Rozasea bozulan psikolojim

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaslar ben egzama icin yuzume bir yıl coresatin kullandım ve cildim de asırı incelme olmuş 1,5yıl ugtastim ne sursem egzama oluyordu kortizon bağımlı haldeydi sonra kendimin doktoru oldum ve kortizon dan bir sekil kurtuldum her gun oksizinc kullandım bir gun dahi bırakmadan 7 ay hic tekrar etmedi ozguven im yükseldi hayatım yerine güzeldi tekrarlasa da Çok hafif dışardan biri anlami ak sekildeydi ama herkes yuzumde beyazlık var diyordu oksizinc den dolayı bende bıraktım oksizinc kremi 3 gun geçti yuzum yanmaya başladı bende sudocrem surdum 1. Saat sonra aynaya bakınca cok buyuk sok geçirdim temas egzama olmuş uzuntu den kustum uzuntu bacağıma vurdu topallıyorum kortizon yeminliydim ama cok ilerledi gece uyuyamaz hale geldim ates içinde yanıyordu hipokort surdum asırı uzgunum keske oksizinc kremi bırakmasaydım esim de hic anlayış yok yuzum yanıyor yaralar cıktı bağırıyor insan bir destek olur Önceden de Öyle yedi asırı incelencildime hipokort surdum napıcam ya surmesem buse kil de yasamak mumkun degil

Egzamaya banada kortizonlu ilaç verdi doktorr..ahh ahha yıllarca bilinçsizce kullandım..sonra rabbimin hikmeti bir gün çarşıda bir aktarın ordan geçerken baktım egzamaya çözüm fealn..zaten bıkmışım ilaçtan ki geçirmiyorda..girdim durumu izah ettim bana acımsı bir karışımla..bir bitikisel krem verdi..Allah CC ondan razı olsun işini gücünü rast getirsin..ilacı içince ve kreni kullanınca baya azaldı geçti bi ara aa gene hafif nüksetse bitkisel kremi sür baya kayboluyor..ama krem bitkisel olunca insan süremkltende korkmuyor..Ayrıca benim peynir v e domatese karşı egzamamın alerjisi var..yani yediğim anda ilaç içsen dahi kaşıntı kızarıklık oluyor..doktorda teyit etti yeme dedi..sende hastaşıgını tetikleyen besinleri doktordan öğren..

Neyse çok uzattım..Egzama sedef tarzı hastalıklar karaciğer bazlıdır..yani karaçigere destek oluarak bir bitki suyu da vermişti..Allahım onunda ne kadar faydası oldu anlatamam..şimdi ben o acımsı karışımı kullanmıyorum ama evimde 2 tane kremi duruuyor bişe olursa sürerim diye..isterseniz özelden aktarın telefonun vereyim..size ya kargoyla yollasın..bu arad Ben adanalıyım bilmiyorum burdan yaşadıgınmı yere kargo ücreti vs ne olur

Bende
Rozasea var bende aynı zamanda ozelden yollarmısınız rica etzem

Evet özellikle cilt sorunları varsa karaciğer etkenmiş bunda,karaciğer sorunsuzsa,bedende hastalık istemez onu dışarı atarmış
Şu lavanta çayı karaciğer için bire bir
15 gün denedim öyle güzel yaptı ki cildimi
Pırıl pırıl oldu

Özele gitmedim hep SSK onlarda avene bioderma krem veriyorlar sumuyorum siddetli egzama yapıyor sonra yine kortizon geçince baska krem veriyorlar yine basa don bende gıtmeyinırakmıstım

üniversite hastanelerine görünün. ilaca vereceğiniz parayı doktora verseniz...

Reactions: KV_
Öncelikle sadece kremle çözülecek bir problem değil, daha bugün Amerikalı bir doktorun yazısını okudum özellikle sindirim sistemiyle doğrudan alakalı bu rahatsızlıklar. Vücut atamadığı toksinleri cilt yoluyla atıyor. Beslenmenize dikkat edeceksiniz uzun bir süre hayvansal ürünlerden ziyade hafif meyve sebze ağırlıklı beslenin ki detoks etkisi yapsın, oruç da çok önemli bir şifa kaynağı çünkü uzun süren açlık vücuttan toksinleri atıyor. Kesinlikle bol su içmeli ve ısırgan gibi kan temizleyici bitki çaylarını kullanmalısınız. Çünkü sizin probleminiz sadece görünen kısmı cildinizde. Bunun dışında stres bütün hastalıklarda olduğu gibi cilt rahatsızlıklarında da artırıcı bir faktör. Kesinlikle sizi strese sokan kişi olaylardan uzaklaşın, uzaklaşamıyorsanız, kendinizi rahatlatacak yöntemler bulun, yazı yazmak, müzik dinlemek gibi. Karışık hazır gıdalardan uzak durun. Vücut temizlenmeden ve stresten uzaklaşmadan kronik hastalıkları sadece ilaçla iyileştirmek kanımca mümkün değil. Benim oğlumda da bebeklik çağı egzaması vardı, alerjik bir bebekti. Bir de yiyeceklerin doğal olmasına dikkat etmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…