Rozasea bozulan psikolojim

saçlarına vichy dercos (yeşil) şampuanı kullanmanı öneriirm. haftada 2 yada 3 kez kullan. ve 2 dakika beklet sonra yıka. Bende çok çektim saç derimden, bu ürünle rahatladım hamdolsun.

Cilt hastalikları hep psikolojik mis .Yegenimin bir hastası egzamadan hastanede yatarken hayatı duzene girince birdenbire duzelmis .Ben bile şaşırdım diyordu .
Sakin ve mutlu olmaya calışın .Bu hayat sizin insanları takmayın .

Arkadaşlar benim yüzümde de (alın,çene yüz kenarları ağız burun etrafı) senedir azgın biçimde ani ataklarla içi su dolu kabarıklıklar oluyor.Kabarıklıklar sert ve dokununca sızlayan cinsten.Bastırıp sıkmaya çalışınca daha da berbat şekilde ağrı oluyor ve büyüyor.Bi kez doktora gittim bilemedi.Yine gidicem..Benim sorunum belki de onlarla oynuyor olmam ama aniden ataklar oluşmasının sebebi ne bilemiyorum..Böyle olan varmı acaba?

Egzamanın en önemli nedeni stres bendede çok tu yüzümde egzama ne zamanki bi psikiyatriye gittim ilaç kullanmaya başladım psikolojim düzeldi işte o zaman tamamen bitti egzamalarım benimde kullanmadığım ilaç kalmamıştı

Bende egzama geçirdim ama birdaha olmadı çok şükür
Doktorların verdiği kortizon haplarını ve kremleri kullanmadım sadece iğne oldum bi kaç kez
Ve en önemlisi herşeyime dikkat ettim sabına deterjana şampuandan makyaj malzemelerime yediklerime, strese ve nemlendirici kullandım hep hala kullanıyorum
Çok geçmiş olsun

Kızlar egzama,Sedef vs tarzı cilt hastalıkları için fitoterapi ile ilgilenen bir doktor tanıdığımız var ondan ogrendim.doğada çoğu hastalıklar için faydalı bitkiler mevcut yeter ki bilinçli olalım.bazılarını denedim kendim de.kimyasalı en çok cildimizden alıyoruz şampuan,deodorant,parfüm,vücut losyonlari vs.eğer isteyen olursa yönlendirebilirim bilgi alabileceğiniz yere.ne yapmanız gerektiğinizi ya da yapmamak gerektiginizi öğrenebilirsiniz

Yiğenim doğuştan egzamaydı. Vücudunun her yerinde kuzumun döküntüleri vardı. Doktor iki sene yedirdiklerine dikkat et, kendinde et dedi ve uzun bir liste verdi. İki sene boyunca yengem yediğine içtiğine dikkat etti. Domates, peynir, yumurta, baharatlı yemek liste böyle uzar gider. Bir et ve balık yasak değildi, tavukta yemiyordu. En son doktora gidiyoruz, yenge doktor birde et ve balıkta yemeyeceksin diyormuş, dedim. Hay şom ağzım, onlarda yasaklandı. İki sene sürdü, bu böyle ama hiç ilaç vs vermedi doktorlar. Sadece sebamed şampuanla yıkandı ve sebamedin güneş kremini kış ayları dahi olsa her gün kullandı. Öyle geçti. O egzama nasıl geçti bilmiyorum. Yüzü ve vücudu komple yara içindeydi. Elleri, ayakları, dizleri... kuzum çok çekti. Yüzünü kaşımak isterdi, engel olurduk ağlardı. Şimdi turp gibi.

Doktor tavsiyesi dışında cildinize çok fazla şey uygulamışsınız. Her insanın cildi, teni ve vücut yapısı farklıdır. Bir başkasına iyi gelen şey size gelmeyebilir.

Bana özelden aktarın numarasını verır msın? Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…