- 29 Mart 2019
- 54
- 36
- 8
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
saçlarına vichy dercos (yeşil) şampuanı kullanmanı öneriirm. haftada 2 yada 3 kez kullan. ve 2 dakika beklet sonra yıka. Bende çok çektim saç derimden, bu ürünle rahatladım hamdolsun.İllallah ettim ben bu illetten. Egzamamı sedef mi ona da karar veremiyor doktorlar. Benim de saç derimde var her geçen gün çoğalıyorkulağıma da attım. İlaçları kullanınca geçiyor bırakınca hooop geri geliyor. Ben en son piner test yaptırdım intolerans çıkan yiyecekleri yemiyorum ama henüz etkisi olmadı Konuyu takipteyim
Bi deniyeyim canım sağolsaçlarına vichy dercos (yeşil) şampuanı kullanmanı öneriirm. haftada 2 yada 3 kez kullan. ve 2 dakika beklet sonra yıka. Bende çok çektim saç derimden, bu ürünle rahatladım hamdolsun.
Bana özelden aktarın numarasını verır msın? TesekkurlerEgzamaya banada kortizonlu ilaç verdi doktorr..ahh ahha yıllarca bilinçsizce kullandım..sonra rabbimin hikmeti bir gün çarşıda bir aktarın ordan geçerken baktım egzamaya çözüm fealn..zaten bıkmışım ilaçtan ki geçirmiyorda..girdim durumu izah ettim bana acımsı bir karışımla..bir bitikisel krem verdi..Allah CC ondan razı olsun işini gücünü rast getirsin..ilacı içince ve kreni kullanınca baya azaldı geçti bi ara aa gene hafif nüksetse bitkisel kremi sür baya kayboluyor..ama krem bitkisel olunca insan süremkltende korkmuyor..Ayrıca benim peynir v e domatese karşı egzamamın alerjisi var..yani yediğim anda ilaç içsen dahi kaşıntı kızarıklık oluyor..doktorda teyit etti yeme dedi..sende hastaşıgını tetikleyen besinleri doktordan öğren..
Neyse çok uzattım..Egzama sedef tarzı hastalıklar karaciğer bazlıdır..yani karaçigere destek oluarak bir bitki suyu da vermişti..Allahım onunda ne kadar faydası oldu anlatamam..şimdi ben o acımsı karışımı kullanmıyorum ama evimde 2 tane kremi duruuyor bişe olursa sürerim diye..isterseniz özelden aktarın telefonun vereyim..size ya kargoyla yollasın..bu arad Ben adanalıyım bilmiyorum burdan yaşadıgınmı yere kargo ücreti vs ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?