merhaba arkadaşlar,
ben de romanyayı, romanyada hayatı çok merak edenlerdenim. eşim romanyada işe başlayacak yakında. merakım bu sebeple daha da arttı. sorularıma cevap verirseniz cok mutlu olurum. merak ettiğim ilk şey şu; evli bayanlar, eşleriniz ne gibi işler yapıyorlar? benim eşim inşaat mühendisi. internetten arastırırken ozellikle turk şirketlerinde 24 saatlik vardiya ve 2 haftada bir pazar gunleri izin oldugunu duydum. ben su an calısıyorum ama eşim gidip oturum iznini aldıktan sonra romanyaya tasacagım ve calısmayacagım. boyle bi durumda zor olur. ne dersiniz bi fikriniz var mı? merak ettiğim ikinci sey ; romanyanın çingenelerden dolayı cok guvensiz bir ulke oldugunu duydum. gasp falan cok fazlaymıs sizin gozlemleriniz nelerdir? cok uzattım ama bide içime sinmeyen bi konu var belki cok guluceksiniz ama romanyanın gozumuzdeki imajı malum, kadınlarının ozellikle... :) her konustugum insan bana aklını mı yedin nasıl gonderirsin kocanı oraya, sen yanında olsan da gitmesin, gitmeyin diyolar. özellikle evli bayanlar fikirlerinizi alayım. şimdiden tesekkurler :)
merhaba arkadaşlar,
ben de romanyayı, romanyada hayatı çok merak edenlerdenim. eşim romanyada işe başlayacak yakında. merakım bu sebeple daha da arttı. sorularıma cevap verirseniz cok mutlu olurum. merak ettiğim ilk şey şu; evli bayanlar, eşleriniz ne gibi işler yapıyorlar? benim eşim inşaat mühendisi. internetten arastırırken ozellikle turk şirketlerinde 24 saatlik vardiya ve 2 haftada bir pazar gunleri izin oldugunu duydum. ben su an calısıyorum ama eşim gidip oturum iznini aldıktan sonra romanyaya tasacagım ve calısmayacagım. boyle bi durumda zor olur. ne dersiniz bi fikriniz var mı? merak ettiğim ikinci sey ; romanyanın çingenelerden dolayı cok guvensiz bir ulke oldugunu duydum. gasp falan cok fazlaymıs sizin gozlemleriniz nelerdir? cok uzattım ama bide içime sinmeyen bi konu var belki cok guluceksiniz ama romanyanın gozumuzdeki imajı malum, kadınlarının ozellikle... :) her konustugum insan bana aklını mı yedin nasıl gonderirsin kocanı oraya, sen yanında olsan da gitmesin, gitmeyin diyolar. özellikle evli bayanlar fikirlerinizi alayım. şimdiden tesekkurler :)
canim bidahaki bulusmada senide aramizda gormekten mutlu oluruz ogun hata belki gelmisinizdir diye orada duran bekleyen ve oturan turke ben zetigimiz bayanlara sorduk siz turkmusunuz diye bir birimizi tanimadigimiz icin:roflol: bulusma formunda troya romania diye resimlerimizi ekledi kaldirilmadan bak bizi tanimani isterim bulusmamiz kolay olur bidaki seferea.s.
nanecim merhaba umarim iyisindir. birdahaki sefer mutlaka gelecegim lutfen yakin zamanda bir bulusma duzenleyelim tekrar. bu arada size birsey sormak istiyorum goruyorumki bransiniz guzellik uzmani size benim sacim uzamiyo ne yapmaliyim acaba bu konu hakkinda bir bilginiz varmi diger arkadaslarda lutfen bilen varsa yassin simdiden tesekkur ederim
sagol canim iyim umarim sende iyisindir ben bu ayin 25 yine ufak bi tatile gidiyorum 10 yokum 23 nisanda guzel bi organizasyon yapicaz elcilikligin bahcesinde seninde cocugun var galiba yok sada yine katilmani isteriz hem tanismis oluruz baya kalabalik olunucak sacin konusunda sik yikarsan sac cobuk uzar ve bakim yapabilirsin bitkisel yaglardan ve bepanten ampul ve e vitamini karistirak yapabilirsin biz duygu27 bu karisimi uygulamaya basladik ben bunlari turkiyeden getirdim bula bilirmisin burda bilmiyorum a.s.
çok tesekkur ederim arkadaşlar, fikirlerinizi benle paylaştığınız için a.s. . bundan sonra her konuda basınıza bela olucam bu boylemi şu şöylemi diye sırnaşık şey güvensizlik meselesi değil aslında ben çevreden çok etkileniyorum. sonuçta bilmediğim bir yer, farklı bir ülke, farklı bir kültür, insan ister istemez tedirgin oluyor hele cevrede boyle doldurusa getirenler olunca :uhm: ama yazdıklarınız içime su serpti teşekkur ederim. umarım geldiğimde tanısmak kısmet olur. cabuk uyum saglayan biriyimdir ama gurbette memleketten birileri çok aranır heralde :1hug:
aaaaa
gercektenmi bende katilacagim kizimla birlikte 23 nisana
hatta 3 yasindaki kucuk kizima ve birkac arkadasin cocuklari 4 kitalik bir siir ezberledier nasipse okutturacagim. beni soyle taniyabilirsin mavi gozlu kivircik sacli bir kizim var tatli birsey dikkat cekiyo o sekilde taniyabilirsin. gorusurz insallh orada bu arada bizde 25 yolcuyuz turkiyeye ucak yolculugumu yoksa karayolumu. gorusuruz opuyorum
çok tesekkur ederim arkadaşlar, fikirlerinizi benle paylaştığınız için a.s. . bundan sonra her konuda basınıza bela olucam bu boylemi şu şöylemi diye sırnaşık şey güvensizlik meselesi değil aslında ben çevreden çok etkileniyorum. sonuçta bilmediğim bir yer, farklı bir ülke, farklı bir kültür, insan ister istemez tedirgin oluyor hele cevrede boyle doldurusa getirenler olunca :uhm: ama yazdıklarınız içime su serpti teşekkur ederim. umarım geldiğimde tanısmak kısmet olur. cabuk uyum saglayan biriyimdir ama gurbette memleketten birileri çok aranır heralde :1hug:
cok guzel ya burdaki arkadaslarda geliyolar hmm tarif etigine gore kizin guzelmis tam aradigim gelin adayicanim karayoluyla gidicez ordan baska ulkeye gecicez turkiyenin neresindensin? ben istanbuluyum bu arada artik su msn adreslerimizi allalim bulusma gunu icin daha rahat haberlesiriza.s.
Herkese Merhaba,
biz geldik.Yaklaşık 2 haftadır Bükreşte'yiz.Geldiğimizden beri eve yerleşmek ve temizlemekle meşgulüm.Temizlik konusunda kimse bizim elimize su dökemez herhalde.Aldığım kadınların hepsi birbirinden kötü çıktı, temizliğin t'sini bilmiyorlar.
Evimiz Uniri'de.Garanti Bankasının orada.Yakınımızda oturan var mı?
Bir buluşma planlanmış.Gerçekleşti mi?
Türk derneği kurulmuş.Aylık toplantı vs. yapılıyormu?Nasıl katılabilirim?
Görüşmek dileğiyle,
Çrş kaçta? Gelmek isterim.2,5 yaşında oğlum var.
Herkese Merhaba,
biz geldik.Yaklaşık 2 haftadır Bükreşte'yiz.Geldiğimizden beri eve yerleşmek ve temizlemekle meşgulüm.Temizlik konusunda kimse bizim elimize su dökemez herhalde.Aldığım kadınların hepsi birbirinden kötü çıktı, temizliğin t'sini bilmiyorlar.
Görüşmek dileğiyle,
Herkese Merhaba,
Görüşmek dileğiyle,
merhaba hosgeldiniz oncelikle evet haklisiniz kimse bizim gibi temizlik olayini yapamiyor. bizde tututuramiyoruz bir turlu artik kendimiz yapmaya calisiyoruz, ben uniriye yakin bir yerde oturuyorum . insallh gorusup tanisiriz. hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?