Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

selam kizlar ben geldim oglusumun durumu iyi cok sukur hadi bulusuyoruz ama nezaman ben her gun musaitim herkez tarih ve gunu soylesin belirleyelimfisfisfis

ok tmm ozel mesajlar bolumunden goruselim lutfen turkiyeden gelince haber verin goruselim

selam canim ben geldim turkiyeden bulusalim diyoruz bu hafta gunu,nu ve tarihini herkez soylesin belirleyelim artik benim icin farketmez ben musaitim her zaman isterseniz disarda bulusalim isteseniz ben,de toplanalim( cevaplarinizi acil bekliyorum bukresliler hepinize soyluyrum uyaninlülülülülülü)

Yeni gelen herkes hos geldi sefalar getirdi.:teytey: Bu Cumartesi yani 12.04.2008 tarihinde bulusalim diyoruz sizlerin fikirlerini bekliyoruz. Saat 12.00 Obor McDonalds da. Fikirleriniz bekliyorum kizlar. Optum sizleri

Yeni gelen herkes hos geldi sefalar getirdi.:teytey: Bu Cumartesi yani 12.04.2008 tarihinde bulusalim diyoruz sizlerin fikirlerini bekliyoruz. Saat 12.00 Obor McDonalds da. Fikirleriniz bekliyorum kizlar. Optum sizleri

bana uyar biraz benim icin uama onemli degil. birde cocuklaral berabermi geliyorsunuz. cunku ben ilk defa katilacagimda o yuzden
eger kesinse bana tekrar yazarmisiniz kizlar...

bana uyar biraz benim icin uama onemli degil. birde cocuklaral berabermi geliyorsunuz. cunku ben ilk defa katilacagimda o yuzden

canim % 90 kesin benim duygunun ve dilek ile alina kesin bizim icin bi problem yok troya,da soyledik onun ufak bi problemi var onu helderse kadro tamam olucak burdan bi arkadas daha var gulsev ondanda haber alirsak katilmak isterse super olucak disaridanda katilmak isteyen arkadaslarimiz var kalabalik olucaz insallah cocuk sorun degil herkezin cocugu var rahat ol cocuklar icin daha uygun olur diye McDonald's olsun dedik obor,da saat 12 msn adresini ozelden atarsan oradanda sonkez teyit edebiliriz burdan haberlesmek cok yavas oluyo

SELAMLAR...BENDE KATILDIM,DILDEMCIM BEN AYSEGUL TANIDIN UMARIM CARSAMBA GUNU ADRESI SORMUSTUM SANA:teytey:
SANIRIM EN UZUN SUREDIR KALNLARDAN BIRIDE BENIM 10 YILI DEVIRDIK 11 YIL OLUYOR BU YAZ INS...TANISALIM INS..

Tabiki Gulpinarcigim cocuklar gelebilir baska varsa arkadaslarin cagirabilirsin.Cagirin herkesi yikalim su Mac`i. Ayriyeten duyduk duymadik kalmasin tekrar soyluyorum
BULUSMA AYRINTILARI
TARIH:12.NISAN CUMARTESI SAAT: 12.00 YER : OBOR -MAC DONALDS

SELAMLAR...BENDE KATILDIM,DILDEMCIM BEN AYSEGUL TANIDIN UMARIM CARSAMBA GUNU ADRESI SORMUSTUM SANA:teytey:
SANIRIM EN UZUN SUREDIR KALNLARDAN BIRIDE BENIM 10 YILI DEVIRDIK 11 YIL OLUYOR BU YAZ INS...TANISALIM INS..

Merhaba Aysegul,

Tanisalim. Ancak ben Bukres'te degil yas(iasi) da oturuyorum. Bilmiyorum buralari gordun mu? Burada benden eskisin benimde mart ta 4 sene oldu. Bukreste nasil geciriyorsun vakitlerini? Gorusmek uzere.....

Nanecim Hosgeldin,

Umarim hersey yolundadir. Efe'nin iyi olduguna sevindim. Anladigim kadariyla bulusuyormussunuz hadi hayirlisi bakalim.Ben de olsaydim keske. Grsruz.

ay ne oldu bize birden koca bir aile olduk git gide büyüyoruz:içelim: inşallah geleceğiz arkadaşın sınavı bitsin saatler uyarsa ordayız:teytey::teytey:a.s.bolerocum keşke sende olsan ne iyi olurdu çok özledik öpüyorum

Nanecim Hosgeldin,

Umarim hersey yolundadir. Efe'nin iyi olduguna sevindim. Anladigim kadariyla bulusuyormussunuz hadi hayirlisi bakalim.Ben de olsaydim keske. Grsruz.

sagol canim arkadasim cok sukur hersey yolunda kontrollerimiz devam ediyo bu ayin 25 yine turkiye,ye gidiyoruz. canim sen nasilsin keske sende olsan bulusmada ne zaman geliyosun ? gelicegin zaman senin icinde guzel bi organizasyon yapicaz cabuk gel ozledik senia.s.

eski kidemli kk olarak senin gelmen lazim sinav saati uymasa bile cocuklari topla gel mutlakaa.s.

Troyacim,

Evet keske olsaydim bende ama yokum, neyse. Nasilsin?

Anladim.Nanecim gelismeler iyiye gidiyorya cok sukur. Efecik icin.

Bayaga kisi oldunuz bukreste. Benim bukrese ne zaman gelicegim henuz belli degil.Gelirsem tabii ki de ariyacagim sizleri...Gorusmek uzere.

Anladim.Nanecim gelismeler iyiye gidiyorya cok sukur. Efecik icin.

Bayaga kisi oldunuz bukreste. Benim bukrese ne zaman gelicegim henuz belli degil.Gelirsem tabii ki de ariyacagim sizleri...Gorusmek uzere.

evet canim baya kisi olduk ama kk aramiza yeni gelen arkadaslar tarafindan ekildik maglesef ginede guzel bi bulusma oldu gelen arakadaslarla resim cekildik troya eklicek insallah bidaki sefere senide aramizda bidaha goruruza.s.

evet canim baya kisi olduk ama kk aramiza yeni gelen arkadaslar tarafindan ekildik maglesef ginede guzel bi bulusma oldu gelen arakadaslarla resim cekildik troya eklicek insallah bidaki sefere senide aramizda bidaha goruruza.s.

Iyi gectigine sevindim. Insallah gelince gorusuruz.

arkadaslar cok ozur diliyorum herkesten. gelecegimden o kadar emindim ki ama son an cuma aksami sehir disina cikmak zorunda kaldim esimle. cok ozurr diliyorum. lutfen en kisa zamanda tekrar toplanin sizlerle tanismak istiyorum herkesi opuyorum hoscakalin

bu arada birsey sormak istiyorum. universitatede yada ramanada yakinlarinda oturan arkadaslar varmi.

canim bidahaki bulusmada senide aramizda gormekten mutlu oluruz ogun hata belki gelmisinizdir diye orada duran bekleyen ve oturan turke ben zetigimiz bayanlara sorduk siz turkmusunuz diye bir birimizi tanimadigimiz icin:roflol: bulusma formunda troya romania diye resimlerimizi ekledi kaldirilmadan bak bizi tanimani isterim bulusmamiz kolay olur bidaki seferea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…