merhaba kızlar nasılsınız çocuklar evde natodan dolayı okullar tatil kafayı yemek üzereyim havada kötü kapalı çok sıkıcı
ok tmm ozel mesajlar bolumunden goruselim lutfen turkiyeden gelince haber verin goruselim
Yeni gelen herkes hos geldi sefalar getirdi.:teytey: Bu Cumartesi yani 12.04.2008 tarihinde bulusalim diyoruz sizlerin fikirlerini bekliyoruz. Saat 12.00 Obor McDonalds da. Fikirleriniz bekliyorum kizlar. Optum sizleri
bana uyar biraz benim icin uama onemli degil. birde cocuklaral berabermi geliyorsunuz. cunku ben ilk defa katilacagimda o yuzden
eger kesinse bana tekrar yazarmisiniz kizlar...
bana uyar biraz benim icin uama onemli degil. birde cocuklaral berabermi geliyorsunuz. cunku ben ilk defa katilacagimda o yuzden
eger kesinse bana tekrar yazarmisiniz kizlar...
SELAMLAR...BENDE KATILDIM,DILDEMCIM BEN AYSEGUL TANIDIN UMARIM CARSAMBA GUNU ADRESI SORMUSTUM SANA:teytey:
SANIRIM EN UZUN SUREDIR KALNLARDAN BIRIDE BENIM 10 YILI DEVIRDIK 11 YIL OLUYOR BU YAZ INS...TANISALIM INS..
canim % 90 kesin benim duygunun ve dilek ile alina kesin bizim icin bi problem yok troya,da soyledik onun ufak bi problemi var onu helderse kadro tamam olucak burdan bi arkadas daha var gulsev ondanda haber alirsak katilmak isterse super olucak disaridanda katilmak isteyen arkadaslarimiz var kalabalik olucaz insallah cocuk sorun degil herkezin cocugu var rahat ol cocuklar icin daha uygun olur diye McDonald's olsun dedik obor,da saat 12 msn adresini ozelden atarsan oradanda sonkez teyit edebiliriz burdan haberlesmek cok yavas oluyo
Nanecim Hosgeldin,
Umarim hersey yolundadir. Efe'nin iyi olduguna sevindim. Anladigim kadariyla bulusuyormussunuz hadi hayirlisi bakalim.Ben de olsaydim keske. Grsruz.
ay ne oldu bize birden koca bir aile olduk git gide büyüyoruz:içelim: inşallah geleceğiz arkadaşın sınavı bitsin saatler uyarsa ordayız:teytey::teytey:a.s.bolerocum keşke sende olsan ne iyi olurdu çok özledik öpüyorum
ay ne oldu bize birden koca bir aile olduk git gide büyüyoruz:içelim: inşallah geleceğiz arkadaşın sınavı bitsin saatler uyarsa ordayız:teytey::teytey:a.s.bolerocum keşke sende olsan ne iyi olurdu çok özledik öpüyorum
sagol canim arkadasim cok sukur hersey yolunda kontrollerimiz devam ediyo bu ayin 25 yine turkiye,ye gidiyoruz. canim sen nasilsin keske sende olsan bulusmada ne zaman geliyosun ? gelicegin zaman senin icinde guzel bi organizasyon yapicaz cabuk gel ozledik senia.s.
Anladim.Nanecim gelismeler iyiye gidiyorya cok sukur. Efecik icin.
Bayaga kisi oldunuz bukreste. Benim bukrese ne zaman gelicegim henuz belli degil.Gelirsem tabii ki de ariyacagim sizleri...Gorusmek uzere.
evet canim baya kisi olduk ama kk aramiza yeni gelen arkadaslar tarafindan ekildikmaglesef ginede guzel bi bulusma oldu gelen arakadaslarla resim cekildik troya eklicek insallah bidaki sefere senide aramizda bidaha goruruza.s.
arkadaslar cok ozur diliyorum herkesten. gelecegimden o kadar emindim ki ama son an cuma aksami sehir disina cikmak zorunda kaldim esimle. cok ozurr diliyorum. lutfen en kisa zamanda tekrar toplanin sizlerle tanismak istiyorum herkesi opuyorum hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?