- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Ama mecburen surdum o sekil de dayanılmıyor temas egzama sıkıntı oluyor
Kılcal damar yok Özellikle bir krem iyi gelmezse yanık gibi sulantılı oluyor sonra kabuk tutuyor sanki sigara sondurulmus. Gibi benim ki asiri deri inceliği ne bağlı heraldeCanım ozaman seninki rozasea değil- rizasea acimaz. Bende ve anne tarafımda genetik olarak var... sadece deride pembe pembe belirgin kilcar damar vs. Olur
Bendede cikti.. kesinlikle icten gelen bi hastalik ve arastirilmasi gerek. Kortizonlu ilaclar cildi inceltir kiristirir. Ayrica bi ise yaramiyor: (
Bu stresten olur hatta tetikler.. haricinde kucukken bi antibiyotik bile sebep olabilir bu hastaliga. Isin kotusu herkeste sebep farklidir. Birinden stresten ise digerinde belki kullandigi bi ilac sebep olmustur. Antibiyotik kurler haplar bi ise yaramiyor. Kullandigin surece yariyo yani birakinca 2. 3. Gun geri basliyo
Bagirsaklara bakmak lazim ve karacigere.. ama hic bi doktor bunu yapmiyor. saracoglunun kuru var ise yarar mi bilmem. Birde papatya cayini demleyip gunde bi kac defa bezi o caya batirip yuzune koymak kizarikligi azaltiyo. Gunes en cok zarar vericilerden. Gunes kremi sart. Cok gecmis olsun
Bunun caresi var mi? Kilcal damarin yani? Neden cikar ne yspilabilir?Canım ozaman seninki rozasea değil- rizasea acimaz. Bende ve anne tarafımda genetik olarak var... sadece deride pembe pembe belirgin kilcar damar vs. Olur
Lazerle tedavi ediyorlar bana yapmadı doktor gorunen.kılcal damar olmadığı icin benim ki egzama seklinde ama rozasea da var benceBunun caresi var mi? Kilcal damarin yani? Neden cikar ne yspilabilir?
Lazere bulasmayim demistimLazerle tedavi ediyorlar bana yapmadı doktor gorunen.kılcal damar olmadığı icin benim ki egzama seklinde ama rozasea da var bence
Oksizinc cildi kalınlastırıyor muşLazere bulasmayim demistim
Bugun doktor 3 aykik bebeğime yazdi pembesini.kortizon ve steroit icermiyor dedi ama okuduklarimdan pek hoslanmadim. Simdi bu konuyu okuyunca iyice kafam karisti ya :/Arkadaslar ben egzama icin yuzume bir yıl coresatin kullandım ve cildim de asırı incelme olmuş 1,5yıl ugtastim ne sursem egzama oluyordu kortizon bağımlı haldeydi sonra kendimin doktoru oldum ve kortizon dan bir sekil kurtuldum her gun oksizinc kullandım bir gun dahi bırakmadan 7 ay hic tekrar etmedi ozguven im yükseldi hayatım yerine güzeldi tekrarlasa da Çok hafif dışardan biri anlami ak sekildeydi ama herkes yuzumde beyazlık var diyordu oksizinc den dolayı bende bıraktım oksizinc kremi 3 gun geçti yuzum yanmaya başladı bende sudocrem surdum 1. Saat sonra aynaya bakınca cok buyuk sok geçirdim temas egzama olmuş uzuntu den kustum uzuntu bacağıma vurdu topallıyorum kortizon yeminliydim ama cok ilerledi gece uyuyamaz hale geldim ates içinde yanıyordu hipokort surdum asırı uzgunum keske oksizinc kremi bırakmasaydım esim de hic anlayış yok yuzum yanıyor yaralar cıktı bağırıyor insan bir destek olur Önceden de Öyle yedi asırı incelencildime hipokort surdum napıcam ya surmesem buse kil de yasamak mumkun degil
Bunun caresi var mi? Kilcal damarin yani? Neden cikar ne yspilabilir?
Kılcal damar yok Özellikle bir krem iyi gelmezse yanık gibi sulantılı oluyor sonra kabuk tutuyor sanki sigara sondurulmus. Gibi benim ki asiri deri inceliği ne bağlı heralde
Neymis o ilac esimde de var kilcal damar problemi.Var canim. Lazerle geçiyor ama ben cimrilikten yatırmıyorum :)
Birde yapilan iğne var... igneyi vurduğu saniye kayip oluyor... annem yaptırmıştı ama burda 1cm deriye 80 Euro aliyorlar... ben onuda öldürseler vermem
Neymis o ilac esimde de var kilcal damar problemi.
Esim cok krem filan kullandi ama ise yaramadi.rahatsiz oluyor hep.Hemen araştırım... annem 12 sene önce yaptırmıştı. Almanyada her dermatolog yapiyor... incecik iğneyi tam kilcar damara denk getiriyor ve enjekte etdigi saniye yok oluyor...
Esim cok krem filan kullandi ama ise yaramadi.rahatsiz oluyor hep.
BenimVar canim. Lazerle geçiyor ama ben cimrilikten yatırmıyorum :)
Birde yapilan iğne var... igneyi vurduğu saniye kayip oluyor... annem yaptırmıştı ama burda 1cm deriye 80 Euro aliyorlar... ben onuda öldürseler vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?