Rozasea bozulan psikolojim

Bendede cikti.. kesinlikle icten gelen bi hastalik ve arastirilmasi gerek. Kortizonlu ilaclar cildi inceltir kiristirir. Ayrica bi ise yaramiyor: (

Bu stresten olur hatta tetikler.. haricinde kucukken bi antibiyotik bile sebep olabilir bu hastaliga. Isin kotusu herkeste sebep farklidir. Birinden stresten ise digerinde belki kullandigi bi ilac sebep olmustur. Antibiyotik kurler haplar bi ise yaramiyor. Kullandigin surece yariyo yani birakinca 2. 3. Gun geri basliyo

Bagirsaklara bakmak lazim ve karacigere.. ama hic bi doktor bunu yapmiyor. saracoglunun kuru var ise yarar mi bilmem. Birde papatya cayini demleyip gunde bi kac defa bezi o caya batirip yuzune koymak kizarikligi azaltiyo. Gunes en cok zarar vericilerden. Gunes kremi sart. Cok gecmis olsun

Canım ozaman seninki rozasea değil- rizasea acimaz. Bende ve anne tarafımda genetik olarak var... sadece deride pembe pembe belirgin kilcar damar vs. Olur
Kılcal damar yok Özellikle bir krem iyi gelmezse yanık gibi sulantılı oluyor sonra kabuk tutuyor sanki sigara sondurulmus. Gibi benim ki asiri deri inceliği ne bağlı heralde

benim.elimdeki egzamalari ispartadan bir gul urunleri magazasindan aldigim gul kremi gecirdi deneyin derim

Kızım egzema 3.5 yaşından beridir. Ellerinde özellikle parmak araları ve bilekleri
En az 10 doktor gezdim.
Kortizonlu merhem ve suruplar kullandim fayda etmedi.
En son artık yediği şeyler sonrası lezyon süreçlerini takip altına aldım.
Soslu mısır yasak.
Fıstık yasak suan yedirmiyorum.
Papatya özlü sabun ve saç şampuani ile vücut jelini kullanıyorum, şükür 6 aydır bir sıkıntı yaşamadık.
Ayrica kırmızı mantar sabunu goha ile ardıç katrani olan sabunlarda iyi gelmişti kızım için.

Benim kız kardeşimin de ellerinde egzama vardı. Parmak aralarında kapanmayan yarıklar olurdu. Sonra o LR ürünleri kullandı şimdi daha iyi. Bi araştırın.

Bugun doktor 3 aykik bebeğime yazdi pembesini.kortizon ve steroit icermiyor dedi ama okuduklarimdan pek hoslanmadim. Simdi bu konuyu okuyunca iyice kafam karisti ya :/

Bunun caresi var mi? Kilcal damarin yani? Neden cikar ne yspilabilir?

Var canim. Lazerle geçiyor ama ben cimrilikten yatırmıyorum :)
Birde yapilan iğne var... igneyi vurduğu saniye kayip oluyor... annem yaptırmıştı ama burda 1cm deriye 80 Euro aliyorlar... ben onuda öldürseler vermem

Birde yapilan iğne var... igneyi vurduğu saniye kayip oluyor... annem yaptırmıştı ama burda 1cm deriye 80 Euro aliyorlar... ben onuda öldürseler vermem
Neymis o ilac esimde de var kilcal damar problemi.

Benim
Burnumun kenarinda cikti gecen sok oldum dedim yaslaniyorum. O lazerin baska zarari olur mu diye dusunuyorum mesela. Cok degilse verilir o para bence.. dusunmeye basladim sahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…