- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Bu hastalik kuruluklada baglantili mi bilmiyorum. Yanlis birsey surersende hapi yutuyorsun kipkirmizi oluyosun. Bu yuzden herseyi surmuyorum. Turkiyede satiliyomu bu ilaclar?
Valla bi umut o kadar para verdimO test hikaye ya. Bende cambridge versiyonunu yaptirip ona gore yasayayim dedim. Sonunda vitaminsiz kalsiyumsuz kaldim. Doktordan bir temiz azar isitip geri dondum.
Hangi branş ne testi yapıyor acaba? Belki 10 dermatoloji doktoruna gittim içlerinde prof olup 300 lira alanlar da oldu kimse öyle bi araştırma yapmadıKan testi ve kaka testi yapiyolar.. cilt dedigin bagirsakla baglantili.. kakadaki iyi ve kotu bakterilere bakiliyor.
Benim bi tanidigim yaptirdi ve diyet uyguladi.. yumurta ve sut urunlerine allerji cikti.
Cnm modern tip ve alternatif tipin arasinda bir tip dali bu arastirmalari yapan. Alternatif tip ot cople tedavi edio gerekirse modern tip zaten alternatif tipin varligini inkar etmesede icerik olarak bilmiyolar ne oldugunu. Cunku ogretilmiyor onlara.Hangi branş ne testi yapıyor acaba? Belki 10 dermatoloji doktoruna gittim içlerinde prof olup 300 lira alanlar da oldu kimse öyle bi araştırma yapmadı
Roza benimde ikinci hamileliğimde çıktı geçmedi maalesef... Ve evet şu icmeyle çok alakası var. Ben hamilelikte sudan tiksiniyorum hiç içmiyorum acaip artıyor. Şimdi doktor kontrolünde sabah akşam krem kullanıyorum bir tane ilacım var birde güneş kremim var,günlük 10 bardak su içmeye calisiyorum ve ciddi düzelme var.Cildim cok kuru benimde o yuzden biliyorum bende. Ama bendede gebelikte cikti roza. Hormonlardan filan derken gebelikten sonra gecer dediler en sonunda roza olduunu anladilar. Gebeligim baya baya tetiklemis ortaya cikarmis yani.
Sen su deyince aklima geldi..Bol su icmenin faydasi var diolar, dogru mu acaba?
O konuyu bilmiyorum, alakası yok diyeni de duydum , faydası oldu diyeni de. Ama cildi yıkamak kurutmak demek, öğrendıgımde benı kahreden bılgı ama rutınımıı degıstırmedım sadece banyodan sonra düzenli kremleme rutınıne dondum, kortızonlu krem kullanamıyorum o yüzden.
Rosecea sanırım Gül hastalığı diye geçiyor. Cilt aşırı hassaslaşıyor sanırım ama emin değilim, pek okumadım onunla ilgili, benimki kelime ilaç yapma merakı :)
Bana gunes kremide cok fayda etmiyo sanki.. bende suya basladim icmeye calisiyorum. Benim 3. Gebelikte cikti iste ve gececek gibide degil ne yazikkiRoza benimde ikinci hamileliğimde çıktı geçmedi maalesef... Ve evet şu icmeyle çok alakası var. Ben hamilelikte sudan tiksiniyorum hiç içmiyorum acaip artıyor. Şimdi doktor kontrolünde sabah akşam krem kullanıyorum bir tane ilacım var birde güneş kremim var,günlük 10 bardak su içmeye calisiyorum ve ciddi düzelme var.
İlaclarınızın ismi ne acaba bana antibiyotik roza krem verilmişti felaket ilerletti bırskmıstimRoza benimde ikinci hamileliğimde çıktı geçmedi maalesef... Ve evet şu icmeyle çok alakası var. Ben hamilelikte sudan tiksiniyorum hiç içmiyorum acaip artıyor. Şimdi doktor kontrolünde sabah akşam krem kullanıyorum bir tane ilacım var birde güneş kremim var,günlük 10 bardak su içmeye calisiyorum ve ciddi düzelme var.
Ben cok takıyorum o da bıktı yuzum inanılmaz kotu mesela imkansız dışarı cıkamam bağırıyor geleceksin diye bıktım diyorBi arkadasimda vardi kiz yillarca ugrasti en son alerji testi yaptirdi meger domatese alerjisi varmis gecti. Ben de zamaninda ne kremler kullandim orlane, transvital neler neler acimadim paraya aldim hepsi çöp. En sonunda markette satilan el kremini kullanmaya basladim cogunuzun bildigi. On yildir bebek gibi cildim. Cilt altin cagini en az ugrastiginda yasio :)
Esin napio sana bu konuda?
Bende ne kadar az krem kullansam o kadar guzel oluyor cildim Önceden maske krem ne paralarım gitti cok pişman oluyorum eseri yuzumu temizlemeden daha guzel oluyor hiç kozmetik sevmiyorBen cok takıyorum o da bıktı yuzum inanılmaz kotu mesela imkansız dışarı cıkamam bağırıyor geleceksin diye bıktım diyor
aynen benimde domates ve peynirea lerjim var bu sedef ve egzamamı resmen alevliyor...arkadaşlarında bunu araştırıp öğrenmesi gerekir yoksa ilaç kullansada fayda etmiyorBi arkadasimda vardi kiz yillarca ugrasti en son alerji testi yaptirdi meger domatese alerjisi varmis gecti. Ben de zamaninda ne kremler kullandim orlane, transvital neler neler acimadim paraya aldim hepsi çöp. En sonunda markette satilan el kremini kullanmaya basladim cogunuzun bildigi. On yildir bebek gibi cildim. Cilt altin cagini en az ugrastiginda yasio :)
Esin napio sana bu konuda?
Uzman bi dermatologtan yardm al rozasea nin atak dönemleri oluyor aleovera rozaseaya iyi geliyor ayrica yaz kış günes kremi kullanman şart dışari çıkmasan dahi bilgisayar ışıgı florason ışıgı cok zararlı ama anladgm kadaryla egzaman var rozasea yokArkadaslar ben egzama icin yuzume bir yıl coresatin kullandım ve cildim de asırı incelme olmuş 1,5yıl ugtastim ne sursem egzama oluyordu kortizon bağımlı haldeydi sonra kendimin doktoru oldum ve kortizon dan bir sekil kurtuldum her gun oksizinc kullandım bir gun dahi bırakmadan 7 ay hic tekrar etmedi ozguven im yükseldi hayatım yerine güzeldi tekrarlasa da Çok hafif dışardan biri anlami ak sekildeydi ama herkes yuzumde beyazlık var diyordu oksizinc den dolayı bende bıraktım oksizinc kremi 3 gun geçti yuzum yanmaya başladı bende sudocrem surdum 1. Saat sonra aynaya bakınca cok buyuk sok geçirdim temas egzama olmuş uzuntu den kustum uzuntu bacağıma vurdu topallıyorum kortizon yeminliydim ama cok ilerledi gece uyuyamaz hale geldim ates içinde yanıyordu hipokort surdum asırı uzgunum keske oksizinc kremi bırakmasaydım esim de hic anlayış yok yuzum yanıyor yaralar cıktı bağırıyor insan bir destek olur Önceden de Öyle yedi asırı incelencildime hipokort surdum napıcam ya surmesem buse kil de yasamak mumkun degil
ilaç ismi yazmam doğru olur mu bilemedim ama size özelden yazayım.İlaclarınızın ismi ne acaba bana antibiyotik roza krem verilmişti felaket ilerletti bırskmıstim
merhaba. burun kenarlarındaki egzama için aktarın numarasını bana da verebilir mısın?Egzamaya banada kortizonlu ilaç verdi doktorr..ahh ahha yıllarca bilinçsizce kullandım..sonra rabbimin hikmeti bir gün çarşıda bir aktarın ordan geçerken baktım egzamaya çözüm fealn..zaten bıkmışım ilaçtan ki geçirmiyorda..girdim durumu izah ettim bana acımsı bir karışımla..bir bitikisel krem verdi..Allah CC ondan razı olsun işini gücünü rast getirsin..ilacı içince ve kreni kullanınca baya azaldı geçti bi ara aa gene hafif nüksetse bitkisel kremi sür baya kayboluyor..ama krem bitkisel olunca insan süremkltende korkmuyor..Ayrıca benim peynir v e domatese karşı egzamamın alerjisi var..yani yediğim anda ilaç içsen dahi kaşıntı kızarıklık oluyor..doktorda teyit etti yeme dedi..sende hastaşıgını tetikleyen besinleri doktordan öğren..
Neyse çok uzattım..Egzama sedef tarzı hastalıklar karaciğer bazlıdır..yani karaçigere destek oluarak bir bitki suyu da vermişti..Allahım onunda ne kadar faydası oldu anlatamam..şimdi ben o acımsı karışımı kullanmıyorum ama evimde 2 tane kremi duruuyor bişe olursa sürerim diye..isterseniz özelden aktarın telefonun vereyim..size ya kargoyla yollasın..bu arad Ben adanalıyım bilmiyorum burdan yaşadıgınmı yere kargo ücreti vs ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?