- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Rozasea var bende aynı zamanda ozelden yollarmısınız rica etzemEgzamaya banada kortizonlu ilaç verdi doktorr..ahh ahha yıllarca bilinçsizce kullandım..sonra rabbimin hikmeti bir gün çarşıda bir aktarın ordan geçerken baktım egzamaya çözüm fealn..zaten bıkmışım ilaçtan ki geçirmiyorda..girdim durumu izah ettim bana acımsı bir karışımla..bir bitikisel krem verdi..Allah CC ondan razı olsun işini gücünü rast getirsin..ilacı içince ve kreni kullanınca baya azaldı geçti bi ara aa gene hafif nüksetse bitkisel kremi sür baya kayboluyor..ama krem bitkisel olunca insan süremkltende korkmuyor..Ayrıca benim peynir v e domatese karşı egzamamın alerjisi var..yani yediğim anda ilaç içsen dahi kaşıntı kızarıklık oluyor..doktorda teyit etti yeme dedi..sende hastaşıgını tetikleyen besinleri doktordan öğren..
Neyse çok uzattım..Egzama sedef tarzı hastalıklar karaciğer bazlıdır..yani karaçigere destek oluarak bir bitki suyu da vermişti..Allahım onunda ne kadar faydası oldu anlatamam..şimdi ben o acımsı karışımı kullanmıyorum ama evimde 2 tane kremi duruuyor bişe olursa sürerim diye..isterseniz özelden aktarın telefonun vereyim..size ya kargoyla yollasın..bu arad Ben adanalıyım bilmiyorum burdan yaşadıgınmı yere kargo ücreti vs ne olur
Yuz doktora gittim daha da ilerledi 1 yıldır doktora gitmiyorum gecmiştidoktor kontrolu olmadan yüzünüze bu kadar krem boca etme cesaretini nasıl buldunuz ya? keşke iyi bi doktora gitseniz yani kendi kendinin doktoru olmak diye bişey yok.
Yuz doktora gittim daha da ilerledi 1 yıldır doktora gitmiyorum gecmişti
birde esim köstek oluyor bana benimle Care sini araştırmşyor yok banane yuzune baslıcamYuz doktora gittim daha da ilerledi 1 yıldır doktora gitmiyorum gecmişti
Özele gitmedim hep SSK onlarda avene bioderma krem veriyorlar sumuyorum siddetli egzama yapıyor sonra yine kortizon geçince baska krem veriyorlar yine basa don bende gıtmeyinırakmıstımbir doktora mı gittiniz? başka doktor yok muydu?
Bende
Nolur bana ozelden o aktarın bilgilerini verin
Rozasea var bende aynı zamanda ozelden yollarmısınız rica etzem
Evet özellikle cilt sorunları varsa karaciğer etkenmiş bunda,karaciğer sorunsuzsa,bedende hastalık istemez onu dışarı atarmışEgzamaya banada kortizonlu ilaç verdi doktorr..ahh ahha yıllarca bilinçsizce kullandım..sonra rabbimin hikmeti bir gün çarşıda bir aktarın ordan geçerken baktım egzamaya çözüm fealn..zaten bıkmışım ilaçtan ki geçirmiyorda..girdim durumu izah ettim bana acımsı bir karışımla..bir bitikisel krem verdi..Allah CC ondan razı olsun işini gücünü rast getirsin..ilacı içince ve kreni kullanınca baya azaldı geçti bi ara aa gene hafif nüksetse bitkisel kremi sür baya kayboluyor..ama krem bitkisel olunca insan süremkltende korkmuyor..Ayrıca benim peynir v e domatese karşı egzamamın alerjisi var..yani yediğim anda ilaç içsen dahi kaşıntı kızarıklık oluyor..doktorda teyit etti yeme dedi..sende hastaşıgını tetikleyen besinleri doktordan öğren..
Neyse çok uzattım..Egzama sedef tarzı hastalıklar karaciğer bazlıdır..yani karaçigere destek oluarak bir bitki suyu da vermişti..Allahım onunda ne kadar faydası oldu anlatamam..şimdi ben o acımsı karışımı kullanmıyorum ama evimde 2 tane kremi duruuyor bişe olursa sürerim diye..isterseniz özelden aktarın telefonun vereyim..size ya kargoyla yollasın..bu arad Ben adanalıyım bilmiyorum burdan yaşadıgınmı yere kargo ücreti vs ne olur
Özele gitmedim hep SSK onlarda avene bioderma krem veriyorlar sumuyorum siddetli egzama yapıyor sonra yine kortizon geçince baska krem veriyorlar yine basa don bende gıtmeyinırakmıstım
Evet oldum zaten o zaman hafifledi 7 ay once oldum tekrar olucaminsallahhacamat oldunmu canm hacamatın çok faydası var.
Esim destek olsa bu kadar kotu olmam o bana Öyle yaptıkça ilerliyorStres üzüntü her musibetin temeli. Egzamadan kurtulmak için önce duygusuz eşinize bi ayar verin. Zaten sıkıntılarınız var bir de o moralinizi bozmasın
Çok geçmiş olsun umarım hem hastalığınız hem de eşiniz en kısa zamanda düzelirEsim destek olsa bu kadar kotu olmam o bana Öyle yaptıkça ilerliyor
Ama mecburen surdum o sekil de dayanılmıyor temas egzama sıkıntı oluyorRozasea cremle gecmezki. Niye boşuna tonca kortizonla cremle uğraşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?