merhabalar,ben aysegul bukres sector 3 ten...dilegin arkadasiyim...11 yildir burdayim,dilek bahsetmisti uye oldum ama yazi yazamadim bi turlu sorun vardi...sevgiler
Arkadaslar elcilikteki program iptal edilmis . Gidilmeyecek yani heberiniz olsun.
selam kizlar ben bugun gidiyorum 15 gune kadar gelirim kendinize iyi bakin burayida bu kadar bos birakmayinşutarafagittinaniknanik
Naneciğim bolerocuğum sizleride bükreşe gelirsem tanımak isterim ama keşke clujda olsaydınız sizinle çok iyi anlaşacağıma eminim Neyse nasip belki o da olur dünya küçük dimi ya KENDİNİZE İYİ BAKIN
Gülpınar uniride nerede oturuyorsunuz?Biz trayan caddesindeyiz.Mall'a çok yakın değiliz 15 dk. yürüyoruz.Çocuğunuz var mı? Cuma günü müsaitseniz buluşabiliriz.
Bye
kızlar merhaba bolerocum ne zaman geliyorsun bükreşe ona göre buluşalım özledik seni valla:teselli: nanede Türkiyede oda gelir yakında gülpınarcım sende bana çok yakın oturuyorsun inşallah görüşürüz herkese iyi geceleryerimseniben
Herkese selam,
Gülpınar önümüzdeki hafta içi senin için müsait olan bir gün'e ne dersin?Biz'e hergün uyar.
Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?