmam paylasim yapmam ama bu konuda sizi hakli buldum. Bence istediğinizi paylaşın alışsınlar hatta hemen bugün bir şey daha paylaşın onları ilgilendirmez.
Yok uğraşamam diyorsanız da doğrudan onları engelleyin ya da gizleyin durumunuzu vs.
Ayrıca bu zihniyet hala kaldı mi ya ?
Yok ben daha sağlamım yok şimdiki gençler şöyle böyle bu nedir artık 2019 yılındayız.
Böyle kv ler artık bitsin soyları tükensin diliyorum.

Şu saatten sonra esimle yan yana fotoğraf bile paylaşmam zaten

Şu saatten sonra esimle yan yana fotoğraf bile paylaşmam zaten
Abartma o kadar değil arada fark var mum çiçek şu bu özel yani oraya atınca gösteriş yapılıyor gibi oluyor bazen bazı görüntüler cidden komik olabiliyor

Kendi bi hasta olsun yatak döşek yatar nazından gecilmez.Ben hasta da olsam söylemem normalde sanki ben hastaysam gelip de benim bi işimi mi yapiyo .ona neyse

Ben şahsen paylaşmam.
Bana da normal gelmiyor özel anların paylaşılması.
Ama bu denli bir tepki de saçma olmuş.

Ben öyle her şeyi paylaşanlara uyuz olurum ama kayınvalidenlerinizin yaptığı tam sinirlik

oğlunu kocası eden kayınvalideler görmek istemeyen numaranızı silsin zorla izletmiyorsunuz durumunuzu. eşiniz de sonradan gönlünüzü alacağına baştan annesinin ağzını kapatsın. sevinmesi gerekirken lafa geçiyor terbiyesiz

bir daha paylaşacagım zaman sizi engeleyecem o zaman kimse bizi görüp rahatsız olmaz derdim ,

konuyu okuyunca aklıma geldi konu sahibi bak şimdi geçen ay arkadaşlarım bana geleceklerdi bunlar bana baby shower düzenlemişler hediyeler pasta yaptırmışlar süpriz yaptılar . Bende çektiğimiz 2 resmî durum yaptım. Aradan zaman geçti akşam oldu küçük görümcem aile gruplarına msj yazmış tuğçe bugün çok güzel olmuşsun ablamlar söyledi durum atmışsın ben neden göremiyorum bende dedim ki bilmem ki neden göremiyorsun bende şimdi baktım senin profil resmini göremiyorum sen telefonunu kontrol et bakalım bi dedim . Aklında beni engelledin mi rehberinden mi sildin demeye çalışıyor. Bunu da kv kp diğer 2 görümce ve kocamın olduğu gruptan yapıyor ki herkes görsün ben ifşa olayım sonra yazmış ki aaa ben seni rehberime 4 kere kaydetmiştim onlardan birisini sildim diye olmuş galiba hııı öyle mi peki dedim düzeltti bana özelden yazıyor oldu mu diye herkesin okuduğu yerden yazmayı bıraktı da baktı ifşa yapamadı

Onlara ne ya ? Ki kotu bisey de yok ortada. Eşinizin de karıştırmaması lazım bence.

Masa ve mum mu özel? O zaman herkes özelini ortaya döküyor. İnsan resimde bir sorun gördüyse bile tatlı dille söyler. Neyse yeniden kurun tekrar kalpli masayı paylaşın. "Allah herkesin yuvasına huzur versin ki, kimsenin mutluluğunu kıskanmasın"
Yazın.
Ben de K.v nin gidip ayağını öpeyim.

eşin biriyle telefonda konuşuyor sen nasıl duyuyorsun cümle cümle o kısmı anlamadım. dinleme ne diye dinliyorsun ki, eşin de gereken cevabı versin. karı koca ikiniz de garipsiniz yani.

Arana mesafe koy yada ben olsam kayınpederın numarasını silerim gormek zorunda degılse. Mıllet kafayı yedı ya herseye karısma haddını nerden buluyor acaba benım kp asla benım hıcbırseyıme karısamaz bence onlardan o aldıkları yuzu gerı all muhattap olma bu konudada kımseye kendını ezdırme vee cevaplarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…