Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

merhabalar,ben aysegul bukres sector 3 ten...dilegin arkadasiyim...11 yildir burdayim,dilek bahsetmisti uye oldum ama yazi yazamadim bi turlu sorun vardi...sevgiler

merhaba canim az once tlf dilekle aramiza hosgeldin baya eskimisin bukreste bizden kidemlisin yani ben,de 14 ay oldu bukres,e geleli ve cok seviyorum burayi:teytey: giringas,da oturuyorum sektor.3 nersi oluyo bilmiyorum? bulusmada aramizda yoktun dilek geldi heralde haberin yoktu bidaki bulusmada seninlede tanismak isteriz gorusmek dilegiylea.s.
birde biseyi cok merak etim isb okulda gorevlimisin?

selam kizlar yarin elcilige ben buyuk ihtimalle gelemicem sizlerle tanismayi bende cok istiyodum tatile gidip gelim 15 gun sonra gelince hemen bulusma yapalima.s.

selam kizlar ben bugun gidiyorum 15 gune kadar gelirim kendinize iyi bakin burayida bu kadar bos birakmayinşutarafagittinaniknanik

Selam arkadaşlar ne kadar şanslısınız ki hepiniz bükreştesiniz bende cluj dayım ve çok yalnızım hiç türk arkadaşım yok uzayda gibiyim valla ama okuduğum kadarı ile günseli de clujda yaşasın eğer sende istersen görüşelim günseliciğim ayrıca ben çocuklara taparım ama benim yok neyse buluşalım görüşelim umarım iyi arkadaş oluruz

Naneciğim bolerocuğum sizleride bükreşe gelirsem tanımak isterim ama keşke clujda olsaydınız sizinle çok iyi anlaşacağıma eminim Neyse nasip belki o da olur dünya küçük dimi ya KENDİNİZE İYİ BAKIN

Tanistigima cok memnun oldum. Ne yazik ki ben de bukreste degil, iasi (yas) da oturuyorum. Benim de hic turk arkadasim yok. Bukreste oturanlar cok sansli tabii ki. Bu arada Clujda Turkler varmis uzulme yani. Clujdan Gunseliyle arada yazisiyoruz. Ama msn adresin varsa ozel mesajdan atarsan seninle de yazisiriz. Gorusmek uzere...

Selam,

Vitan Mall'a yakın oturan var mı? Biz hemen her gün oğlumla oradayız.Yakın oturanlarla buluşabiliriz.

Görüşmek üzere,

merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir. yamon vitan mole degil ama unirii ye yakin oturuyorum. bir bulusma ayarlayip gorusebiliriz ne dersin .hoscakal

Gülpınar uniride nerede oturuyorsunuz?Biz trayan caddesindeyiz.Mall'a çok yakın değiliz 15 dk. yürüyoruz.Çocuğunuz var mı? Cuma günü müsaitseniz buluşabiliriz.

Bye

Gülpınar uniride nerede oturuyorsunuz?Biz trayan caddesindeyiz.Mall'a çok yakın değiliz 15 dk. yürüyoruz.Çocuğunuz var mı? Cuma günü müsaitseniz buluşabiliriz.

Bye

merhaba ben magheru da oturuyorum ama uniriye 10 dak falan cuma degilde cumartesi olabilirmi sizin icin uygunsa. evet bir tane kizim var 3 yasina yakin musaitsen eger yazarsiniz tekrar bulusuruz

kızlar merhaba bolerocum ne zaman geliyorsun bükreşe ona göre buluşalım özledik seni valla:teselli: nanede Türkiyede oda gelir yakında gülpınarcım sende bana çok yakın oturuyorsun inşallah görüşürüz herkese iyi geceleryerimseniben

merhaba troya sevindim bana ykin oturmana herkes ve butun arkadaslarim mall civarinda oturuyo en yakin zamanda gorusurp tanisalim opuyorum

Günselicim ben özel msjdan msnimi gönderdim sana ayrıca boleroda telefonumu biliyor ara buluşalım arkadaşım kendine iyi bak oğluşunada

Herkese selam,

Gülpınar önümüzdeki hafta içi senin için müsait olan bir gün'e ne dersin?Biz'e hergün uyar.

Görüşmek üzere

Herkese selam,

Gülpınar önümüzdeki hafta içi senin için müsait olan bir gün'e ne dersin?Biz'e hergün uyar.

Görüşmek üzere

yamon cum mesajini okudum ve msn adresimi sana yolladim istersen kaydet oradan daha hizli gorusebiliriz hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…