Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba arkadaşlar,
ben de romanyayı, romanyada hayatı çok merak edenlerdenim. eşim romanyada işe başlayacak yakında. merakım bu sebeple daha da arttı. sorularıma cevap verirseniz cok mutlu olurum. merak ettiğim ilk şey şu; evli bayanlar, eşleriniz ne gibi işler yapıyorlar? benim eşim inşaat mühendisi. internetten arastırırken ozellikle turk şirketlerinde 24 saatlik vardiya ve 2 haftada bir pazar gunleri izin oldugunu duydum. ben su an calısıyorum ama eşim gidip oturum iznini aldıktan sonra romanyaya tasacagım ve calısmayacagım. boyle bi durumda zor olur. ne dersiniz bi fikriniz var mı? merak ettiğim ikinci sey ; romanyanın çingenelerden dolayı cok guvensiz bir ulke oldugunu duydum. gasp falan cok fazlaymıs sizin gozlemleriniz nelerdir? cok uzattım ama bide içime sinmeyen bi konu var belki cok guluceksiniz ama romanyanın gozumuzdeki imajı malum, kadınlarının ozellikle... :) her konustugum insan bana aklını mı yedin nasıl gonderirsin kocanı oraya, sen yanında olsan da gitmesin, gitmeyin diyolar. özellikle evli bayanlar fikirlerinizi alayım. şimdiden tesekkurler :)

merhaba canim benim esim insaat sektorunde turk firmasinda calisiyo isi geregi istedigi saat,te gidip gelebiliyo burda 24 saat calisan firmada duymadim hic istesede 24 saat romen isciler calismaz oyuzden cok tembeller calisma konusunda. evet cingene cok var ama bu demek degil her kose basinda seni gasp etderler rahat ol simdiye kadar gelmedi basima duymadimda turkye nasilsa burasida ayni romen kadinlari hakkinda da diyecegim su esine guveniyosan hic korkun olmasin yapicak bakicak olan turkiyede de yapar zaten hic guzel kadin yok burasini rusya veya moldovyayla bir tutma yani kisacasi su romanyadan hic bi konuda korkma ben burayi turkiyeden bazen daha cok seviyorum burda cok rahatim her konuda ve huzurluyum cok turk var cok guzel dostluklarimiz var pisman olmazsin bencea.s.

merhaba ben burada 6 seneden beri yasiyorum ama bu dediklerin hic basima gelmedi
benim esim market sektorunde calisiyo tmm kabul ediyorum calisma saatleri uzun ama kendimizede vakit ayirabiliyoruz. bencede naneye katiliyorum burasi her bakimdan rahat geliyo banada daha huzurlu en bastan zorluk cekeceksin hepimiz gibi fakat gercek arkadaslar edinince hayat guzel oluyo.umarim tanismak nasip

nanecim merhaba umarim iyisindir. birdahaki sefer mutlaka gelecegim lutfen yakin zamanda bir bulusma duzenleyelim tekrar. bu arada size birsey sormak istiyorum goruyorumki bransiniz guzellik uzmani size benim sacim uzamiyo ne yapmaliyim acaba bu konu hakkinda bir bilginiz varmi diger arkadaslarda lutfen bilen varsa yassin simdiden tesekkur ederim

sagol canim iyim umarim sende iyisindir ben bu ayin 25 yine ufak bi tatile gidiyorum 10 yokum 23 nisanda guzel bi organizasyon yapicaz elcilikligin bahcesinde seninde cocugun var galiba yok sada yine katilmani isteriz hem tanismis oluruz baya kalabalik olunucak sacin konusunda sik yikarsan sac cobuk uzar ve bakim yapabilirsin bitkisel yaglardan ve bepanten ampul ve e vitamini karistirak yapabilirsin biz duygu27 bu karisimi uygulamaya basladik ben bunlari turkiyeden getirdim bula bilirmisin burda bilmiyorum a.s.

çok tesekkur ederim arkadaşlar, fikirlerinizi benle paylaştığınız için a.s. . bundan sonra her konuda basınıza bela olucam bu boylemi şu şöylemi diye sırnaşık şey güvensizlik meselesi değil aslında ben çevreden çok etkileniyorum. sonuçta bilmediğim bir yer, farklı bir ülke, farklı bir kültür, insan ister istemez tedirgin oluyor hele cevrede boyle doldurusa getirenler olunca :uhm: ama yazdıklarınız içime su serpti teşekkur ederim. umarım geldiğimde tanısmak kısmet olur. cabuk uyum saglayan biriyimdir ama gurbette memleketten birileri çok aranır heralde :1hug:

aaaaa
gercektenmi bende katilacagim kizimla birlikte 23 nisana
hatta 3 yasindaki kucuk kizima ve birkac arkadasin cocuklari 4 kitalik bir siir ezberledier nasipse okutturacagim. beni soyle taniyabilirsin mavi gozlu kivircik sacli bir kizim var tatli birsey dikkat cekiyo o sekilde taniyabilirsin. gorusurz insallh orada bu arada bizde 25 yolcuyuz turkiyeye ucak yolculugumu yoksa karayolumu. gorusuruz opuyorum

insallh cabuk alisirsiniz endiselerinizi anlayabiliyorum bu arada nerelisiniz ve yasiniz kac bayanlarada sorulmaz ama neyse hoscakal gorusuruz

cok guzel ya burdaki arkadaslarda geliyolar hmm tarif etigine gore kizin guzelmis tam aradigim gelin adayi canim karayoluyla gidicez ordan baska ulkeye gecicez turkiyenin neresindensin? ben istanbuluyum bu arada artik su msn adreslerimizi allalim bulusma gunu icin daha rahat haberlesiriza.s.

canim senin tedirginligini anliyorum ilk yurt disina cikarken cevre cok etkiliyor helede rusya gibi yere gidiyosan ama hic tedirgin oldugum gibi bi ortamla karsilasmadim orada bile guzel kadin yoktu en guzel kadin bendim sırnaşık şey rahat ol canim biz burdayiz insallah gelirsin cok guzel dostluklar edinicegine emin ol burda yeni turk kadin kollari dernegimizde kuruldu aktiflik istiyosan gelince kafana takilan birsey olursa hic cekinme yaz ellimizden geldigince seni bilgilendiriz. turkiyenin neresinden ?a.s.

merhaba ben adapazarliyim yani yakin sayiliriz istanbulda cok az yasadim bu arada msn adresime kaydettim sizi gorusuruz oradanda hoscakal

Herkese Merhaba,

biz geldik.Yaklaşık 2 haftadır Bükreşte'yiz.Geldiğimizden beri eve yerleşmek ve temizlemekle meşgulüm.Temizlik konusunda kimse bizim elimize su dökemez herhalde.Aldığım kadınların hepsi birbirinden kötü çıktı, temizliğin t'sini bilmiyorlar.

Evimiz Uniri'de.Garanti Bankasının orada.Yakınımızda oturan var mı?

Bir buluşma planlanmış.Gerçekleşti mi?

Türk derneği kurulmuş.Aylık toplantı vs. yapılıyormu?Nasıl katılabilirim?

Görüşmek dileğiyle,

canim hos geldin bukres kucuk bir sehir oldugu icin metroda oldugu icin herkez bir birine cok yakin bence ben gringas oturuyorum evet bulusmamiz gerceklesti ama 23 nisan carsamba gunu elciligin bahcesinde organizasyon yapiliyo ve herkez orda senide aramizda gormek isteriz tanismis oluruz evet dernegimizi kurduk ben aktif uyelerindenim her carsamba toplantilarimiz var herkez gelebilir katila bilir dernek olarak ve disaridan katilicak arkadaslarla bu carsamba elciligin bahcesindeyiz 23 nisandan dolayia.s. cocugun varmi?

hoşgeldin canım hayırlı olsuna.s. temizlik ah temizlik allah kolaylık versin:a015: görüşmek üzereŞeniz

merhabalar,ben aysegul bukres sector 3 ten...dilegin arkadasiyim...11 yildir burdayim,dilek bahsetmisti uye oldum ama yazi yazamadim bi turlu sorun vardi...sevgiler

merhaba hosgeldiniz oncelikle evet haklisiniz kimse bizim gibi temizlik olayini yapamiyor. bizde tututuramiyoruz bir turlu artik kendimiz yapmaya calisiyoruz, ben uniriye yakin bir yerde oturuyorum . insallh gorusup tanisiriz. hoscakalin

merhabalar arkadaslar tum cocuklu cocuksuz olanlar..........
23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami CARSAMBA GUNU SAAT 10:30 DA BUYUKELCILIKTEDIR.
gorusmek uzere.ve tanismak uzere bye

merhaba hosgeldiniz oncelikle evet haklisiniz kimse bizim gibi temizlik olayini yapamiyor. bizde tututuramiyoruz bir turlu artik kendimiz yapmaya calisiyoruz, ben uniriye yakin bir yerde oturuyorum . insallh gorusup tanisiriz. hoscakalin

Merhaba,

Çrş günü bir aksilik olmazsa oğlum ve ben orada olacağız.Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

Görüşmek dileğiyle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…