romantik komedi sevenler ve tavsiyeler

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
0
İzmir
[SUP]:[/SUP][/U]kkk:
Kızlar ennnnnn çok sevdiğim film türüdür bu. Bayılıyorum anlatamam size. Her an olsun her an izlerim. Sevgilimle de izlemeyi çok severim. (Aşırı sevişme sex sahneleri olmazsa tabi ki) bu yuzden önceden bilmek gerkiyo hangi filmde ne var ne yok:)) bana önerebileceginiz boyle filmler ya da çok güzel sevgilinle izlemesen de kendin izle dediginiz romantik komedi filmleri var mi türkçe yabancı fark etmez
Önerilerinizi bekliyorum

Vay Kaynanam Vay-Jennifer Lopez.
Annemin Yeni Sevgilisi-Antoino Banderas-Meg Ryan.

feeling minesota-yasak aşk: keanu reeves-cameron diaz
soul kitchen-fatih akın filmi türkçesini bilmiyorum
no strings attached-bağlanmak yok: natalie portman-ashton kutcher
friends with benefits-arkadaştan öte: justin timberlake-mila kunis

not defteri (notebook) kesinlikle izlenilmesi gerek, ha birde "not : seni seviyorum" müthişti..

Serendtipity - Türkçeye tesadüf diye çevrilmiş .Bu türden hoşlananlar , bu filmi sevebilir.

Son düzenleme:
başlık romantik komedi! notebook filmi romantik komedi falan değil ki...gayet acıklı bi aşk filmi

Son düzenleme:
Şıpsevdi, Dahi Prens, Aşk Çeşmesi(Dram,romantik,komedi bu), İyi olan kazansın, Çılgın Aptal Aşk gibi :)

sorority boys harika kızlar kesinlikle izlemelisiniz..
hangover
jeff who live
şansa bak
3 idiots

aklıma şimdilik bunlar geldi

Son düzenleme:
Ya eskilerden o kadar film var evet ama şimdi vizyonda olan şu filmi çok merak ediyorum fragmanı acayip güzel gözüküyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…